کد خبر : 191596
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۰۱ - 14:49
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

واکنش وزیر کار درباره خبر اعزام ۴۳ نفر به سوئیس/ عبدالملکی: دولت قبل خیلی بیشتر از این تعداد آدم می فرستاد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در واکنش به خبر اعزام ۴۳ نفر از وزارت کار به سوئیس گفت: تعدادی که از طرف دولت برای حضور در اجلاس بین‌المللی کار خواهند رفت، نسبت به دوره های قبل کمتر خواهد بود ضمن اینکه هنوز فهرست افراد نهایی نشده است.

واکنش وزیر کار درباره خبر اعزام ۴۳ نفر به سوئیس/ عبدالملکی: دولت قبل خیلی بیشتر از این تعداد آدم می فرستاد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت‌الله عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در واکنش به خبر اعزام ۴۳ نفر از وزارت کار به سوئیس در دوران جراحی اقتصادی گفت: اجلاس بین‌المللی کار یکی از موسسات سازمان ملل متحد است که به امور کار و کارگران می‌پردازد و هنوز فهرست این افراد توسط وزارت کار برای حضور در این اجلاس نهایی و بسته نشده است.

وی ادامه داد: در دوره‌های قبل تعداد افراد شرکت کننده در اجلاس بین‌المللی کار بیش از ۴۰ نفر بود که اکثریت آنها از نمایندگان کارگری و کارفرمایی بودند. دولت در دوره‌های قبل این اجلاس،پرتعداد شرکت می‌کرد اما اکنون تصمیم بر حضور ۴۳ نفر قطعی نیست و ما اصلا این فهرست را نبسته‌ایم.

عبدالملکی تاکید کرد: تعدادی که از طرف دولت برای حضور در اجلاس بین‌المللی کار خواهند رفت، قطعا نسبت به دوره های قبل کمتر خواهد بود. البته اکثریت افراد برای حضور در این اجلاس نیز نمایندگان کارگری و کارفرمایی هستند.

حدود دو روز پیش با نزدیک شدن به برگزاری اجلاس بین‌المللی کار، خبری در خصوص حضور ۴۳ نفر از نمایندگان کارگران، کارفرمایان و مسئولان در این اجلاس و سفر به سوئیس منتشر شد، این در حالی است که مردم درگیر اصلاح اقتصادی و اصلاح نظام یارانه ها هستند این خبر واکنش های متعددی را در میان افکار عمومی بوجود آورد.

اخبار مرتبط:
حق‌شناس: در ایران خصوصی‌سازی نداریم، خصولتی‌سازی داریم
حق‌شناس: در ایران خصوصی‌سازی نداریم، خصولتی‌سازی داریم

یک اقتصاددان گفت: مسئله بعدی این است که در ایران خصوصی‌سازی صرفا با هدف کسب پول بیشتر است؛ در حالی که در آلمان که خصوصی‌سازی انجام شد با هدف کسب درآمد برای دولت نبود، بلکه با انگیره واگذاری با هدف اخراج‌نشدن کارگران و ارتقاء خطوط تولید بود.

کمتر از دو ماه از سال گذشته، اما برخی کالا‌ها ۳۰ تا ۴۰% گران شده‌اند
کمتر از دو ماه از سال گذشته، اما برخی کالا‌ها ۳۰ تا ۴۰% گران شده‌اند

حمیدرضا رستگارپور رییس اتاق اصناف تهران گفت: تقریبا تمام مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند و هم فعال اقتصادی و فعال در کسب و کارها و هم مردم عادی پول ملی را خسارت می‌بینند و می‌دانند. از این رو مسئولان کشور باید برای این موضوع تدبیری بیندیشند تا ریال حداقل برای یک سال پشتوانه داشته باشد، یعنی مردم مطمئن شوند که ارزش این پول حداقل یک سال حفظ می‌شود و این خواسته ما در اصناف هم است.

چه کنیم که یارانه نقدی ما قطع نشود؟
چه کنیم که یارانه نقدی ما قطع نشود؟

امسال تا قبل از شهریور میزان درآمد و حجم سرمایه خانوارها مورد بازبینی و ارزیابی مجدد قرار می‌گیرد و بخشی از خانوارها با افزایش ارزش ریالی اموال از فهرست یارانه بگیران حذف شده و بعضی هم ممکن است جابجایی دهک برای آنها اتفاق بیفتد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است