کد خبر : 389303
انتشار : 2026/07/22 - 18:44
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

آموزش و پرورش: هزار و ۲۸۸ مدرسه در طول جنگ ۴۰ روزه آسیب دید

رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: یک هزار و ۵۰۷ فضای آموزشی کشور در قالب یک هزار و ۲۸۸ مدرسه در طول جنگ تحمیلی سوم آسیب دید و ۱۶ مدرسه به بازسازی و مقاوم‌سازی نیاز دارد.

آموزش و پرورش: هزار و ۲۸۸ مدرسه در طول جنگ ۴۰ روزه آسیب دید

به گزارش سایت خبری مدارا:  علیرضا خان‌محمدی روز چهارشنبه در مراسم کلنگ‌زنی مدرسه «دارالفنون ۲» در شهرک سینای اردبیل، اظهار کرد: بقیه مدارس که به صورت جزیی آسیب دیده بودند، تعمیر شده اند و فقط تعمیرات ۴۰ مدرسه در کشور باقی مانده که تا شهریورماه انجام می‌شود.

وی با اشاره به سیاست‌های کلان دولت در مدرسه سازی اظهار کرد: تحقق نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی از تاکیدات و اولویت‌های ویژه رییس‌جمهور و دولت چهاردهم است و ما در این مسیر، بر تقویت ارتباطات بین‌بخشی تأکید داریم که از محورهای ابلاغی برای رسیدن به عدالت آموزشی است.

رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور نقش حیاتی نهادهای مالی و بخش خصوصی در مدرسه سازی را مهم دانست و افزود: بانک پاسارگاد فراتر از یک نهاد مالی عمل می‌کند و با داشتن نگاه راهبردی، در حال ترسیم آینده کشور از طریق حمایت از نیروی انسانی است.

خان محمدی ادامه داد: نیروی انسانی کشور در مدرسه تربیت می‌شود و حمایت از دانش‌آموزان تا رسیدن به قله‌های موفقیت، فرصتی طلایی است که با مشارکت بانک‌هایی نظیر پاسارگاد مهیا شده است.

وی بر اهمیت استفاده از ظرفیت مسئولیت اجتماعی بنگاه‌های اقتصادی و بانک‌های عامل در توسعه مدارس تأکید و بیان کرد: قرار است مدرسه دارالفنون۲ اردبیل تا مهر سال آینده تکمیل و به دانش‌آموزان تقدیم شود.

رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه در حال حاضر ۱۱۰ مدرسه در قالب ۳۷۰ کلاس درس در سطح استان اردبیل در دست ساخت است افزود: علاوه بر این با مشارکت خیرین، ۱۵۰ مدرسه دیگر نیز در حال احداث است و این حجم از فعالیت نشان‌دهنده پایداری و استمرار توسعه زیرساخت‌های آموزشی است.

وی بیان کرد: در شرایط سخت اقتصادی فعلی، خیرین استان اردبیل با ایستادگی در کنار مردم، الگویی بی‌نظیر در کشور ایجاد کرده‌اند و این مشارکت فعال، تضمین‌کننده پیشرفت طرح‌های آموزشی در استان خواهد بود.

اخبار مرتبط:
ایران به آتش‌بس با آمریکا چراغ قرمز نشان داد
ایران به آتش‌بس با آمریکا چراغ قرمز نشان داد

خبرنگار الجزیره مدعی شد ایران با هرگونه طرح آتش‌بس زمان‌بندی‌شده مخالف است و مذاکرات را منوط به بازگشت به اجرای تفاهم‌نامه می‌داند.

نمونه اولیه گواهینامه موتورسواری زنان چاپ شد
نمونه اولیه گواهینامه موتورسواری زنان چاپ شد

نمونه اولیه گواهینامه موتورسواری زنان چاپ شد صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان که سال‌ها محل بحث میان دستگاه‌های مختلف بوده، حالا بیش از هر زمان دیگری به مرحله اجرا نزدیک شده است. اظهارات اخیر سخنگوی وزارت کشور، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و پلیس راهور موید این است که به زودی قفل صدور «گواهینامه موتورسواری زنان» شکسته می‌شود.

نماینده مجلس: برای دشمن سورپرایزها داریم/ در جنگیدن پیشرفت کرده‌ایم
نماینده مجلس: برای دشمن سورپرایزها داریم/ در جنگیدن پیشرفت کرده‌ایم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ما قبلا سنتی ، قدیمی و کلاسیک می جنگیدیم یعنی «اطلاعات» جمع می‌کردیم تا علیه دشمن «عملیات» کنیم اما الان با موشک و پهپاد و شهپاد، جنگ و شلیک می‌کنیم تا برای «جنگِ نهایی»، اطلاعات جمع کنیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است