کد خبر : 348719
انتشار : 2025/06/28 - 18:30
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

مجارستان: عضویت اوکراین در ناتو به جنگ‌جهانی سوم منجر می‌شود

نخست‌وزیر مجارستان با تکرار مواضع پیشین خود گفت عضویت اوکراین در ناتو به یک درگیری مسلحانه با روسیه و جنگ‌جهانی سوم منجر خواهد شد.

مجارستان: عضویت اوکراین در ناتو به جنگ‌جهانی سوم منجر می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا: «ویکتور اوربان» نخست‌وزیر مجارستان عصر شنبه گفت: «من معتقدم فردای آن روزی که اوکراین به عضویت ناتو در بیاید، یک درگیری مسلحانه با روسیه پیش خواهد آمد.»

نخست‌وزیر مجارستان در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «عضویت اوکراین در ناتو به معنای جنگ با روسیه و سپس جنگ جهانی سوم است. باید تاکید کرد که این دیپلماسی نیست، بلکه دیوانگی است.»

مجارستان برخلاف بسیاری از کشورهای عضو اتحادیه اروپا ارسال هرگونه سلاح مرگبار به اوکراین را رد کرده و بر یک راه‌حل مسالمت‌آمیز برای این درگیری متمرکز است. این کشور همچنین از تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه بارها به شدت انتقاد و نخست‌وزیر آن، تحریم‌ها و محدودیت‌های مذکور را یک «شکست» توصیف کرده است که صرفا بحران انرژی را بدتر می‌کند.

اوربان در ادامه همچنین ضمن مخالفت با عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا خاطر نشان کرد: «شما نمی‌توانید کبریت را روی بشکه باروت بیندازید. ما اجازه نخواهیم داد اروپا به میدان نبرد بدل شود.»

«پیتر سیارتو» وزیر امور خارجه مجارستان نیز پیشتر در این خصوص ضمن آنکه اوکراین را کشوری «فاسد» خواند، گفت: «اوکراین فاسدترین کشور اروپا است و عضویت آن در اتحادیه اروپا، مسیر را برای این فساد باز خواهد کرد.»

اخبار مرتبط:
ارتش اسرائیل: در آماده‌باش کامل هستیم
ارتش اسرائیل: در آماده‌باش کامل هستیم

رئیس ستاد ارتش اسرائیل اعلام کرد اوضاع از چندین جهت بی‌ثبات است و ما در ایام اعیاد یهودی در آماده‌باش کامل هستیم.

آمریکا با فروش احتمالی «مهمات تهاجم مستقیم مشترک با برد افزایش‌ یافته» به عربستان به ارزش ۵ میلیارد دلار، موافقت کرد
آمریکا با فروش احتمالی «مهمات تهاجم مستقیم مشترک با برد افزایش‌ یافته» به عربستان به ارزش ۵ میلیارد دلار، موافقت کرد

وزارت خارجه آمریکا روز جمعه اعلام کرد که فروش احتمالی مهمات حمله مستقیم مشترک با برد توسعه‌یافته (JDAM-ER) به عربستان سعودی را با ارزش برآوردی ۵ میلیارد دلار تأیید کرده است.

رئیس جمهور سابق ارمنستان بازداشت شد
رئیس جمهور سابق ارمنستان بازداشت شد

رابرت کوچاریان، رئیس جمهور سابق ارمنستان و پسرش، سدراک، به عنوان بخشی از تحقیقات جنایی که توسط کمیته مبارزه با فساد انجام شده، بازداشت شده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است