کد خبر : 306536
انتشار : 2024/07/22 - 13:26
دسته‌بندی : برگزیده ها، فرهنگی
چاپ

سعید راد درگذشت

سعید راد، بازیگر مطرح سینمای ایران پس از تحمل یک دوره بیماری، درگذشت. راد بازیگری در سینما را از اوایل دهه ۵۰ و با آثاری چون فاتحین صحرا و خداحافظ رفیق آغاز کرده بود. منش لوطی‌وار راد در کنار فیزیک بدن و میمیک خاص چهره، وی را خیلی زود به جوان اول سینمای ایران تبدیل کرد.

سعید راد درگذشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سعید راد که از اواخر سال گذشته، اخبار نگران‌کننده‌ای راجع به سلامتی وی منتشر شده بود، دقایقی قبل درحالی‌که تنها ۳ ماه تا ۸۰ سالگی‌اش مانده بود، درگذشت.

شهریورماه سال گذشته سعید راد در منزل و به‌دنبال یک زمین خوردگی، دچار مصدومیت شد و پس از مراجعه به بیمارستان، مورد عمل جراحی قرار گرفت و بعد از یک ماه توانست با واکر راه برود.

به مرور از اواخر سال گذشته، مشکلات دیگری چون عفونت ریه و مثانه نیز به مشکلات راه رفتن ایشان اضافه شد و وی تحت یک عمل جراحی ناموفق قرار گرفت. به طوری‌که این هنرمند، حدود ۱۰ ماه در بستر بیماری بود اما طی ۲ ماه اخیر، روند درمان به خوبی پیش نرفت تا اینکه قلمرو هنر ایران، دقایقی قبل، این هنرمند را از دست داد.

راد بازیگری در سینما را از اوایل دهه ۵۰ و با آثاری چون فاتحین صحرا و خداحافظ رفیق آغاز کرد. منش لوطی‌وار راد در کنار فیزیک بدن و میمیک خاص چهره، وی را خیلی زود به جوان اول سینمای ایران تبدیل کرد به‌طوری‌که وی در فاصله سال‌های ۱۳۵۰ تا ۱۳۵۷، در ۳۴ فیلم سینمایی به ایفای نقش پرداخت که از مهمترین این کارها می‌توان به کافر، صادق‌کرده، تنگنا و سفر سنگ اشاره کرد.

این بازیگر در فاصله سال‌های ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۳، در ۷ فیلم ازجمله خط قرمز، برزخی‌ها، دادشاه و عقاب‌ها به ایفای نقش پرداخت اما تیغ تیز ممیزی شامل این بازیگر شد تا وی برای نزدیک به ۲ دهه از سینما به دور باشد.

دوئل در سال ۸۲، بازگشت قدرتمندانه راد به سینمای ایران بود. بازگشتی که با سخت‌پسندی‌های این بازیگر در انتخاب نقش همراه بود. یکی از آثاری که وی در این برهه بازی کرد، نقش تیمسار فلاحی فیلم چ بود که با اقبال خوبی از جانب مخاطبان و منتقدان مواجه شد.

راد در طول دو دهه اخیر، بازی در آثار تلویزیونی و شبکه نمایش خانگی را نیز تجربه کرد که ازجمله این تولیدات می‌توان به آثاری چون در چشم باد، سرزمین مادری و ترور خاموش اشاره کرد.

آخرین حضور راد مقابل دوربین، به سریال‌های ارثیه پدری و گیلدخت مربوط است.

اخبار مرتبط:
ایران به آتش‌بس با آمریکا چراغ قرمز نشان داد
ایران به آتش‌بس با آمریکا چراغ قرمز نشان داد

خبرنگار الجزیره مدعی شد ایران با هرگونه طرح آتش‌بس زمان‌بندی‌شده مخالف است و مذاکرات را منوط به بازگشت به اجرای تفاهم‌نامه می‌داند.

نمونه اولیه گواهینامه موتورسواری زنان چاپ شد
نمونه اولیه گواهینامه موتورسواری زنان چاپ شد

نمونه اولیه گواهینامه موتورسواری زنان چاپ شد صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان که سال‌ها محل بحث میان دستگاه‌های مختلف بوده، حالا بیش از هر زمان دیگری به مرحله اجرا نزدیک شده است. اظهارات اخیر سخنگوی وزارت کشور، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و پلیس راهور موید این است که به زودی قفل صدور «گواهینامه موتورسواری زنان» شکسته می‌شود.

نماینده مجلس: برای دشمن سورپرایزها داریم/ در جنگیدن پیشرفت کرده‌ایم
نماینده مجلس: برای دشمن سورپرایزها داریم/ در جنگیدن پیشرفت کرده‌ایم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ما قبلا سنتی ، قدیمی و کلاسیک می جنگیدیم یعنی «اطلاعات» جمع می‌کردیم تا علیه دشمن «عملیات» کنیم اما الان با موشک و پهپاد و شهپاد، جنگ و شلیک می‌کنیم تا برای «جنگِ نهایی»، اطلاعات جمع کنیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است