کد خبر : 348822
انتشار : 2025/06/29 - 11:21
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم

فریدریش مرتس صدراعظم آلمان در اظهاراتی با بیان اینکه ترس از وقوع جنگ با روسیه در میان مردم این کشور ریشه دوانده است، تاکید کرد: من هراسی از جنگ با روسیه ندارم.

صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم

به گزارش سایت خبری مدارا: صدراعظم آلمان در مصاحبه با روزنامه زوددویچه سایتونگ با اشاره به اینکه بخشی از جامعه آلمان ترس ریشه‌داری از جنگ دارند، اظهار کرد: من این موضوع را درک می‌کنم اما با آنها موافق نیستم.

مرتس همچنین بر لزوم داشتن نگاهی واقع‌بینانه به آرمان‌های امپریالیستی روسیه تاکید کرد و افزود: به همین دلیل من خواستار افزایش توان تسلیحاتی آلمان هستم.

 روزنامه فایننشال تایمز پیشتر در گزارشی با اشاره به اینکه آلمان به بهانه مواجهه با تهدید روسیه و یک آمریکا بی‌ثبات در تصمیم‌گیری، هزینه‌های نظامی خود را تا سال ۲۰۲۹ بیش از دو سوم افزایش خواهد داد و از فرانسه و انگلیس پیشی خواهد گرفت، نوشت: فریدریش مرتس صدراعظم آلمان در حال پیشبرد طرح تجدید تسلیحات گسترده بزرگترین کشور اروپا است.

بر اساس طرح‌های بودجه‌ای که توسط لارس کلینگبیل وزیر دارایی آلمان ارائه شده است، هزینه‌های نظامی این کشور در سال ۲۰۲۹ به ۱۶۲ میلیارد یورو می‌رسد که نسبت به ۹۵ میلیارد یوروی امسال افزایش یافته است.

این مبلغ شامل حدود ۸.۵ میلیارد یورو کمک نظامی سالانه به اوکراین تا سال ۲۰۲۹ است و هزینه‌های دفاعی آلمان را در چهار سال آینده به حدود ۳.۵ درصد از تولید ناخالص داخلی افزایش می‌دهد. هزینه‌های دفاعی آلمان در سال ۲۰۲۵ میلادی حدود ۲.۴ درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور برآورد شده است.

طرح جدید، آلمان را – که مدت‌ها در میان دیگر اعضای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی، ناتو، از نظر هزینه‌های دفاعی عقب بوده است – در مسیر رسیدن به هدف دفاعی جدید پنج درصد از تولید ناخالص داخلی و جلوتر از فرانسه و انگلیس قرار می‌دهد.

اخبار مرتبط:
حجم خالی سدهای کشور مشخص شد
حجم خالی سدهای کشور مشخص شد

حجم آب موجود مخازن سدها بنابر بر آمار در حال حاضر ۲۶.۱۳ میلیارد مترمکعب است سال گذشته در زمان مشابه حجم آب موجود مخازن ۱۹.۶۳ میلیارد مترمکعب بوده است.

آقای شهردار عکسش با پزشکیان را دستکاری کرد
آقای شهردار عکسش با پزشکیان را دستکاری کرد

در جریان برگزاری همایش شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، تصویری از شهردار نصیرشهر با پزشکیان منتشر شده که ظاهراً به مذاق شهردار خوش نیامده است.

۱۶ همت اموال محکوم پرونده چای دبش توقیف شد
۱۶ همت اموال محکوم پرونده چای دبش توقیف شد

دادستان تهران از توقیف و تعیین تکلیف بیش از ۱۶ همت از اموال محکوم اصلی پرونده چای دبش برای جبران مطالبات بانک‌های شاکی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است