کد خبر : 223903
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۲۰ - 13:26
دسته‌بندی : اسلاید، سیاسی
چاپ

هدایت الله خادمی: برخی وزیر شدند تا جلوی فامیل خودی نشان دهند/ این دولت مردم را «مسخره» کرده است/ اگر نظام جمهوری اسلامی نبود، خیلی از آقایان مغازه دار هم نمی شدند

فعال سیاسی اصولگرا گفت: اگر آقایان می خواستند صندلی وزارت ببینند، نشستن روی آن را تجربه کنند و جلوی فامیل و طایفه شان خودی نشان دهند، 18 ماه در این جایگاه حضور داشتند، حالا زمانی است که استعفا بدهند و بیش از این کشور را با مشکل مواجه نکنند.

هدایت الله خادمی: برخی وزیر شدند تا جلوی فامیل خودی نشان دهند/ این دولت مردم را «مسخره» کرده است/ اگر نظام جمهوری اسلامی نبود، خیلی از آقایان مغازه دار هم نمی شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سیدابراهیم رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری شعارهای بزرگی داد، از ساخت سالی یک میلیون مسکن و ایجاد یک میلیون فرصت شغلی گرفته تا تقویت ارزش پول ملی و گره نزدن اقتصاد به سیاست خارجی اما تحقق همه این شعارها در ۱۸ ماه گذشته با چالش های جدی مواجه شده است.

هدایت الله خادمی در گفتگو با نامه نیوز درباره چرایی نتیجه عکس دادن وعده های انتخاباتی رئیس جمهور گفت: خیلی از وزرای دولت نمی دانند منافع ملی چیست؟ عشق صندلی وزارت داشتند و حالا به آن رسیدند. اگر کشور سیستم اداری درست و حسابی داشت، خیلی از اعضای کابینه یک کارشناس ساده در یکی از دستگاه های دولتی بودند.

وی افزود: وقتی می خواهند به کسی مسئولیت وزارت دهند باید کارنامه او را ببینند؛ همین طور نباید چنین مسئولیت بزرگی را برعهده اش بگذارند. اگر در یک دولت ۴ وزیر ناتوان و ناکارآمد اما بقیه خوب باشند، قابل پذیرش است اما وقتی کل اعضای کابینه ضعیف باشند، اتفاق خیلی بدی است.

وی افزود: این دولت تنها دولتی است که می بینم اطلاعات غلط به مردم می دهد. مثلا جلوی چشم همگان یک پارچ آبی را می شکنند اما به جای آنکه بگویند پارچ آب را شکاندیم، برعکس ادعا می کنند ۴ پارچ آب تولید کردیم. این رویکرد خیلی عجیب است. وضعیت اقتصادی کشور امروز بر کسی پوشیده نیست، مردم آثار تورم شدید را با گوشت، پوست و استخوان شان لمس می کنند، ارزش پول ملی سقوط کرده است اما همه اعضای دولت می گویند وضعیت خوبی داریم.

این تحلیلگر مسائل سیاسی تأکید کرد: اعضای این دولت یا متوجه نیستند در دنیا چه خبر است یا هیچ آشنایی با مسائل ندارند. مردم تحت فشارند و زیر فشار مشکلات اقتصادی استخوان هاشان در حال خورد شدن است اما وقتی دولت می گوید «وضع خوب است»، به نوعی مسخره کردن مردم تعبیر می شود.

این فعال سیاسی اصولگرا یادآور شد: متأسفانه تقسیم مسئولیت ها در این دولت براساس کارنامه افراد انجام نشد بلکه یکی رفیق یا فامیل کسی دیگری بوده یا عضو فلان گروه سیاسی بوده، براساس همین به او مسئولیت وزارت سپردند. اگر آقایان می خواستند صندلی وزارت ببینند، نشستن روی آن را تجربه کنند و جلوی فامیل و طایفه شان خودی نشان دهند، ۱۸ ماه در این جایگاه حضور داشتند، حالا زمانی است که استعفا بدهند و بیش از این کشور را با مشکل مواجه نکنند.

وی با بیان اینکه اعضای دولت سیزدهم به فکر نظام باشند، ادامه داد: اگر نظام جمهوری اسلامی نبود، خیلی از آقایان هیچ کاره بودند و حتی اداره یک مغازه را هم دست شان نمی دادند بنابراین اگر دل شان برای این مردم نمی سوزد، حداقل به این نظام رحم کنند.

این نماینده ادوار مجلس با بیان اینکه آقای رئیسی باید به خودش رحم کند، اظهار کرد: ۲ سال و نیم دیگر انتخابات ریاست جمهوری در پیش داریم، ایشان از مردم رأی می خواهد بنابراین بررسی کند کدام یک از شعارها و وعده های انتخاباتی اش محقق شده است، فقط یکی از موارد را بیان کند. تا زمان باقی است در ترکیب کابینه تجدید نظر کند و به کسانی مسئولیت دهد که از پس کار بر بیایند.

اخبار مرتبط:
انتقاد ۲ نامزد انتخابات مجلس از قالیباف/ مجتبی رحماندوست: رئیس مجلس حق ندارد بگوید که تو را یک روز از حضور در مجلس محروم یا عزل می‌کنم
انتقاد ۲ نامزد انتخابات مجلس از قالیباف/ مجتبی رحماندوست: رئیس مجلس حق ندارد بگوید که تو را یک روز از حضور در مجلس محروم یا عزل می‌کنم

نامزد دور دوم انتخابات مجلس گفت: مجلس شورای اسلامی تنها دستگاهی است که رئیس آن نمی‌تواند کسی را عزل کند، این امکان دارد که معاون نظارت، قوانین و کارشناسان خودشان را جابه‌جا کنند، اما یک نماینده مجلس محکم می‌تواند در برابر رئیس مجلس هر چیزی را در چارچوب شرع، قانون و ادب بگوید، رئیس حق ندارد بگوید که تو را یک روز از حضور در مجلس محروم یا عزل می‌کنم. بنابراین ظرفیتی که برای اداره مجلس گذاشته شده است، یک ظرفیت مشارکت عمومی و اداره جمعی هست نه اداره فردی!

معین‌الدین سعیدی: اختلاس چای دبش و باغ ازگُل بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟
معین‌الدین سعیدی: اختلاس چای دبش و باغ ازگُل بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟

لایحه حجاب کماکان محل بحث جامعه و دولت و مجلس است. روزنامه کیهان نیز می گوید که نیازی به قانون در حوزه‌ی حجاب نداریم و باید رفتار دیگری صورت بگیرد. از سوی دیگر حساسیت جامعه نیز نسبت به مسائل این چنینی باعث بروز برخی نارضایتی‌ها شده است.

رشیدی‌کوچی: مَجلس بعدی، مجلس تسویه حساب‌ها است
رشیدی‌کوچی: مَجلس بعدی، مجلس تسویه حساب‌ها است

یک نماینده مجلس گفت: حدس و پیش‌بینی‌ام این است که مجلس بعدی بیشتر از این درگیر حواشی خواهد بود و تسویه حساب‌های درون حزبی و گروهی انجام خواهد شد. تسویه حساب‌هایی که از الان شروع شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است