کد خبر : 368585
انتشار : 2025/11/20 - 19:56
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

برگزاری مانور حماسه و ایثار با سناریوی زلزله فرضی درشهرک انرژی‌ اصفهان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: مانور تمام‌عیار «حماسه و ایثار» با سناریوی زلزله فرضی در شهرک انرژی اصفهان برگزار می‌شود.

برگزاری مانور حماسه و ایثار با سناریوی زلزله فرضی درشهرک انرژی‌ اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منصور شیشه‌فروش بعدازظهر پنجشنبه در نشست هماهنگی مانور تمام‌عیار «حماسه و ایثار» با سناریوی زلزله فرضی و با هدف تقویت آمادگی و آموزش دستگاه‌های امدادی استان اصفهان اظهار کرد: استان اصفهان معین ۹ استان در حوزه مدیریت بحران است و در حوادث گذشته از جمله «جنگ ۱۲ روزه» نشان دادیم که چه اقدامات ویژه‌ای را می‌توانیم انجام دهیم و چگونه انسجام بین دستگاه‌ها به مدیریت بهتر بحران کمک کرد.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: پیشگیری از حوادث یک بخش از مأموریت ماست اما کنترل به‌موقع بحران‌ها بخش دیگر و مهم‌تر این مأموریت محسوب می‌شود، از این رو آمادگی برای واکنش سریع باید همیشه مورد توجه دستگاه‌ها قرار گیرد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان تصریح کرد: سال گذشته در سایت‌های هسته‌ای استان مانور برگزار شد و امسال نیز برگزاری مانور مشابه در شهرک انرژی در دستور کار قرار دارد؛ در «جنگ ۱۲ روزه» شهرک انرژی مورد اصابت قرار گرفت و چند نفر از نیروهای ما به شهادت رسیدند و همین امر ضرورت تقویت آمادگی در برابر حوادث را بیش از پیش نشان می‌دهد.

شیشه‌فروش با اشاره به لزوم بررسی نیازهای استان و استان‌های معین در حوزه مدیریت بحران گفت: باید مشخص شود برای کنترل حوادث چه امکانات و زیرساخت‌هایی مورد نیاز است تا با پیگیری اعتبارات لازم، این نیازها برطرف شود.

وی افزود: فردا در استان اصفهان نمونه‌ای از مدیریت بحران را در قالب رزمایش تمام‌عیار خواهیم دید؛ به طور قطع بازخورد این رزمایش در سطح کشور مطرح و برای دیگر استان‌ها الگوبرداری خواهد شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در پایان با اشاره به اهمیت نظم و انضباط در شرایط بحرانی گفت: رعایت سلسله‌مراتب و نظم از نیروهای مسلح همواره الگویی مهم برای مجموعه‌های امدادی و مدیریتی در زمان وقوع حادثه محسوب می‌شود.

وی در ادامه خطاب به مسئولان مدیریت بحران کشور اضافه کرد: آلودگی هوای اصفهان در حال حاضر بسیار شدید است و باید در این زمینه باید جلسه اضطراری در سطح ملی تشکیل شود، خشکسالی تشدید شده و فرونشست را داریم و انتظار داریم خسارت ناشی از خشکسالی به کشاورزان پرداخت شود.

اخبار مرتبط:
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست

رئیس مؤسسه تحقیقات آب با اشاره بر اینکه ۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند، تاکید کرد: افزایش تراز آب در برخی مخازن الزاماً به معنای بهبود وضعیت منابع آبی نیست.

نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است