کد خبر : 277011
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۰۹ - 20:27
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

نماینده ادوار مجلس: پایداری‌چی ها بالاخره تن به سرلیستی قالیباف خواهند داد

فعال سیاسی اصولگرا مدعی شد: اگر رقابت انتخابات اصولگرایی-اصلاح‌طلبی شود، اصولگرایان همچون دوره گذشته به سمت ارائه لیست واحد خواهند رفت چون آن دوره نیز تا روز آخر فهرست های متنوعی در جریان اصولگرا وجود داشتند اما روز آخر پایداری از رویکرد ساز مخالف زدن عقب کشید و مثل همه گروه ها به سمت ائتلاف واحد با سرلیستی محمدباقر قالیباف حرکت کرد.

نماینده ادوار مجلس: پایداری‌چی ها بالاخره تن به سرلیستی قالیباف خواهند داد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سایت فردا نوشت: آرایش سیاسی انتخابات مجلس هنوز قطعی و نهایی نشده است و گروه های مختلف منتظر اعلام اسامی تأییدصلاحیت شدگان هستند. در این میان برخی معتقدند که رقابت حداقل دو لیست در جریان اصولگرایی حتمی به نظر می رسد اما در مقابل کسانی هستند که می گویند «احتمال زیاد همچون دوره گذشته اصولگرایان در شب های پایانی منتهی به انتخابات به لیست واحد می رسند».

حسین سبحانی‌نیا درباره آرایش انتخاباتی گروه های اصولگرایی گفت: تا این مرحله همه گروه ها دنبال شناخت نامزدهای مطلوب خود بودند و حالا منتظرند نیمه دی ماه فهرست تأییدصلاحیت ها اعلام و براساس آن لیست های انتخاباتی بسته شود.

وی با بیان اینکه هنوز آثاری از ائتلاف انتخاباتی در جریان دو سیاسی اصلی کشور دیده نمی شود، افزود: در جریان اصولگرا شورای وحدت، شورای ائتلاف، جبهه پایداری، شریان  رزما هر کدام فعلا دنبال لیست خودشان هستند؛ در جریان اصلاحات و اعتدال نیز وضعیت به همین شکل است.

این فعال سیاسی یادآور شد: اگر رقابت انتخابات اصولگرایی-اصلاح‌طلبی شود، اصولگرایان همچون دوره گذشته به سمت ارائه لیست واحد خواهند رفت چون آن دوره نیز تا روز آخر فهرست های متنوعی در جریان اصولگرا وجود داشتند اما روز آخر پایداری از رویکرد ساز مخالف زدن عقب کشید و مثل همه گروه ها به سمت ائتلاف واحد با سرلیستی محمدباقر قالیباف حرکت کرد؛ این دوره هم امکان شکل گیری چنین ائتلاف وجود دارد. در این صورت رقابت اصولگرایی-اصلاح طلبی می شود.

سبحانی نیا با اشاره به تبعات پراکندگی لیست های اصولگرایی در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: اگر لیست های متعدد از جریان اصولگرا بیرون بیاید شاید آن جوش و خروش در جامعه برای مشارکت در انتخابات به ویژه در کلانشهرها اتفاق نیفتد.

اخبار مرتبط:
بخشایش‌اردستانی، منتخب مجلس دوازدهم: اگر نامزد ریاست مجلس رأی قاطع و بالایی بیاورد احتمال دیکتاتور شدنش زیاد می‌شود
بخشایش‌اردستانی، منتخب مجلس دوازدهم: اگر نامزد ریاست مجلس رأی قاطع و بالایی بیاورد احتمال دیکتاتور شدنش زیاد می‌شود

بخشایش درباره لرزان بودن صندلی ریاست قالیباف در مجلس آینده به شرط رأی آوری مدعی شد: این اتفاق بهتری است. معمولا نمایندگان برای آنکه بر رئیس فشار بیاورند باید صندلی ریاست را لرزان کنند، این به نفع مجلس است. اگر کسی رأی قاطع و بالایی بیاورد احتمال دیکتاتور شدنش زیاد می شود.

نقوی‌حسینی: امثال مهدی نصیری سرمایه‌های ما هستند و می‌توانند حفظ شوند
نقوی‌حسینی: امثال مهدی نصیری سرمایه‌های ما هستند و می‌توانند حفظ شوند

نماینده ادوار مجلس گفت: مصادیقی را دیدیم که فرد چند دوره نماینده مجلس، وزیر یا استاندار بوده، وقتی به یک دستگاهی برای پیگیری کار یا مشکلش می رود برخورد بدی با او می شود و کسی هم نیست که حرفش را گوش دهد. معتقدم این گروه از افراد سرمایه های انسانی هستند که می توانند حفظ شوند، نه آنکه با این حرف مواجه شوند که «نظام به تو میدان داد وگرنه تو کسی نبودی که در فلان جایگاه قرار بگیری».

کیهان: اصلاح‌طلبان طی روزهای گذشته قصد التهاب‌آفرینی داشتند
کیهان: اصلاح‌طلبان طی روزهای گذشته قصد التهاب‌آفرینی داشتند

روزنامه حسین شریعتمداری بار دیگر رسانه‌های اصلاح‌طلب و افراد نزدیک به این جریان را به التهاب آفرینی متهم کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است