کد خبر : 284323
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۳۰ - 15:59
دسته‌بندی : اسلاید، سیاسی
چاپ

محمود واعظی: مشارکت در انتخابات نسبت به گذشته پایین‌تر خواهد بود / دولت دارد با نگاه امنیتی کشور را اداره می‌کند

پشت پرده حملات به ظریف چه کسانی هستند و سخنان ظریف چه کسانی را عصبانی کرده است؟

محمود واعظی: مشارکت در انتخابات نسبت به گذشته پایین‌تر خواهد بود / دولت دارد با نگاه امنیتی کشور را اداره می‌کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرآنلاین نوشت: تندروها بازهم ظریف را سیبل حملات خود قرار داده اند و از چپ و راست حملات به وزیر خارجه دولت روحانی را طی روزهای اخیر دوباره کلید زده اند. حملات آنجا شدت می گیرد که ظریف یا از موضع دفاع از حق مردم اظهارنظر کند یا گریزی به کارشکنی های روس ها در مذاکرات برجام، غزه و …بزند.

اما پشت پرده حملات به ظریف چه کسانی هستند و سخنان ظریف چه کسانی را عصبانی کرده است؟

محمود واعظی، رئیس دفتر حسن روحانی در دولت سابق تندورها را پشت پرده حملات می داند و می گوید؛«نگاه تندروهای داخل دولت با تندروهای خارج از آن، نسبت به ظریف فرق نمی‌کند و از عملکردشان مشخص است»

بخش هایی از گفت و گوی واعظی را در ادامه می خوانید:

  • حمله به ظریف به این باز می گردد که افرادی که سال ۹۸ به مجلس رفتند و آنجا را گرفتند، قول‌هایی دادند و بعد هم در انتخابات سال ۱۴۰۰ در مورد مسائل سیاست خارجی و اقتصادی وعده‌هایی دادند اما اتفاقی که الان افتاده این است که هیچ‌کدام از این قول‌ها عملی نشده، شرایط اقتصادی سخت‌تر شده، سفره‌های مردم کوچک‌تر شده و گرفتاری آنها بیشتر شده است، لذا تندروها به دنبال فرافکنی هستند.
  • در مورد ظریف، به نظر بنده عملکرد او و دولت روحانی با آنچه اتفاق می‌افتد، قابل مقایسه نیست، مخصوصاً در مورد سیاست خارجی وضعیت مناسبی را شاهد نیستیم.
  • به این ترتیب که سیاست خارجه دولت فعلی نتوانسته در خدمت اقتصاد قرار بگیرد، بنابراین برای اینکه فرافکنی کنند و اذهان مردم را از قول‌هایی که دادند دور کنند، مرتب به دنبال سوژه‌هایی برای حمله هستند، یکی از این سوژه‌ها هم ظریف است.
  • اما مردم ما آگاه و بهترین قاضی هستند و وضعیت امروز کشور را با وضعیت دوره دولت روحانی مقایسه می‌کنند، به عبارت دیگر این افراد تندرو و کسانی که در انتخابات سال ۹۸ و ۱۴۰۰ آمدند و به دنبال این بودند که دولت انقلابی سرکار بیاورند و همه مشکلات کشور را حل کنند، به این وضعیت فعلی رسیدند، در این شرایط طبیعی است که یا باید صادقانه و شفاف به مردم پاسخ بدهند که چرا به وعده‌ها عمل نکردند یا افکار مردم را متوجه موضوعات انحرافی کنند.
  • روشی که دولت و مجلس اداره می‌شود، این نهادها را با مشکل جدی روبرو کرده است. بر این اساس، تفکر همگی شبیه هم است، تعدادی در ویترین می‌آیند و فحش می‌دهند، البته این تعداد معدود نیستند بلکه دیگرانی هم وجود دارند که به این ترتیب تفکر می‌کنند، به این معنی که در روابط خارجی، اقتصادی و همکاری با بخش خصوصی نگاه بسیار محدودی دارند.
  • علاوه بر این در مورد اداره کشور نگاه امنیتی دارند، اینها مواردی است که در مورد مردم آگاه ایران جواب نمی‌دهد و به همین دلیل نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که مشارکت در انتخابات نسبت به گذشته پایین‌تر است.
  • نگاه تندروهای داخل دولت با تندروهای خارج از آن، نسبت به ظریف فرق نمی‌کند و از عملکردشان مشخص است.
اخبار مرتبط:
حجت‌الاسلام انصاری‌راد: ماست‌مالی‌ کردن پرونده کاظم صدیقی به نفع حاکمیت نیست / برخورد مومنانه یعنی چه؟ مگر شما از امام علی(ع) بالاتر هستید؟
حجت‌الاسلام انصاری‌راد: ماست‌مالی‌ کردن پرونده کاظم صدیقی به نفع حاکمیت نیست / برخورد مومنانه یعنی چه؟ مگر شما از امام علی(ع) بالاتر هستید؟

نماینده مجلس ششم گفت: در مقام قضا و اجرا قانون هیچ خودی و غیرخودی معنا ندارد و این تبعیض ناروا و از محرمات قطعی است. برخورد مومنانه دیگر چیست؟ برخورد مومنانه یعنی در چارچوب قانون اتهام را رسیدگی کنند. حتی امام علی هم در محکمه حاضر می‌شد و به قاضی نهی می‌کرد که هیچ تبعیضی میان او و مدعی یهودی نباشد.

فلاحت‌پیشه: متاسفانه قوانین کشور فقط برای مَردم نوشته می‌شود
فلاحت‌پیشه: متاسفانه قوانین کشور فقط برای مَردم نوشته می‌شود

تحلیلگر مسائل سیاسی کشورمان گفت: متاسفانه شاهدیم که در برخی موارد که قانون هم وجود دارد، زور قانون به صاحبان قدرت نمی‌رسد اما برای بخشی از مردم، برخوردکنندگان خود را از قانون بالاتر می‌بینند.

سایت اصولگرا: مجلس دوازدهم نباید حامی بی‌قید و شرط دولت باشد
سایت اصولگرا: مجلس دوازدهم نباید حامی بی‌قید و شرط دولت باشد

یک سایت اصولگرا نوشت: مجلس دوازدهم مانند مجلس یازدهم انقلابی باشد؛ یعنی پایبند به اصول واقعی انقلاب اسلامی. دوم آنکه میانه‌رو و تعقل‌گرا باشد که اگر چنین نباشد طبیعتا هزینه‌های تصمیمات رادیکال را مردم خواهند پرداخت. در کنار داشتن چنین روحیه‌ای باید بتواند نسبت درستی با دولت برقرار کند؛ به این معنی که مجلس حامی بی‌قید و شرط دولت نباشد و از آن سو خود را رقیب سیاسی دولت هم فرض نکند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است