کد خبر : 301171
انتشار : 2024/06/10 - 19:09
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

پزشکیان: ما حَق زنان را خورده‌ایم I ببینید

مسعود پزشکیان، نامزد انتخابات ۱۴۰۳، در نشستی با همراهی اهالی رسانه که امروز، ۲۱ خرداد، برگزار شد، طی اظهاراتی عنوان کرد: «کسی که حقش را می‌خواهد، باید کتک بزنیم و اخراجش کنیم؟»

پزشکیان: ما حَق زنان را خورده‌ایم I ببینید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مسعود پزشکیان، نامزد انتخابات ۱۴۰۳، در نشستی با همراهی اهالی رسانه که امروز، ۲۱ خرداد، برگزار شد، طی اظهاراتی عنوان کرد: «کسی که حقش را می‌خواهد، باید کتک بزنیم و اخراجش کنیم؟»

وی افزود: این مردم همان مردمی هستند که می گویند ۹۸ درصد به جمهوری اسلامی رای دادند؛ خب چرا الان این طور شده؟ برای اینکه نامردی دیدند! حق‌کشی‌ها را دیدند!

او در بخشی دیگر از سخنانش افزود: ما حق زنان را خورده‌ایم! ما اگر حق افراد را بدهیم چه مشکلی می‌توانیم با آن‌ها داشته باشیم؟!

اخبار مرتبط:
رفتن وحید جلیلی از صداوسیما قطعی شد
رفتن وحید جلیلی از صداوسیما قطعی شد

علاوه بر نام‌هایی که به‌عنوان رقبای پیمان جبلی برای ریاست سازمان صداوسیما منتشر کرد، چند گزینه دیگر هم شانس جدی دارند؛ از جمله علی داربی. با این حال همچنان گفته می‌شود خود جبلی سکاندار خواهد ماند؛ مگر اینکه مصلحتی دیگر اندیشیده شود.

برخورد یک سوپر نفتکش در تنگه هرمز با مین دریایی
برخورد یک سوپر نفتکش در تنگه هرمز با مین دریایی

نیروی دریایی سپاه پاسداران در اطلاعیه ای از آتش سوزی مهیب یک فروند سوپر نفتکش در اثر اصابت با دو مین دریایی خبر داد.

تراب کامران فشخامی در زادگاهش آرام گرفت
تراب کامران فشخامی در زادگاهش آرام گرفت

پیکر «تراب نصرین کامران فشخامی» شاعر آیینی و گیلکی‌سرا، خوشنویس و نقاش توانمند صومعه‌سرا، پس از سال‌ ها فعالیت در عرصه فرهنگ و هنر، در زادگاهش فشخام صومعه‌سرا به خاک سپرده شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است