کد خبر : 349147
انتشار : 2025/06/30 - 19:17
دسته‌بندی : برگزیده ها، ورزشی
چاپ

ساپینتو برخلاف خیلی‌ها دل شیر دارد / چراغپور نباید صحبت از پاداش می‌کرد

مدیر تیم فوتبال استقلال گفت: بر خلاف خیلی از خارجی‌ها، ساپینتو دل شیر دارد که در این مقطع قبول مسئولیت کرد.

ساپینتو برخلاف خیلی‌ها دل شیر دارد / چراغپور نباید صحبت از پاداش می‌کرد

به گزارش سایت خبری مدارا: به رسانه رسمی باشگاه استقلال، ایمان عالمی مدیر تیم فوتبال استقلال در خصوص زمان حضور ساپینتو در تهران و آغاز تمرینات این تیم اظهار داشت: با خود ساپینتو صحبت شده و او انگیزه بسیار زیادی برای شروع کار با تیم دارد و برای حضور در تهران لحظه شماری می‌کند. بر خلاف خیلی از خارجی‌های شاغل در فوتبال ایران که ترسیده‌اند و میدان را خالی کرده‌اند، ساپینتو واقعا دل شیر دارد و این رفتار او ستودنی است.

عالمی در خصوص کسر محرومیت ۴ ماهه این مربی نیز توضیح داد: باشگاه به صورت رسمی و قانونی پیگیر حل پرونده محرومیت ساپینتو است تا او از ابتدای فصل روی نیمکت بنشیند.

عالمی در واکنش به اظهار نظر جلال چراغپور مربی پیشین آبی پوشان و اعتراض به عدم دریافت پاداش قهرمانی جام حذفی گفت: از چراغپور با این همه تجربه توقع نمی‌رفت در این مقطع صحبت از پاداش کند. اگر باشگاه به همه پاداش داده بود و ایشان نگرفته بود، باز هم جای توجیه داشت. اما هیچ کسی پاداش نگرفته چون شرایط کشور کاملا خاص بود و باید این موضوع را درک کنیم.

وی در ادامه گفت: به اندازه چراغپور تجربه ندارم اما همین تجربه اندک من می‌گوید «حرف زدن درباره باشگاهی که در آن کار کرده‌اید، حرفه‌ای نیست!» حتما باشگاه سپاسگزار ایشان و همه عزیزانی که در آن دوران سخت با جان و دل تلاش کردند تا استقلال در یکی از بدترین سال‌های حیاتش یک جام بگیرد، هست. باشگاه استقلال نشان داده قدرشناس است و این انتظار می‌رود که این قدرشناسی دوطرفه باشد.

عالمی در خصوص روند نقل و انتقالاتی باشگاه نیز، تاکید کرد: با وجود وقفه‌ای که به خاطر شرایط خاص کشور در نقل و انتقالات رخ داد، مدیران باشگاه در تلاش هستند تا با گزینه‌های مورد نظر سرمربی توافق کنند و حتی المقدور تیمی را در اختیار ساپینتو قرار دهند که در فصل جدید بتواند در حد نام استقلال در رقابت‌ها حضور پیدا کند. ما یقین داریم فرصت حضور در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا یک فرصت طلایی برای تیم ما به حساب می‌آید و باید با در اختیار داشتن تیمی کامل و مدعی، از این فرصت به بهترین شکل ممکن استفاده لازم را ببریم.

عالمی خطاب به هواداران استقلال گفت: متاسفانه جنگ تحمیلی نه تنها بر استقلال، بلکه بر تمام تیم‌ها تاثیر نامطلوب خود را گذاشته و مشاهده می‌کنیم که خیلی از خارجی‌ها، از بازیکن گرفته تا مربی در حال فسخ قرارداد هستند. با این حال باشگاه با تمام توان در راستای تقویت تیم و رفع نقاط ضعف تلاش می‌کند و یقینا این تلاش منجر به نتیجه خواهد شد. هواداران به حق انتظار دارند که تیمی قوی‌تر از فصل گذشته داشته باشند و هدف مدیران باشگاه و در راس آن‌ها آقایان تاجرنیا و نظری جویباری هم قطعا چیزی جز این نیست. مدیریت باشگاه سعی دارد دور از هیاهو بازیکنان مورد نظر ساپینتو را جذب کند و امیدوارم هواداران هم با حفظ آرامش خود فضای نقل و انتقالات را ملتهب نکنند تا با بازیکنان مورد نظر تحت شرایط عادی مذاکره صورت گیرد.

اخبار مرتبط:
ایران به آتش‌بس با آمریکا چراغ قرمز نشان داد
ایران به آتش‌بس با آمریکا چراغ قرمز نشان داد

خبرنگار الجزیره مدعی شد ایران با هرگونه طرح آتش‌بس زمان‌بندی‌شده مخالف است و مذاکرات را منوط به بازگشت به اجرای تفاهم‌نامه می‌داند.

نمونه اولیه گواهینامه موتورسواری زنان چاپ شد
نمونه اولیه گواهینامه موتورسواری زنان چاپ شد

نمونه اولیه گواهینامه موتورسواری زنان چاپ شد صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان که سال‌ها محل بحث میان دستگاه‌های مختلف بوده، حالا بیش از هر زمان دیگری به مرحله اجرا نزدیک شده است. اظهارات اخیر سخنگوی وزارت کشور، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و پلیس راهور موید این است که به زودی قفل صدور «گواهینامه موتورسواری زنان» شکسته می‌شود.

نماینده مجلس: برای دشمن سورپرایزها داریم/ در جنگیدن پیشرفت کرده‌ایم
نماینده مجلس: برای دشمن سورپرایزها داریم/ در جنگیدن پیشرفت کرده‌ایم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ما قبلا سنتی ، قدیمی و کلاسیک می جنگیدیم یعنی «اطلاعات» جمع می‌کردیم تا علیه دشمن «عملیات» کنیم اما الان با موشک و پهپاد و شهپاد، جنگ و شلیک می‌کنیم تا برای «جنگِ نهایی»، اطلاعات جمع کنیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است