کد خبر : 280928
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۰۷ - 11:05
دسته‌بندی : اسلاید، سیاسی
چاپ

نماینده مجلس به مدارا گفت: حداکثر تغییرات مجلس در لایحه بودجه دولت کمتر از ۵% خواهد بود/ مردم نگرانِ تورمِ سال آینده هستند/ دولت برخلاف قانون به اندازه تورم سالانه حقوق ها را افزایش نداده است

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: «مردم نگران هستند و پیش بینی  تورم لجام گسیخته ای را در سال آینده دارند و متاسفانه دولت برخلاف قانون به اندازه تورم سالانه حقوق ها را افزایش نداده است.»

نماینده مجلس به مدارا گفت: حداکثر تغییرات مجلس در لایحه بودجه دولت کمتر از ۵% خواهد بود/ مردم نگرانِ تورمِ سال آینده هستند/ دولت برخلاف قانون به اندازه تورم سالانه حقوق ها را افزایش نداده است

شهباز حسن پوربیگلری، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در خصوص تعجیل در برگزاری جلسات بررسی بودجه ۱۴۰۳ در پاسخ به اینکه بودجه عجله ای می تواند پاسخگوی نیاز جامعه باشد؟ به خبرنگار پارلمانی مدارا گفت: «لایحه بودجه تاحدی بر اساس برنامه هفتم توسعه تنظیم شده است و شما به عنوان خبرنگار پارلمان بهتر از هر کسی می دانید که برخلاف هیاهوهای رسانه ای و بیانیه ها و مخالفت های دولت با تغییرات اعمال شده در کمیسیون تلفیق بودجه، مجلس حداکثر تغییراتی که می تواند در لایحه دولت اعمال کند کمتر از ۵ درصد است.»

او ادامه داد: «کمیسیون تلفیق بودجه یک کمیسیون تخصصی است که ابعاد بودجه را بررسی کرده و بالای ۵۰۰ همت یا پانصد هزار میلیارد تومان پیشنهاداتی دارد که طبق مطالعات دقیقی که صورت داده ام اگر این اتفاق بیفتد دولت قادر به انجام تعهداتش نیست و بهتر است تعهداتی که دولت قادر به انجامش نیست را برایش تکلیف نکنیم.»
نماینده چند دوره مردم سیرجان در مجلس اضافه کرد: مثل تکلیف خودرویی که برای ایثارگران چند سال است در لایحه بودجه می آید اما محقق نمی شود، بیشتر منجر به بدبینی ایثارگران و مردم به دولت می شود.»

حسن پور بیگلری در پاسخ به اینکه آیا فشردگی جلسات سه شیفت و افزایش تعداد جلسات به چهار روز در هفته برای بررسی راندمان کار نمایندگان در بررسی بودجه را کاهش نخواهد داد؟ بیان کرد: « درهیچ جای آیین نامه نیامده است که بودجه را ظرف دو هفته یا دو ماه بررسی کنیم و این به اختیار مجلس است. ضمن اینکه نمایندگان در حوزه های انتخابیه بیش از این کار می کنند و به شخصه در شهرستان از ۶ صبح تا یک شب جوابگوی مردم هستم و این مربوط به یکی دو روز نیست و طی ۱۶ سال دوره نمایندگی ام این روند را داشته ام. پس نماینده وقت خاصی ندارد و باید در خدمت مردم باشد.»

عضو کمیسیون اقتصادی در پاسخ به اینکه آیا جلسات پی در پی نمایندگان منجر به پایین آمدن خروجی جلسات نمی شود؟ گفت: اگر نمایندگان کشش نداشته باشند صحن مجلس را ترک می کنند و در هر شیفت کاری ۲۰ دقیقه می توانند مرخصی بگیرند و استراحت کنند و بعد از استراحت به صحن علنی برگردند. لذا کار متوالی خللی در راندمان کار نمایندگان ایجاد نخواهد کرد.»

او ادامه داد: این امر با رای نمایندگان تصویب شد و آقای قالیباف در این باره تکلیفی برای نمایندگان تعیین نکرد.

نماینده مردم سیرجان در مجلس یازدهم در پاسخ به اینکه بودجه سال های قبل در حالی که فرصت بررسی بیشتری داشت دارای اشکالات زیادی بود، چطور می توان امیدوار بود بودجه ۱۴۰۳ که فرصت کمتری برای بررسی دارد، بتواند بودجه قابل اتکایی باشد؟ تصریح کرد: مستحضرید برخی مواقع زمان بیشتری داشتیم اما بودجه یک دوازدهم یا دو دوازدهم را مصوب کردیم . اما اکنون سازمان برنامه و بودجه و مجلس نسبت به گذشته تعامل بیشتری دارند هر چند که دوستان دولت نسبت به تغییراتی که در کمیسیون  تلفیق اعمال شده است انتقاداتی دارند.»

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یازدهم اظهار امیدواری کرد: « امیدواریم در یک فضای تعاملی و هماهنگ به نحوی که منافع ملت در نظر گرفته شود این جلسات برگزار شود و بتواینم جلوی افزایش قیمت ها را در برنامه بگیریم. مردم نگران هستند و پیش بینی تورم لجام گسیخته ای را در سال آینده دارند و متاسفانه دولت برخلاف قانون به اندازه تورم سالانه حقوق ها را افزایش نداده است.»

 

*خبرنگار: داوود اکبری کیا

اخبار مرتبط:
ابراهیم رئیسی هَوای موسسه مصباح‌یزدی و پایداری‌چی ها را دارَد
ابراهیم رئیسی هَوای موسسه مصباح‌یزدی و پایداری‌چی ها را دارَد

دولت هوای موسسه پایداری‌ها را به خوبی داشته است. بالاخره هر چه که باشد، دولت ابراهیم رییسی، به دولت جبهه پایداری شهرت دارد؛ مُهر پایداری‌ ‌ بودن، به سبب نفوذ برخی بستگان سببی رییسی و افکار نزدیک او به پایداری و همچنین حضور عناصر منتسب به این تشکل سیاسی، بر پیشانی دولت خورده است.

حق‌شناس: اصلاح‌طلبان بین قدرت و مردم، مَردم را انتخاب کردند
حق‌شناس: اصلاح‌طلبان بین قدرت و مردم، مَردم را انتخاب کردند

یک چهره سیاسی اصلاح طلب گفت: در انتخابات آتی اگر وضعیت براساس همان روال گذشته باشد چیزی عوض نمی شود و مردم بیشتر از قبل از صندوق رای قهر می کنند اما اگر حاکمیت و عقلای تصمیم گیر نظام سیاسی به این نتیجه برسند که در فضای امروز کشور و بخصوص زمانی که کشور درگیر با بیگانگان است نقش مردم، حضورشان و مشارکت‌شان به عنوان یکی از مهمترین نمادهای استحکام نظام تعریف می‌شود توجه بیشتری به مسائل خواهند داشت.

علیرضابیگی: دوقطبی‌سازی حجاب حاصل عملکرد دولت است / وظیفه دولت فراهم کردن زیست و معیشت بهتر برای مردم است
علیرضابیگی: دوقطبی‌سازی حجاب حاصل عملکرد دولت است / وظیفه دولت فراهم کردن زیست و معیشت بهتر برای مردم است

نماینده مردم تبریز در مجلس گفت: موضوعات زیادی باعث بی‌اعتمادی و رخت بستن امید در بین مردم شده است و متاسفانه امکان ابراز مخالفت برای خیلی‌ها وجود ندارد. حال کارکرد وزارت کشور، حجاب را به یک وسیله‌ای تبدیل کرده است که عده‌ای می‌خواهند با بی‌حجابی و بدحجابی ابراز مخالفت و لجاجت نسبت به رویه‌های دیگر داشته باشند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است