کد خبر : 272807
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۰۸ - 14:47
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

خادمی: افرادی رد صلاحیتم کردند که فرق میدان نفتی با میدان‌تره بار را نمی‌دانند / این ردصلاحیت‌ها به ضرر نظام است

هدایت‌الله خادمی نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی گفت: در شرایط هیات اجرایی و این دولت می‌نوشتند ما نماینده کر و لال می‌خواهیم لااقل ما شرکت نمی‌کردیم.

خادمی: افرادی رد صلاحیتم کردند که فرق میدان نفتی با میدان‌تره بار را نمی‌دانند / این ردصلاحیت‌ها به ضرر نظام است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ انتخاب نوشت: یک نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی گفت: در شرایط هیات اجرایی و این دولت می‌نوشتند ما نماینده کر و لال می‌خواهیم لااقل ما شرکت نمی‌کردیم.

هدایت‌الله خادمی درباره رد صلاحیتش‌ از سوی هیات‌های اجرایی گفت: نخستین بار است چنین وضعیت بدی را می‌بینیم، یعنی وضعیت استثنایی را مشاهده کرده‌ام. حداقل من در ۲ الی ۳ دوره از انتخابات شرکت کردم ولی چنین چیزی را تا حالا نه خودم دیده‌ام، نه مطالعه کرده‌ام و نه از کسی شنیده‌ام، معمولا هیات‌های اجرایی تا این حد ورود نمی‌کردند.

این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با بیان این‍‌که در دوره‌های قبل هیات اجرایی معمولاً مدارک را می‌گرفت و به شورای نگهبان می‌فرستاد، خاطرنشان کرد: شورای نگهبان به دلیل این‌که سال‌هاست این کار را انجام می‌دهد، افراد با تجربه‌تر و متخصص‌تری دارد. زیرا چندین سال و دوره است این کار را انجام می‌دهد و از سوی دیگر افراد اصلی آن ثبات بیشتر دارد، افرادی هستند که به قول معروف سرد و گرم چشیده‌اند. اما هیات‌های اجرایی خیر.

خادمی گفت: تا قبل از این دولت، هیات‌های اجرایی آنقدر اختیار نداشتند، استعلامات را می‌گرفتند به شورای نگهبان می‌دادند، هیات‌های اجرایی بیشتر کارشان این بود که هنگام برگزاری انتخابات افرادی را بالای صندوق‌ها بگذارند و تیمی تشکیل دهند که رأی‌ها را به کمک فرمانداری بشمارند.

وی یادآور شد: این دوره فردی که مثل من آزاده و جانباز هستم و ۲ دوره توسط شورای نگهبان تایید صلاحیت شده‌ام، سازنده خمپاره و کاشف نفت در خزر هستم، رد شدم. ما با دوستانمان نفت را در آب‌های عمیق خزر کشف کرده‌ایم. ۷ سال فقط مدیرعامل شرکت حفاری بوده‌ام. ۲۰سال عضو هیات مدیره شرکت‌های نفتی و حفاری بودم؛ به خاطر نطقی که در مجلس دهم در رابطه با نفت و میادین مشترک فاز یازده پارس جنوبی داشتم که آن‌هم جزو وظایفم بود چراکه نایب رئیس کمیسیون انرژی بودم، بابت آن من را رد کردند. اصلا این‌ها ( هیات‌های اجرایی) نه می‌دانند نفت چیست. نه می‌دانند میدان نفتی چیست، این‌ها  تفاوت میدان نفتی  با میدان‌تره بار را نمی‌دانند!

وی افزود: آیا نماینده باید لال باشد؟ خب در شرایط هیات اجرایی و این دولت می‌نوشتند ما نماینده کر و لال می‌خواهیم لااقل ما شرکت نمی‌کردیم. این افتضاحی است که صورت گرفته است. گرچه شورای نگهبان این‌ افتضاحی که هیات‌های اجرایی به بارآورده‌اند را اصلاح می‌کند، منتهی متاسفانه شاید یک حالت مافیایی هم باشد که عده‌ای بخواهند فرصت را از بعضی‌ها بگیرند؛ چراکه به جز تهران در شهرستان‌های دیگر حتی کلان شهرها کسانی که کاندیدا می‌شوند حداقل به خانه‌های مردم می‌روند و صحبت می‌کنند تیم‌های خودشان را تشکیل می‌دهند و در صحنه هستند، گرچه انتخابات شروع نشده است اما کارهایی را انجام می‌دهند که مغایرت با انتخابات نداشته باشد و خلاف موضوع نباشد، اما به این شکل این فرصت را از ما گرفته‌اند.

وی ادامه داد: با این روند، مطمئن باشید حداقل در منطقه‌ای که من هستم مشارکت بسیار کاهش پیدا می‌کند. مردم یک مقداری دلگرم شده بودند و فکر کردند افراد مختلفی وجود دارند، حداقل آنهایی به صحنه آمده‌اند که پاکدست هستند و نشان داده‌اند که برای مردم می‌خواهند، کار کنند نه برای جیب‌شان و قرار نیست هنگامی که نماینده شدند، بروند از شهرداری و فولاد قرارداد برای دایی و عمه‌ و خاله‌شان بگیرند.

 خادمی تاکید کرد: با آمدن برخی‌ها مردم دلگرم شده بودند، می‌توانستیم رای‌های خاکستری را به صحنه بیاوریم و یک شور و شوقی را ایجاد کنیم. مطمئن باشید یک ضربه اساسی زده‌اند و حتی ما اگر بعد هم تایید شویم به هر حال ضربه را زدند.

این نماینده مجلس دهم مدعی شد: اگر ما هم تایید شویم این هیات اجرایی نمی‌تواند انتخاب برگزار کند. این هیات‌های اجرایی به چه اطمینانی می‌خواهند رأی‌ها را بخواند؟ یا به نفع دیگران نخواند؟ این هیات اجرایی چگونه می‌خواهد به صورت عادلانه صندوق‌ها را کنترل کند و بچیند و نفرات را بالای سر صندوق‌ها بگذارد؟ این هیات اجرایی که من دیده‌ام نه شایستگی این کار را دارند نه از نظر عدالت آدم‌هایی هستند که بتوانند عدالت را برقرار کنند و نه بی‌طرف هستند. هیات اجرایی باید بی‌طرف باشند خودشان لیدر کاندیداها نباشند، هیات اجرایی که تشکیل شده است خودشان لیدر بعضی از کاندیدای فعلی و به خصوص بخشی از نمایندگان دوره یازدهم هستند و این نتیجه‌اش مشخص است!

وی افزود: هیچ زمانی ما اینگونه نداشتیم. در دوره قبل من به خاطر دارم، نماینده در آستانه انتخابات هیچ‌گونه ارتباطی نمی‌توانست با فرمانداران داشته باشد. هیات اجرایی تشکیل می‌شد که یک هیات اجرایی مستقلی باشد.

وی گفت: این سازوکارهایی که دیگران را رد کنند و فرصت را از آنها بگیرند به ضرر نظام، مردم و کشور است و بر ضد فرمایشات مقام معظم رهبری است که انتظار دارند مشارکت بیشتر باشد و مردم در صحنه باشد.

خادمی تاکید کرد: مشکل این است در این دوره رحمی به خود اصولگراها نمی‌کنند، یک زمانی بحث داشتیم شاید اصلاح‌طلب‌ها و مستقلین باشند. یک تعدادی تایید می‌شدند یک تعدادشان رد می‌شدند، الان اصولگرایان پاکدست و سالم که هیچ چیز را برای خودشان نمی‌خواهند را هم رد می‌کنند.

وی یادآور شد: جالب این است که من یک اصولگرا هستم اما دوبار در دولت اصلاحات من تایید صلاحیت شدم. من در دولت اصلاحات بیشترین نطق‌ها را علیه‌شان داشتم که به دلیل چپ یا راست بودن نبود، من وظیفه داشتم به عنوان یک نماینده درباره میادین مشترک و نفت از وزرا سوال کنم جالب است آنها من را تایید کردند اما در این دولت اصولگرا من اصولگرا بابت نطقم در رابطه با وزیر دولت اصلاحات رد شدم! گرچه می‌دانم این کار بابت نطقم نیست چراکه نطقم همان فرمایشات مقام معظم رهبری بوده است یعنی نطق من طرح سوالی بود که فرمایشات مقام معظم رهبری را تبدیل به سوال کردم و در مجلس مطرح کردم و وزیر هم آمد جواب داد. یعنی یک نماینده نمی‌تواند از وزیر طرح سوال کند و بپرسد؟ بهتر است همان موقع یک زیپ بر دهان کاندیدا بزنند و بعد به مجلس بفرستند.

وی ادامه داد: در آن نطق من در رابطه با بدی نظام نگفته‌ام چرا یک آدم وطن پرست و طرفدار نظام هستم. آزاده و جانبازم، ولایی هستم. عضو فراکسیون ولایی و قرآن و عترت مجلس هستم، اما همین آقایانی که معلوم نیست برای کجا هستند و هدفشان چیست؟ (گرچه می‌دانیم هدفشان چیست و روزی هم خواهم گفت) متاسفانه کاری کردند انتخابات مانند یک تجارت و بیزنس شود و هیات‌های اجرایی بدموقع و زودتر از هنگام کارش را شروع کرده است. انگار شهر خلوت و هیچ کس به هیچ کس نیست، بالاخره یا به این نتیجه رسیده‌اند در کشور هر کسی هر کاری دلش بخواهد می‌تواند انجام دهد و هیات اجرایی کار خودش را انجام می‌دهد یا اشتباه می‌کنم.

خادمی در پایان مدعی شد: این هیات اجرایی، شایستگی تعیین نفرات برای صندوق‌ها را ندارد، شایستگی شمارش آرا را ندارد و صلاحیت جمع بندی را ندارد. امیدوارم سریعتر عوض شوند و آدم‌های بی‌طرف جایگزین‌شان شوند.

اخبار مرتبط:
انتقاد ۲ نامزد انتخابات مجلس از قالیباف/ مجتبی رحماندوست: رئیس مجلس حق ندارد بگوید که تو را یک روز از حضور در مجلس محروم یا عزل می‌کنم
انتقاد ۲ نامزد انتخابات مجلس از قالیباف/ مجتبی رحماندوست: رئیس مجلس حق ندارد بگوید که تو را یک روز از حضور در مجلس محروم یا عزل می‌کنم

نامزد دور دوم انتخابات مجلس گفت: مجلس شورای اسلامی تنها دستگاهی است که رئیس آن نمی‌تواند کسی را عزل کند، این امکان دارد که معاون نظارت، قوانین و کارشناسان خودشان را جابه‌جا کنند، اما یک نماینده مجلس محکم می‌تواند در برابر رئیس مجلس هر چیزی را در چارچوب شرع، قانون و ادب بگوید، رئیس حق ندارد بگوید که تو را یک روز از حضور در مجلس محروم یا عزل می‌کنم. بنابراین ظرفیتی که برای اداره مجلس گذاشته شده است، یک ظرفیت مشارکت عمومی و اداره جمعی هست نه اداره فردی!

معین‌الدین سعیدی: اختلاس چای دبش و باغ ازگُل بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟
معین‌الدین سعیدی: اختلاس چای دبش و باغ ازگُل بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟

لایحه حجاب کماکان محل بحث جامعه و دولت و مجلس است. روزنامه کیهان نیز می گوید که نیازی به قانون در حوزه‌ی حجاب نداریم و باید رفتار دیگری صورت بگیرد. از سوی دیگر حساسیت جامعه نیز نسبت به مسائل این چنینی باعث بروز برخی نارضایتی‌ها شده است.

رشیدی‌کوچی: مَجلس بعدی، مجلس تسویه حساب‌ها است
رشیدی‌کوچی: مَجلس بعدی، مجلس تسویه حساب‌ها است

یک نماینده مجلس گفت: حدس و پیش‌بینی‌ام این است که مجلس بعدی بیشتر از این درگیر حواشی خواهد بود و تسویه حساب‌های درون حزبی و گروهی انجام خواهد شد. تسویه حساب‌هایی که از الان شروع شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است