کد خبر : 302775
انتشار : 2024/06/23 - 13:09
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

اسحاق جهانگیری: تمام فِسادهای بزرگ در زمانی که مدیریت کشور یکدست بود، اتفاق افتاده

معاون اول دولت یازدهم و دوازدهم گفت: تقریبا تمام فسادهای بزرگ در زمانی که مدیریت کشور یکدست شد، اتفاق افتاد نمونه این فاسدها امثال بابک زنجانی‌ها هستند.

اسحاق جهانگیری: تمام فِسادهای بزرگ در زمانی که مدیریت کشور یکدست بود، اتفاق افتاده

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: اسحاق جهانگیری، معاون اول دولت‌های حسن روحانی، در همایش مهندسان، کارآفرینان و فعالان صنعت، معدن و تجارت ستاد مسعود پزشکیان گفت: کشور با ابرچالش‌ها، عدم تناسب بین منابع و درآمدها، انرژی، بودجه، نظام بانکی و صندوق‌های بازنشستگی روبروست.

وی ادامه داد: احیای سرمایه اجتماعی با اصلاح فقر و فساد و بهبود معیشت درست می‌شود. برای رفع فساد باید کارنامه اجرایی نشان داد نه اینکه فقط ادعا کرد. تقریبا تمام فسادهای بزرگ در زمانی که مدیریت کشور یکدست شد، اتفاق افتاد نمونه این فاسدها امثال بابک زنجانی‌ها هستند.

او تاکید کرد: کشور با علم و عقل و اراده اداره می‌شود نه بی‌عقلی و جمود فکری.

جهانگیری ادامه داد: ضرورت ایجاب می‌کند تا یکایک مردم از فرصت انتخابات استفاده کنند و رای‌های خاموش را پای صندوق انتخابات بیاورند. میدان برای مشارکت مردم فراهم است. این انتخابات نسبت به انتخابات گذشته رقابتی‌تر است. برخی مردم به دلیل نارضایتی از عملکرد گذشته هنوز مرددند که در انتخابات شرکت کنند یا نکنند به همین دلیل مایوس و بی‌تفاوت هستد. باید کاری کرد این افراد از بی‌تفاوتی خارج شوند و در انتخابات مشارکت کنند تا کشور از این دوره حساس به خوبی عبور کند.

اخبار مرتبط:
رفتن وحید جلیلی از صداوسیما قطعی شد
رفتن وحید جلیلی از صداوسیما قطعی شد

علاوه بر نام‌هایی که به‌عنوان رقبای پیمان جبلی برای ریاست سازمان صداوسیما منتشر کرد، چند گزینه دیگر هم شانس جدی دارند؛ از جمله علی داربی. با این حال همچنان گفته می‌شود خود جبلی سکاندار خواهد ماند؛ مگر اینکه مصلحتی دیگر اندیشیده شود.

برخورد یک سوپر نفتکش در تنگه هرمز با مین دریایی
برخورد یک سوپر نفتکش در تنگه هرمز با مین دریایی

نیروی دریایی سپاه پاسداران در اطلاعیه ای از آتش سوزی مهیب یک فروند سوپر نفتکش در اثر اصابت با دو مین دریایی خبر داد.

فوری؛ پیام تهران به واشنگتن رسید
فوری؛ پیام تهران به واشنگتن رسید

خبرنگار پاکستانی اعلام کرد: محسن نقوی ساعتی پس از بازگشت از تهران، با کاردار آمریکا در پاکستان دیدار کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است