کد خبر : 306933
انتشار : 2024/07/26 - 23:58
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

۲ حادثه ترافیکی در اصفهان ۱۳ مصدوم داشت

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان گفت: ۲ حادثه ترافیکی امروز در استان اصفهان ۱۳ مصدوم داشت.

۲ حادثه ترافیکی در اصفهان ۱۳ مصدوم داشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ عباس عابدی با اشاره به حادثه ویژه ترافیکی در استان اصفهان اظهار کرد: واژگونی وانت پیکان ساعت ۹ و ۵۰ دقیقه به مرکز فرماندهی عملیات اورژانس استان اصفهان گزارش شده است.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه این حادثه در نجف آباد- اتوبان سردار کاظمی رو به روی شهرک آزادگان اتفاق افتاده است، افزود: ۳ واحد امدادی اورژانس برای این حادثه اعزام شده است.

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان با اشاره به مصدومیت ۸ نفر شامل ۳ خانم، یک مرد، یک کودک پسر و ۳ کودک دختر در این حادثه ابراز کرد: مصدومان به بیمارستان‌های منتظری و فاطمه الزهرای نجف آباد منتقل شدند.

وی همچنین با اشاره به حادثه واژگونی ال ۹۰ در جاده خور – جندق گفت: این حادثه نیز ساعت ۱۰ صبح به مرکز فرماندهی عملیات اورژانس استان اصفهان گزارش شده است.

عابدی با بیان اینکه در این حادثه نیز ۵ نفر شامل ۲ خانم، یک مرد، یک کودک دختر و یک کودک پسر مصدوم شدند، ادامه داد: ۲ واحد اورژانس برای این حادثه اعزام و مصدومان را به بیمارستان‌های آفتاب هشتم خور و ثامن الحجج جندق اعزام کردند.

اخبار مرتبط:
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست

رئیس مؤسسه تحقیقات آب با اشاره بر اینکه ۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند، تاکید کرد: افزایش تراز آب در برخی مخازن الزاماً به معنای بهبود وضعیت منابع آبی نیست.

نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است