کد خبر : 355157
انتشار : 2025/08/18 - 18:03
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

قم چهارشنبه تعطیل شد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری قم از تعطیلی ادارات در روز چهارشنبه خبر داد.

قم چهارشنبه تعطیل شد

به گزارش سایت خبری مدارا: معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری قم از تعطیلی ادارات در روز چهارشنبه خبر داد.

مرتضی رحمان‌نیای با اعلام این خبر گفت: به‌منظور صرفه‌جویی در مصرف انرژی و کمک به پایداری شبکه برق استان ادارات، بانک‌ها و نهادهای عمومی غیردولتی، بیمه‌ها و مراکز آموزشی دولتی و غیردولتی، در روز چهارشنبه ۲۹ مرداد تعطیل خواهند بود.

بنابر گزارش دیده بان ایران  به نقل از روابط عمومی استانداری قم در روز ۲۷ مرداد، وی گفت: خدمات مراکز حیاتی مانند بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها، اورژانس، آتش‌نشانی و سایر نهادهای امدادی بدون هیچ‌گونه وقفه ادامه خواهد داشت.

اخبار مرتبط:
یادداشت | وقتی مخالفان محسن نامجو عدالت را با مجازات ابدی اشتباه می‌گیرند
یادداشت | وقتی مخالفان محسن نامجو عدالت را با مجازات ابدی اشتباه می‌گیرند

نامجو هنرمندی است که سال‌ها از ایران دور بوده، با حاکمیت زاویه داشته و صدایش در فضای فرهنگی ایران با نوعی اعتراض سیاسی و اجتماعی گره خورده است. اکنون بازگشته است؛ بازگشتی که برای بخشی از مخالفان جمهوری اسلامی، به‌ویژه در خارج از کشور، پرسش‌برانگیز شده. اما مهم‌ترین دلیل اعتراض به بازگشت او، مواضع سیاسی‌اش نیست، بلکه پرونده‌ای است که در سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰، در فضای جنبش می‌تو در ایران، علیه او شکل گرفت.

واکنش زاکانی به فروش قبور بهشت زهرا در سایت دیوار
واکنش زاکانی به فروش قبور بهشت زهرا در سایت دیوار

شهردار تهران در خصوص فروش قبور بهشت زهرا(س) در سایت دیوار با قیمت بالا| گفت: باید این موضوع را بررسی کنیم اما در قطعات قدیمی هر قبر صاحب مشخصی دارد. یا در مواردی افراد از قبل خرید قبر انجام دادند.

صدور حکم اخراج ۶ دانشجوی دانشگاه شریف
صدور حکم اخراج ۶ دانشجوی دانشگاه شریف

معاون دانشجویی دانشگاه شریف: در پروندۀ مربوط به ناآرامی‌های اسفندماه، مواردی مانند درگیری فیزیکی، ایجاد آشوب، حمل سلاح سرد، توهین به پرچم و برخی تخلفات فضای مجازی مورد بررسی قرار گرفته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است