کد خبر : 286714
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۱۱ - 10:14
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

غلامحسین کرباسچی: حتی اگر نظام را قبول ندارید به افرادی که افراطی نباشند رای بدهید/ بانیان وضع موجود نباید وارد مجلس شوند

دبیر کل سابق حزب کارگزاران گفت: اگر کسی از شرایط موجود، از این نمایندگان، از این دولت ناراضی است، به هر کسی جز این افراد رای دهد یک رای اعتراضی است، این کار واقعا کار درستی است.

غلامحسین کرباسچی: حتی اگر نظام را قبول ندارید به افرادی که افراطی نباشند رای بدهید/ بانیان وضع موجود نباید وارد مجلس شوند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اعتمادآنلاین نوشت: غلامحسین کرباسچی دبیرکل سابق حزب کارگزاران با اشاره به اهمیت رای دادن و مشارکت در رای دادن می‌گوید: با شرایطی که در جامعه وجود دارد، نمی‌توان ادعا کرد که رای دادن به برخی از افراد مانند لیست آقای مطهری یا سایر نیروهای معتدل، شرایط را تغییر می‌دهد، اما می‌توان ادعا کرد که شاید شرایط را بدتر نکند. عده ای از کسانی که عملکرد مثبتی در این مجلس نداشتند و بعضا عملکرد منفی هم داشتند، طبیعتا در وضعیت ۴ سال اخیر کشور تاثیر داشتند.

او در ادامه می‌گوید: در مقام تحلیل بسیاری از افراد تحلیل‌هایی را در خصوص وضعیت موجود مبنی بر اینکه مجلس جایگاه خود را از دست داده و اختیاری ندارد که طبیعتا این دست تحلیل‌ها درست است، ولی مسئله این است که کنشگر سیاسی یعنی کسی که می‌خواهد نظری را بدهد یا عملی را انجام دهد، این تحلیل ها را گوش می‌دهد اما بعدش قرار است چکار کند؟  به همین افراد فعلی رای دهد؟ یا اصلا رای ندهد؟ اگر رای ندهد همین افراد فعلی بدون هیچ دغدغه‌ای وارد مجلس می‌شوند و همان رویه‌ای که تاکنون داشتند را ادامه می‌دهند.

دبیرکل پیشین حزب کارگزاران با بیان این نکته که فرق دارد کسی تحلیل گر باشد یا کنشگر سیاسی، گفت: افرادی که در لیست آقای مطهری هستند به عنوان کنشگر سیاسی حضور دارند. همه صحبت هایی که درباره رد صلاحیت ها و مشکلات موجود مطرح می‌شود درست است و ما اساسا اصلا در وضعیت مطلوبی قرار نداریم؛ اما نباید هیچ کاری برای این وضعیت انجام دهیم؟ من بارها گفته ام «به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل، وگر مراد نیابم به قدر وسع کوشم» انسان هم وجدانا و هم اخلاقا باید کار خودش را دراین مسیر انجام دهد.

این فعال سیاسی، با تاکید بر این موضوع که اگر کسی از شرایط موجود، از این نمایندگان، از این دولت ناراضی است، به هر کسی جز این افراد رای دهد یک رای اعتراضی است، تصریح کرد: این کار واقعا کار درستی است. ممکن است آدم‌های جدید هم آنقدر مطلوب نباشند، البته این موضوع خیلی هم حساب و کتاب ندارد، خیلی وقتا بوده که افراد مطلوبی هم در مجلس بودند اما کاری را از پیش نبردند. به هر حال می‌توان گفت نیروی‌های که اکنون خود را در معرض رای قرار داده اند، افراطی نیستند و نقایصی که قبلی ها به لحاظ مالی، اخلاقی و دانشی داشتند را ندارند.

او در ادامه می‌گوید: کسانی که از جایگاه قبول نداشتن نظام می‌گویند رای نمی‌دهیم، بحث دیگری است. کسی که نظام را قبول ندارد باید به این فکر کند که با رای ندادن آیا به مطلوب خود می‌رسد؟ چه اصل نظام را قبول داشته باشند چه قبول نداشته باشند در همین کشور و حکومت زندگی می‌کنند و همه امورات مردم وابسته به همین مجلس و دولت و مسئولین است، چه قبول داشته باشید چه نداشته باشید، اگر بخواهیم زندگی خودمان ، خانواده و اطرافیانمان کمی بهتر شود، باید به افراد دیگری رای دهیم، چرا که افراد فعلی ایجاد کننده تورم ، گرانی، سرک کشیدن در زندگی خصوصی مردم، فیلترینگ و … هستند و اگر الان بتوانیم افرادی را به مجلس بفرستیم که بتوانند حداقل داد و فریادی بر سر افرادی که می‌خواهند چنین بلاهایی بر سر مردم بیارند داشته باشند، تاثیر گذار بوده ایم؛ ما در این کشور زندگی می‌کنیم و اهمیت دارد که چه تصمیمی می‌گیریم.

اخبار مرتبط:
حجت‌الاسلام انصاری‌راد: ماست‌مالی‌ کردن پرونده کاظم صدیقی به نفع حاکمیت نیست / برخورد مومنانه یعنی چه؟ مگر شما از امام علی(ع) بالاتر هستید؟
حجت‌الاسلام انصاری‌راد: ماست‌مالی‌ کردن پرونده کاظم صدیقی به نفع حاکمیت نیست / برخورد مومنانه یعنی چه؟ مگر شما از امام علی(ع) بالاتر هستید؟

نماینده مجلس ششم گفت: در مقام قضا و اجرا قانون هیچ خودی و غیرخودی معنا ندارد و این تبعیض ناروا و از محرمات قطعی است. برخورد مومنانه دیگر چیست؟ برخورد مومنانه یعنی در چارچوب قانون اتهام را رسیدگی کنند. حتی امام علی هم در محکمه حاضر می‌شد و به قاضی نهی می‌کرد که هیچ تبعیضی میان او و مدعی یهودی نباشد.

فلاحت‌پیشه: متاسفانه قوانین کشور فقط برای مَردم نوشته می‌شود
فلاحت‌پیشه: متاسفانه قوانین کشور فقط برای مَردم نوشته می‌شود

تحلیلگر مسائل سیاسی کشورمان گفت: متاسفانه شاهدیم که در برخی موارد که قانون هم وجود دارد، زور قانون به صاحبان قدرت نمی‌رسد اما برای بخشی از مردم، برخوردکنندگان خود را از قانون بالاتر می‌بینند.

سایت اصولگرا: مجلس دوازدهم نباید حامی بی‌قید و شرط دولت باشد
سایت اصولگرا: مجلس دوازدهم نباید حامی بی‌قید و شرط دولت باشد

یک سایت اصولگرا نوشت: مجلس دوازدهم مانند مجلس یازدهم انقلابی باشد؛ یعنی پایبند به اصول واقعی انقلاب اسلامی. دوم آنکه میانه‌رو و تعقل‌گرا باشد که اگر چنین نباشد طبیعتا هزینه‌های تصمیمات رادیکال را مردم خواهند پرداخت. در کنار داشتن چنین روحیه‌ای باید بتواند نسبت درستی با دولت برقرار کند؛ به این معنی که مجلس حامی بی‌قید و شرط دولت نباشد و از آن سو خود را رقیب سیاسی دولت هم فرض نکند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است