کد خبر : 379172
انتشار : 2026/02/17 - 14:34
دسته‌بندی : اسلاید، برگزیده ها، سیاسی
چاپ

رهبر انقلاب: ما داغدار خون‌های ریخته شده هستیم

در آستانه‌ی سالگرد قیام تاریخی مردم تبریز در ۲۹ بهمن ۱۳۵۶، هزاران نفر از اقشار مختلف مردم استان آذربایجان شرقی، صبح امروز، سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴، با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دیدار کردند.

رهبر انقلاب: ما داغدار خون‌های ریخته شده هستیم

به گزارش سایت خبری مدارا:  ایرنا نوشت: در آستانه‌ی سالگرد قیام تاریخی مردم تبریز در ۲۹ بهمن ۱۳۵۶، هزاران نفر از اقشار مختلف مردم استان آذربایجان شرقی، صبح امروز، سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴، با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دیدار کردند.رهبر معظم انقلاب اسلامی در این دیدار سخنان مهمی بیان کردند؛

خونهایی بر زمین ریخته شد. ما داغداریم. من عرض میکنم ما عزاداریم به خاطر خونهایی که ریخته شد. یک عدّه‌ای خود آن مفسدین و فتنه‌گران و کودتاچی‌ها بودند، یک عدّه‌ای آنها بودند که اجل مهلتشان نداد و به درک واصل شدند و سر و کارشان با خدا است. با آنها کاری نداریم. لکن یک عدّه‌ای دیگر بودند که جزو آنها نبودند. سه گروه بودند، سه دسته. من کشته‌ها و جانباخته‌ها را به سه دسته تقسیم میکنم:

یک دسته نیروهای مدافع امنیّت و مدافع سلامت نظام بودند، چه نیروهای انتظامی، چه نیروهای بسیجی و سپاهی و چه کسانی که در کنار اینها حرکت میکردند. شهید شدند. اینها جزو برترین شهدایند. یک دسته اینهایند.

یک دسته رهگذرها هستند؛ وقتی که فتنه‌گر در داخل شهر فتنه برپا میکند، فقط افرادی که مواجه با او هستند از بین نمیروند، مردم بی‌گناه در خیابان دارد راه میرود طرف محل کسبش و طرف خانه‌اش، یک عدّه هم از اینها شهید شدند. اینها هم شهیدند به خاطر اینکه در فتنه‌ی دشمن به شهادت رسیدند. این گلوله از هر جا آمده باشد در فتنه‌ی دشمن این اتّفاق افتاده است و اینها شهیدند. دسته‌ی دوم هم شهیدند.

دسته‌ی سوم آن کسانی هستند که فریب خوردند، سادگی به خرج دادند، بی‌تجربه بودند، با فتنه‌گرها همراه شدند، من میخواهم بگویم آنها هم از ما هستند؛ آنها هم بچه‌های مایند، آنها هم یک عده‌ای‌شان پشیمان شدند، بعضی‌شان به من نامه نوشتند که ما آن روز آمدیم در خیابان و چه و چه و چه، ما را حلال کن. در زندان هم نبودند، آزاد بودند. پشیمان شدند، اشتباه کردند. آن کسانی که از اینها کشته شدند آنها را هم مسئولین شهید محسوب کردند، خوب کردند.

بنابراین دایره‌ی جانباختگانمان که به عنوان شهید اینها را حساب میکنیم دایره‌ی وسیعی است. به جز آن اصحاب فتنه و سردسته‌ها و کسانی که از دشمن پول گرفتند، اسلحه گرفتند، به غیر آنها بقیه چه عناصر مدافع امنیت، چه رهگذرها و چه حتی کسانی که با فتنه‌گرها چند قدمی حرکت کردند اینها فرزندان ما هستند؛ ما برای اینها طلب رحمت میکنیم، طلب مغفرت میکنیم، اشتباه کردند، خدای متعال از اشتباه اینها درگذرد ان‌شاءالله. ۱۴۰۴/۱۱/۲۸

اخبار مرتبط:
ابراز نگرانی شهباز شریف درباره تشدید تنش در خلیج فارس
ابراز نگرانی شهباز شریف درباره تشدید تنش در خلیج فارس

دفتر نخست‌وزیری پاکستان اعلام کرد شهباز شریف نگرانی عمیق خود را در مورد تشدید تنش در منطقه خلیج فارس ابراز کرده است.

دادستان کل کشور: پرونده شهادت رهبر شهید و فرماندهان در داخل و خارج باجدیت پیگیری می‌شود
دادستان کل کشور: پرونده شهادت رهبر شهید و فرماندهان در داخل و خارج باجدیت پیگیری می‌شود

دادستان کل کشور گفت: لایحه صیانت از حقوق عامه و همچنین لایحه تأمین آزادی‌های مشروع، از مطالبات جدی است که باید برای تصویب و اجرایی شدن آن‌ها، پیگیری‌های مستمر انجام شود.

فرانسه کاردار سفارت ایران را احضار کرد
فرانسه کاردار سفارت ایران را احضار کرد

وزارت امور خارجهٔ فرانسه از احضار کاردار سفارت ایران در پاریس به این وزارتخانه خبر داد؛ این احضار درپی ادعای بازداشت کارکنان سفارت فرانسه در تهران انجام شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است