کد خبر : 287293
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۱۳ - 17:17
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

میرلوحی: در تهران ۸۰ درصد مردم پای صندوق نیامدند / دوره قالیباف تَمام شد / خالص‌سازان به جان هم افتاده بودند

فعال سیاسی اصلاح طلب، در رابطه با کنار زدن قالیباف در این انتخابات توسط دولت و جبهه پایداری اظهار داشت: این انتخابات پایان تئوری یکدست‌سازی و خالص‌سازی است. بالاخره باید به یک انتخابات رقابتی برگردند وگرنه قالیباف هم که خودش این جریانی که انتخابات را به اینجا رسانده را مدیریت کرد و دوره‌اش تمام شد.

میرلوحی: در تهران ۸۰ درصد مردم پای صندوق نیامدند / دوره قالیباف تَمام شد / خالص‌سازان به جان هم افتاده بودند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ انتخابات مجلس دوازدهم، علاوه بر مشارکت پایین مردم در غیاب اصلاح‌طلبان، اتفاقات قابل توجه دیگری نیز به همراه داشت؛ از جمله اینکه در جبهه اصولگرایان، تلاش‌ها برای کنار زدن قالیباف و به دست‌گیری ریاست مجلس توسط جبهه پایداری و نزدیکان دولت بیش از هر موضوع دیگری مشهود بوده است.

محمود میرلوحی، فعال سیاسی اصلاح طلب، درباره پیام انتخابات و میزان مشارکت گفت: انتخابات پیام‌های مختلفی به همراه داشت. طبق اعلام وزارت کشور قرار بود ۶۱ میلیون واجد شرایط رأی دهند، ولی ۲۵ میلیون نفر آمدند. این عدد پیام‌های زیادی دارد که بالاخره ترکیب این‌ها چگونه است. آیا این عدد را باید ۱۰ درصد برای پایداری‌ها و پیروز‌های تهران درنظر بگیریم؟ در تهران ۸۰ درصد مردم پای صندوق نیامدند و آن ۲۰ درصدی که آمدند، ۱۰ درصد متعلق به لیست پایداری است، ۵ درصد کسانی هستند که هنوز تحت تأثیر صدا و سیما رأی می‌دهند، ۵ درصد هم اصلوگرایانی هستند که در لیست دوم اصولگرایان مطرح شدند. اما در هر حال ۸۰ درصد تهران و شهر‌های بزرگ رأی ندادند و باید پیام آن‌ها شنیده شود. بالاخره میانگین مجلس عموماً ۶۰ درصد بوده است و حالا با کاهش شدید مشارکت، چه باید کرد؟ ۲۰ درصد عموماً پای صندوق نمی‌آیند، ۶۰ درصد دیگر چرا نیامدند؟ این ۶۰ درصد انتظار ساختار اصلاح سیاست‌های کلی کشور را دارند؟ اعتراض به یک دست‌سازی دارند؟ آیا در سیاست‌های داخلی و خارجی اقتصادی و فرهنگی معترض هستند؟ کارشناسان باید این اعداد را آنالیز کنند.

وی در ادامه درباره ایجاد شکاف میان اصولگرایان بیان کرد: در هر حال معلوم بود که مسیر خالص‌سازی فقط تا وقتی رقیبی به نام اصلاح طلبان و جریان غیراصولگرایی وجود داشته باشد خودشون را متحد می‌کند؛ اما وقتی اصلاح طلبان از صحنه بیرون شوند، خالص سازان به جان هم می‌افتند و قانع هم نیستند و حس می‌کنند صبح تا شب باید طرح‌های صیانت و حجاب را پیگیری کنند. من به عنوان کسی که در مجلس کار کردم می‌گویم که می‌توان مدتی در مجلس هماهنگ بود، اما پایدار نخواهد ماند.

او در رابطه با کنار زدن قالیباف در این انتخابات توسط دولت و جبهه پایداری اظهار داشت: این انتخابات پایان تئوری یکدست‌سازی و خالص‌سازی است. بالاخره باید به یک انتخابات رقابتی برگردند وگرنه قالیباف هم که خودش این جریانی که انتخابات را به اینجا رسانده را مدیریت کرد و دوره‌اش تمام شد. لیستی که بسته‌اند، تقریباً به معنای کنار زدن قالیباف بود؛ او می‌خواست دیگر هم تیمی‌هایش را از شهرداری بیاورد، اما دولت جلو او ایستاد و افراد نزدیک به دولت وارد شدند. پیام انتخابات را باید فراتر از این افراد ببینیم. تقسیم قدرت طبیعت انتخابات است.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس ششم: ریاست مجلس لزوما در مجلس تعیین نمی‌شود
نماینده مجلس ششم: ریاست مجلس لزوما در مجلس تعیین نمی‌شود

آیتی گفت: رویکرد مجلس آینده تقریبا شبیه به همین مجلس کنونی خواهد بود و به نظرم بر سر ریاست مجلس تندروها با قالیباف به جای رقابت معامله می‌کنند.

انتقاد خبرگزاری نزدیک به سپاه از عبدالملکی: هنوز خروجی ۱۰۰۰ بسته سرمایه‌گذاری مناطق آزاد مشخص نیست، اما از رونمایی ۲۰۰ بسته دیگر سخن می‌گوید
انتقاد خبرگزاری نزدیک به سپاه از عبدالملکی: هنوز خروجی ۱۰۰۰ بسته سرمایه‌گذاری مناطق آزاد مشخص نیست، اما از رونمایی ۲۰۰ بسته دیگر سخن می‌گوید

تسنیم نوشت: درحالی هنوز خروجی بسته‌های سرمایه‌گذاری مناطق آزاد مشخص نیست که دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد از رونمایی ۲۰۰ بسته دیگر خبر داد.

ادعای رئیسی: گشت ارشاد مدیران باید در دستورکار وزرا باشد
ادعای رئیسی: گشت ارشاد مدیران باید در دستورکار وزرا باشد

رئیس دولت سیزدهم مدعی شد: آنچه از ابتدای دولت نیز تحت عنوان گشت ارشاد مدیران مطرح شد تاکیدی بر اهمیت موضوع نظارت درون سازمانی بر عملکردها، پیش از نظارت و بازرسی از سوی دیگر نهادها بود که باید به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است