کد خبر : 206294
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۰۱ - 15:36
دسته‌بندی : بین الملل، اخبار ویژه
چاپ

واکنش نماینده ویژه آمریکا در امور ایران به تجمع برلین

نماینده دولت آمریکا در امور ایران مدعی شد که تجمعات در شهرهای اطراف جهان نشان‌دهنده حمایت از مردم ایران است.

واکنش نماینده ویژه آمریکا در امور ایران به تجمع برلین

به گزارش سایت خبری مدارا؛ راب مالی نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران شامگاه شنبه در پیامی در حساب کاربری خود در توئیتر به تجمع گروهی از ایرانیان در برلین پایتخت آلمان اشاره و ادعا کرد که شرکت‌کنندگان در این تجمع از مردم ایران حمایت کرده‌اند.

وی در پیام خود مدعی شد: تظاهرکنندگان در واشنگتن و شهرهای اطراف جهان حمایت خود را از مردم ایران اعلام کردند، مردمی که به‌طور مسالمت‌آمیز تظاهرات می‌کنند تا دولتشان به حقوق بشر و کرامت آنها احترام بگذارد.

اخبار مرتبط:
احمد الشرع با نتانیاهو دیدار می‌کند/ ولیعهد سعودی به دمشق می‌رود
احمد الشرع با نتانیاهو دیدار می‌کند/ ولیعهد سعودی به دمشق می‌رود

یک تحلیلگر نظامی رژیم اسرائیل به نقل از یک منبع سوری گفت که دمشق دیدار بین نتانیاهو و الشرع در حاشیه جلسات مجمع عمومی سازمان ملل را رد نمی‌کند و از آماده‌سازی برای سفر قریب‌الوقوع ولیعهد سعودی به سوریه خبر داد.

صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم

فریدریش مرتس صدراعظم آلمان در اظهاراتی با بیان اینکه ترس از وقوع جنگ با روسیه در میان مردم این کشور ریشه دوانده است، تاکید کرد: من هراسی از جنگ با روسیه ندارم.

مجارستان: عضویت اوکراین در ناتو به جنگ‌جهانی سوم منجر می‌شود
مجارستان: عضویت اوکراین در ناتو به جنگ‌جهانی سوم منجر می‌شود

نخست‌وزیر مجارستان با تکرار مواضع پیشین خود گفت عضویت اوکراین در ناتو به یک درگیری مسلحانه با روسیه و جنگ‌جهانی سوم منجر خواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است