کد خبر : 285908
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۰۷ - 19:06
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

لیست هایی که از جریان اصولگرا بیرون آمد دور از انتظار اقشار مذهبی و متدین جامعه بود

مهاجری: میزان اقبال به لیست علی مطهری بستگی به میزان مشارکت مردم در انتخابات دارد

یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: گروهی از رأی دهندگان صرفا می‌خواهند در انتخابات شرکت کنند و هیچ گرایش سیاسی و جناحی ندارند. اگر این گروه از رأی دهندگان در تهران را 200 تا 300 هزار نفر در نظر بگیریم، عدد قابل توجهی می شود که اگر به سمت لیست آقای مطهری بیایند، می‌توانند معادلات را تغییر دهند.

مهاجری: میزان اقبال به لیست علی مطهری بستگی به میزان مشارکت مردم در انتخابات دارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نامه نیوز نوشت: محمد مهاجری فعال سیاسی اصولگرا درباره رقابت فهرست های انتخاباتی منتشر شده گفت: سه لیستی که از جریان اصولگرایی بیرون آمد دور از انتظار اقشار مذهبی و متدین جامعه بود و شاید همین مسئله بر میزان رأی آوری آنها تأثیر بگذارد، درباره لیست آقای مطهری نیز باید بگوییم، میزان اقبال به این فهرست بستگی به میزان مشارکت مردم در انتخابات دارد.

بخش هایی از گفت و گوی مهاجری را در ادامه می خوانید:

اگر میزان مشارکت در تهران به ۴۰ درصد برسد، قطعا لیست آقای مطهری ۳۰ بر هیچ پیروز می شود اما از آنجا که این میزان اقبال اتفاق نمی افتد بنابراین خیلی خوشبین نیستم که تعداد زیادی از نامزدهای فهرست صدای ملت رأی بیاورند.

در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ قریب به ۴ میلیون رأی باطله داشتیم. در واقع گروهی از رأی دهندگان صرفا می خواهند در انتخابات شرکت کنند و هیچ گرایش سیاسی و جناحی ندارند، این گروه عمدتا هیچ گزینه خاصی مدنظرشان نیست و نهایتا به یک یا دو نفر رأی می دهند. اگر این گروه از رأی دهندگان در تهران را ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار نفر در نظر بگیریم، عدد قابل توجهی می شود که اگر به سمت لیست آقای مطهری بیایند، می توانند معادلات را تغییر دهند.

همواره در تهران بین آرای نفر اول منتخب تا آرای نفر آخر منتخب قریب به ۸۰۰ هزار رأی فاصله است؛ وقتی از جریان اصولگرایی لیست های متعدد وجود دارد و سبد رأی اصولگرایان به آنها تقسیم می شود، می توان پیش بینی کرد که لیست آقای مطهری حداقل برای کسب ۱۰ کرسی آخر شهر تهران رقابت تنگاتنگی با فهرست های اصولگرا خواهد داشت؛ به ویژه آنکه پیش بینی می شود تعداد زیادی از کرسی های حوزه انتخابیه تهران در دور دوم انتخابات تعیین تکلیف شوند.

توصیه ام به مسئولان برگزاری انتخابات آن است که حداکثر تلاش خودشان را در اطلاع رسانی سریع و دقیق نتایج انجام دهند تا تضمین سلامت انتخابات را به جامعه نشان دهند.

اخبار مرتبط:
رشیدی‌کوچی: رئیسی دلش نمی‌خواهد فیلترینگ برداشته شَود / فکر می‌کنند مردم هم نمی‌فهمند
رشیدی‌کوچی: رئیسی دلش نمی‌خواهد فیلترینگ برداشته شَود / فکر می‌کنند مردم هم نمی‌فهمند

یک نماینده مجلس گفت: رئیس شورای فضای مجازی، شورای عالی امنیت ملی، شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس‌جمهور است؛ این‌ها بازی را بلد نیستند و فکر می‌کنند مردم نیز نمی‌فهمند و این بازی را راه انداختند که ما نقشی نداریم. رئیس جمهور می‌تواند تنها با یک خط فیلتر را بردارد، اما این کار را نمی‌کند؛ زیرا نمی‌خواهند.

اسحاق جهانگیری: اصلاح‌طلبان هیچ‌وقت درباره ردصلاحیت‌ها از من نخواستند با رهبری ارتباط بگیرم
اسحاق جهانگیری: اصلاح‌طلبان هیچ‌وقت درباره ردصلاحیت‌ها از من نخواستند با رهبری ارتباط بگیرم

معاون اول دولت یازدهم و دوازدهم گفت: من از اول واقعاً نمی‌دانستم دوستان اصلاح‌طلب با حرف‌هایی که می‌زدند چقدر می‌خواهند در انتخابات جدی وارد شوند. آنها دغدغه‌هایی راجع به انتخابات گذشته داشتند که هیچوقت هم از من از طرف جریان چنین چیزی خواسته نشد. افراد از من خواستند. افرادی که از من خواستند معلوم بود که اسم نوشته بودند و می‌گفتند که مثلاً ما را رد کرده‌اند شما اگر دسترسی دارید منتقل کنید. من هم سعی کردم از کانال‌هایی که دسترسی داشتم به نوعی به مراکز تصمیم‌گیری منتقل کنم. اینکه چقدر مورد قبول واقع شد (با لبخند) نمی‌دانم.

نماینده مجلس ششم: ریاست مجلس لزوما در مجلس تعیین نمی‌شود
نماینده مجلس ششم: ریاست مجلس لزوما در مجلس تعیین نمی‌شود

آیتی گفت: رویکرد مجلس آینده تقریبا شبیه به همین مجلس کنونی خواهد بود و به نظرم بر سر ریاست مجلس تندروها با قالیباف به جای رقابت معامله می‌کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است