کد خبر : 281657
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۱۰ - 16:01
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

واکنش پیمان جبلی به پوشش متفاوت ژیلا صادقی؛ تذکر داده می‌شود

رئیس سازمان صداوسیما به پوشش مجری با سابقه صداوسیما واکنش نشان داد.

واکنش پیمان جبلی به پوشش متفاوت ژیلا صادقی؛ تذکر داده می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ تابناک نوشت: هفته گذشته، ژیلا صادقی، مجری با سابقه صدا وسیما، با پوششی متفاوت از عرف همیشگی صدا و سیما در قاب تلویزیون ظاهر شد که واکنش‌‌‌های گسترده‌ای را در محافل خبری و رسانه‌ای داخلی و خارجی برانگیخت و هر یک تحلیلگران برداشت متفاوتی از این موضوع داشتند.

برخی پوشش متفاوت این مجری را  نشانه‌ای از تغییر در سیاست‌های صداو سیما در حوزه پوشش بانوانی دانسته اند که در رسانه ملی فعالیت می‌کنند و برخی این تغییر پوشش نه چندان غیر عادی را با عینک سیاست زدگی تحلیل کردند و آن را آسان‌‌‌گیری‌ها و تسامحاتی مقطعی در آستانه نزدیک شدن به ایام انتخابات به شمار آورند.
گفته می‌شود در تمام ادوار انتخابات در کشور، صداوسیما شرایط و حال و هوایی متفاوت پیدا می‌کند. بسیاری از کسانی که تا پیش از انتخابات، امکان حضور و نمایش در قاب این رسانه را نداشته‌اند، در حال و هوای انتخاباتی کشور، سهمی از امواج جام جم را از آن خود می‌کنند.
مجریان و گویندگان نیز هم در گفتار و هم در نمود و نمایش ظاهری، آزادترند و دست بازتری دارند. با این اوصاف، پوشش متفاوت این مجری باسابقه (ژیلا صادقی) اتفاق قابل پیش‌بینی بود.
 در همین زمینه این موضوع را از پیمان جبلی، رئیس سازمان صدا و سیما، پیگیری کردیم و با طرح سوالی مبنی بر اینکه آیا در آستانه انتخابات بودن کشور در انتخاب نحوه پوشش این مجری تاثیر داشته است یا خیر، پاسخ داد: قاعده پوشش در صدا و سیما باید با رعایت حدود شرعی، قاعده و ضابطه صدا وسیما باشد و اگر تخلفی در این زمینه رخ داده باشد، تذکر داده می‌شود.
اخبار مرتبط:
عروسک‌فروشِ میدان انقلاب که بازیگر مهران مدیری شد
عروسک‌فروشِ میدان انقلاب که بازیگر مهران مدیری شد

نگین صفری‌جم بازیگری که در سریال «قهوه پدری» در نقش نازگل «دردانه» ظاهر شد، اظهار داشت: من یک چمدان قدیمی دارم که عروسک‌های تزئینی دست‌ساز خودم را در آن می‌گذاشتم و به انقلاب می‌رفتم تا آنها را بفروشم و مردم اسم من را گذاشته بودند «دخترک چمدان به دست»؛ خوشحال بودم که مردم با عروسک‌هایم حالشان خوب می‌شود و الان با «قهوه پدری» توانستم لبخندی را روی لب‌هایشان بیاورم.

ساترا: «تاسیان» همچنان مجوز انتشار ندارد/ این سریال مجوز طرح اولیه را اخذ کرده، اما فیلمنامه آن نیاز به اصلاحات جدی دارد که هنوز اعمال نشده‌اند
ساترا: «تاسیان» همچنان مجوز انتشار ندارد/ این سریال مجوز طرح اولیه را اخذ کرده، اما فیلمنامه آن نیاز به اصلاحات جدی دارد که هنوز اعمال نشده‌اند

ساترا اعلام کرد: سریال «تاسیان» مجوز طرح اولیه را اخذ کرده است، اما فیلمنامه این سریال که ظاهرا یک داستان عاشقانه و در واقع یک روایت سیاسی و تاریخی است نیاز به اصلاحات جدی دارد که طی جلسات متعدد به عوامل تولید اعلام شد و به دلیل‌عدم اجرای اصلاحات، تاکنون موفق به اخذ مجوز فیلمنامه از ساترا نشده است.

آقامیری: با پلتفرم‌های خارجی در حال مذاکره هستیم
آقامیری: با پلتفرم‌های خارجی در حال مذاکره هستیم

دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: با پلتفرم‌های خارجی در حال مذاکره هستیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است