کد خبر : 280330
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۳۰ - 16:29
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

منصور حقیقت‌پور: میزان مشارکت تا اینجای کار ۳۰% است/ رئیسی باید از مردم عذرخواهی کند/ نگذارید خالص‌سازان مملکت را درو کنند

منصور حقیقت پور نماینده پیشین مجلس با اشاره به برگزاری انتخابات مجلس دوازدهم می‌گوید: ‌به آن جمعی از مردم که تصمیم گرفته‌اند رای ندهند، می‌گویم به تصمیم شما احترام می‌گذارم. شاید شما به حکمرانی و قانونگذاری اشکال بگیرید، اما آیا راه تغییر دیگری به جز رای دادن به افراد قوی و صالح و توانمند سراغ دارید؟ تغییرات در کف خیابان رخ نمی‌دهد، پای صندوق است.

منصور حقیقت‌پور: میزان مشارکت تا اینجای کار ۳۰% است/ رئیسی باید از مردم عذرخواهی کند/ نگذارید خالص‌سازان مملکت را درو کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ رویداد۲۴ نوشت: منصور حقیقت‌پور نماینده سابق مجلس و نماینده تایید صلاحیت شده برای انتخابات مجلس دوازدهم در گفت‌گویی درباره وضعیت جامعه و فضای سیاسی کشور در آستانه انتخابات خبرگان و مجلس شورای اسلامی صحبت کرده است.

*‌‌ ‌‌ انتظار دارم مردم با صندوق‌های رای قهر نکنند. همانطور که رهبری فرمودند که تکلیف شرعی است، برای رای دادن حضور پیدا کنند. حالا درست است که مشاهیر نیامده‌اند اما افراد دیگری هستند که می‌توان به آن‌ها رای داد.

*‌‌ ‌در کف جامعه یکسری دلخوری‌هایی وجود دارد و مردم نگرانی‌هایی دارند که باعث شده به سمت قهر کردن بروند اما معتقدم اکنون زمان قهر کردن نیست و مردم باید با صندوق‌های رای آشتی کنند.

*‌‌ ‌مجلس فعلی کارآمدی لازم را از خود نشان نداده و باعث شده مردم بگویند نمی‌خواهیم به مجلسی رای دهیم که در راس امور نیست. دستگاه‌های مختلف کشور به نیابت از مجلس در حال قانونگذاری هستند. سران سه قوه، شورای عالی و … در حال قانونگذاری هستند و این موارد در راس امور بودن مجلس را تهدید می‌کند.

*‌‌ ‌زمانی که راس امور تضعیف شود، مردم هم می‌گویند خب برای چه مشارکت کنیم و رای دهیم؟ اما من می‌گویم با قهر کردن که چیزی درست نمی‌شود. باید حضور یابند و تغییر ایجاد کنند و نمایندگان قوی انتخاب کنند تا این نمایندگان، مجلس را به ریل عقلانیت و قدرت خود برگردانند.

*‌‌ ‌تا به این لحظه فکر می‌کنم میزان مشارکت در انتخابات مجلس دوازدهم چیزی در حدود ۳۰ الی ۳۵ درصد باشد اما امیدوارم خدا کند در این ۶ هفته باقی مانده تا انتخابات اتفاقاتی رخ دهد که دل مردم به دست بیاید، مردم حال بهتری پیدا کنند و در انتخابات حضور داشته باشند.

*‌‌ ‌به آن جمعی از مردم که تصمیم گرفته‌اند رای ندهند، می‌گویم به تصمیم شما احترام می‌گذارم. شاید شما به حکمرانی و قانونگذاری اشکال بگیرید، اما آیا راه تغییر دیگری به جز رای دادن به افراد قوی و صالح و توانمند سراغ دارید؟ تغییرات در کف خیابان رخ نمی‌دهد، پای صندوق است.

*‌‌ ‌رهبری گفتند این حق شماست که در انتخابات شرکت کنید، حالا شما نمی‌خواهید از این حق استفاده کنید؟ خب این جفا و خودزنی است و با این کار به یکسری خالص‌ساز اجازه داده‌ایم که با یک مشارکت حداقلی دوباره مملکت را درو کنند و به سمت دیگری ببرند.

*‌‌ ‌انتقادات مردم قابل قبول و محترم است، اما خواهشم این است که قهر نکنند و پای صندوق رای حاضر شوند و با حقی که دارند تغییرات را ایجاد کنند.

*‌‌ ‌من این تفکر که برخی می‌گویند شرکت کردن یا نکردن ما در انتخابات تفاوتی در نتیجه ندارد را قبول ندارم. کشور در یک مقطعی می‌خواست که یک فردی رئیس جمهور شود، در ۲ خرداد همان سال مردم به فرد دیگری رای دادند و او رئیس‌جمهور شد.

*‌‌ ‌خیلی از افراد خیلی چیز‌ها در ذهن‌شان است، اما قاعده بازی و قاعده میدان چیز دیگری است. مردم وقتی موج بزرگی را ایجاد کنند و همین موج بزرگ می‌توانند خیلی از اتفاقات خوشایند را رقم بزند.

*‌‌ ‌در دوره قبل به لیست «جمنا» رای دادند و حالا دیدند ناکار آمد است، خب الان به آن‌ها رای ندهید. هربار در انتخابات یکسری پدربزرگ و برادر بزرگ میایند وارد میدان می‌شوند و افراد ضعیفی را انتخاب کردند. اتفاقا مردم باید حضور پیدا کنند و به این‌ها رای ندهند. تغییر در دست مردم است و زمانی که رای نمی‌دهند همان افراد ناکارآمد دوباره روی کار می‌ایند.

*‌‌ ‌مجلس فعلی تک‌ضلعی است، ما اگر مجاس چند ضلعی داشته باشیم و تناسب خوبی هم میان آن‌ها باشد، می‌توان به استقلال مجلس کمک کند. با این حال باید بگویم متاسفم از بزرگانی که می‌توانستند ایفای نقش کنند، اما کنار نشستند و حضور پیدا نکردند.

*‌‌ ‌اگر میزان مشارکت زیر ۲۰ درصد باشد، همه اصولگرایان وارد مجلس می‌شوند و ترکیب دوباره همین خواهد بود. اما اگر مشارکت افزایش پیدا کند، افراد دیگری هم حق حضور را پیدا می‌کنند.

*‌‌ ‌مجلس حتما می‌تواند محلی برای تغییر باشد. به هر حال همین مجلس به وزرا رای داده است، همین مجلس برنامه هفتم توسعه را تصویب کرده است. مجلس با کنترل و نظارت می‌تواند از فاجعه چای دبش جلوگیری کند. خب معلوم است که مجلس جایگاه مهمی دارد و می‌تواند با نظارت جلوی رفتار غیرقانونی و ناصحیح بسیاری از مجریان را بگیرد. مجلس می‌تواند به وزیری رای دهد که زیر دست او ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار اختلاس نشود!

*‌‌ شحصا ‌اگر وارد مجلس شوم، معضل تصمیمات مجلس را ذیل عقلانیت، تلاش در جهت شایسته‌گزینی، تلاش در جهت حل معاش مردم، تلاش در جهت رفع موانع توسعه بین‌المللی کشور و رفع تمامی اشکالات اقتصادی کشور را پیگیری خواهم کرد، چرا که مجلس واقعا چنین توانایی را دارد. ‌من ضمانتی هم ندارم برای مردم بگذارم، به جز رفتار صادقانه‌ای که در ۴۰ سال گذشته داشتم، مردم بررسی کنند رفتارهایم را، که ایا حرف دروغی گفته‌ام؟ وارد فسادی شده‌ام؟ دغدغه‌ام همواره توسعه همه‌جانبه کشور بوده، چه زمانی که لباس نظامی تنم بود چه زمانی که لباس سیاسی به تن کردم.

*‌‌ ‌مجلس مستقل است. به جز شخص رهبری، که می‌تواند در امور مجلس راهنمایی کند، هیچ جریان دیگری اجازه ندارد در تصمیمات مستقل و ملی مجلس دخالت کند. این را خود مجلس باید متوجه شود که در چه جایگاهی قرار گرفته و جایگاه و منزلت خود را بداند. مجلس تمام‌قد نوکر مردم است.

*‌‌ ‌اگر گره برجام باز شود، روزانه ۵۰۰ میلیون دلار سود خواهیم داشت، این کم است؟ خب گره برجام را باز کنید تا مردم ببینند و امیدوار شوند. ما با دنیا به جز اسرائیل خبیث دعوانداریم. چرا با اروپا و آمریکا مذاکره نمی‌کنیم؟ در گذشته مذاکرات داشتیم.

*‌‌ ‌من حزب الهی هستم، اما چه کسی گفته مملکت مال حزب‌الهی‌ها است؟ کشور ۸۵ میلیون نفر با افکار و دیدگاه‌های مختلف دارد و کشور برای تک تک افراد این مملکت است.

اخبار مرتبط:
نماینده ادوار مجلس: گزارشی که دولت می‌دهد با آنچه در کف جامعه می گذرد منطبق نیست / تورم مهار نشده / هیچ نظارتی بر روی قیمت‌ها نیست
نماینده ادوار مجلس: گزارشی که دولت می‌دهد با آنچه در کف جامعه می گذرد منطبق نیست / تورم مهار نشده / هیچ نظارتی بر روی قیمت‌ها نیست

نماینده سه دوره مجلس شورای اسلامی گفت: ما هر روز در حال خرید هستیم، شب عید فطر رفتم کالایی را خریدم، فردای عید فطر هم وقتی رفتم دوباره آن را تهیه کنم متری 10 هزار تومان قیمتش بالاتر رفته بود. این نشان می دهد هیچ نظارتی بر قیمت ها وجود ندارد.

جدیدترین پهپاد انتحاری سپاه که مشابه نوعی از پهپاد روسی است I بخوانید
جدیدترین پهپاد انتحاری سپاه که مشابه نوعی از پهپاد روسی است I بخوانید

پهپاد انتحاری جدید سپاه ساختاری مشابه پهپاد «لنست» روسی دارد و در دسته مهمات پرسه‌زن جای می‌گیرد که کاربرد قابل توجهی در رزم زمینی و بخصوص عملیات‌های ضدکمین دارد.

انتقاد روزنامه جمهوری‌اسلامی از بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه: روحانیت را به حکومت وابسته نکنید / برخی از این نهادهای فرهنگی مذهبی اساساً خاصیتی ندارند
انتقاد روزنامه جمهوری‌اسلامی از بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه: روحانیت را به حکومت وابسته نکنید / برخی از این نهادهای فرهنگی مذهبی اساساً خاصیتی ندارند

بودجه‌های دریافتی حوزه‌ها بیش از آنکه صرف طلاب نیازمند شود به پشت‌میزنشینانی می‌رسد که حوزه‌های علمیه بدون آن میزها هم می‌توانند ادامه حیات بدهند و چه بسا حیات بهتر. با توجه به این واقعیت‌ها آیا بهتر نیست روحانیت خودش پیش‌قدم شود و از گرفتن بودجه دولتی خودداری کند؟

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است