کد خبر : 269660
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۱۸ - 17:20
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

فعال سیاسی اصولگرا: به اداره کشور توسط رئیسی نمی‌توان امیدوار بود

حسن بیگی گفت: عدم هماهنگی مجلس و دولت، وزارتخانه ها، دستگاه ها و نهادهای اقتصادی نوید خوبی از آینده اقتصاد کشور نمی دهد. علاوه بر این، کنترلی بر قیمت ها وجود ندارد و نظام قیمت گذاری کاملا رها به نظر می رسد.

فعال سیاسی اصولگرا: به اداره کشور توسط رئیسی نمی‌توان امیدوار بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فردانیوز نوشت: سخنگوی دولت گویا نخستین روزی است که در این مسئولیت قرار گرفته و همچون ابتدای این دوره سیزدهم ریاست جمهوری تأکید مکرری بر امید به آینده اقتصاد کشور دارد.

ابوالفضل حسن بیگی درباره میزان امید به آینده اقتصاد کشور گفت: ایران وقتی عضویت بریکس و شانگهای درآمد، از جمله نشانه های امیدبخش برای آینده اقتصاد کشور بود اما با گذشته زمان مشخص شد این عضویت برای کاهش وابستگی اقتصاد به دلار کافی نیست.

وی با بیان اینکه هنوز بریکس و شانگهای در بین اعضای خودش جا باز نکرده، ادامه داد: هند و چین با وجودی که عضو بریکس هستند، با یکدیگر رقابت دارند. رقابت هند با چین به حدی است که اخیرا از شانگهای و بریکس فاصله گرفته و تلاش می کند با عقد قرارداد با امارات، ترکیه و رژیم صهیونیستی گوی سبقت را از چین برباید. در واقع نوعی انشعاب در بریکس و شانگهای را شاهد هستیم.

این فعال سیاسی اصولگرا با تأکید بر لزوم ثبات قیمت ارز یادآور شد: تولیدات کشاورزان در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ ۶ درصد رشد داشت اما نوسانات ارزی آنها را با مشکلات زیادی مواجه کرده است. البته آثار این مشکلات در سایر حوزه های تولید نیز مشاهده می شود. دولت باید سیاست های ثبات ارزی را پیش گیرد تا نتایج مثبت رشد تولید در اقتصاد نمایان شود.

وی با اشاره به تغییرات لحظه ای قوانین و مقررات اقتصادی در مجلس و دولت افزود: عدم هماهنگی مجلس و دولت، وزارتخانه ها، دستگاه ها و نهادهای اقتصادی نوید خوبی از آینده اقتصاد کشور نمی دهد. علاوه بر این، کنترلی بر قیمت ها وجود ندارد و نظام قیمت گذاری کاملا رها به نظر می رسد.

این نماینده ادوار مجلس با اشاره به وعده های انتخاباتی سیدابراهیم رئیسی اظهار کرد: گذشته ۲.۵ سال از عمر دولت سیزدهم نشان می دهد که جامه عمل پوشاندن به آن وعده ها در توان این دولت نیست. در مجموع به اداره کشور با این سبک و روش نمی توان امیدوار بود چون دولت مردم را امیدوار می‌کند اما سر سفره‌ها چیزی نمی‌آید.

 

اخبار مرتبط:
حجت‌الاسلام انصاری‌راد: ماست‌مالی‌ کردن پرونده کاظم صدیقی به نفع حاکمیت نیست / برخورد مومنانه یعنی چه؟ مگر شما از امام علی(ع) بالاتر هستید؟
حجت‌الاسلام انصاری‌راد: ماست‌مالی‌ کردن پرونده کاظم صدیقی به نفع حاکمیت نیست / برخورد مومنانه یعنی چه؟ مگر شما از امام علی(ع) بالاتر هستید؟

نماینده مجلس ششم گفت: در مقام قضا و اجرا قانون هیچ خودی و غیرخودی معنا ندارد و این تبعیض ناروا و از محرمات قطعی است. برخورد مومنانه دیگر چیست؟ برخورد مومنانه یعنی در چارچوب قانون اتهام را رسیدگی کنند. حتی امام علی هم در محکمه حاضر می‌شد و به قاضی نهی می‌کرد که هیچ تبعیضی میان او و مدعی یهودی نباشد.

فلاحت‌پیشه: متاسفانه قوانین کشور فقط برای مَردم نوشته می‌شود
فلاحت‌پیشه: متاسفانه قوانین کشور فقط برای مَردم نوشته می‌شود

تحلیلگر مسائل سیاسی کشورمان گفت: متاسفانه شاهدیم که در برخی موارد که قانون هم وجود دارد، زور قانون به صاحبان قدرت نمی‌رسد اما برای بخشی از مردم، برخوردکنندگان خود را از قانون بالاتر می‌بینند.

سایت اصولگرا: مجلس دوازدهم نباید حامی بی‌قید و شرط دولت باشد
سایت اصولگرا: مجلس دوازدهم نباید حامی بی‌قید و شرط دولت باشد

یک سایت اصولگرا نوشت: مجلس دوازدهم مانند مجلس یازدهم انقلابی باشد؛ یعنی پایبند به اصول واقعی انقلاب اسلامی. دوم آنکه میانه‌رو و تعقل‌گرا باشد که اگر چنین نباشد طبیعتا هزینه‌های تصمیمات رادیکال را مردم خواهند پرداخت. در کنار داشتن چنین روحیه‌ای باید بتواند نسبت درستی با دولت برقرار کند؛ به این معنی که مجلس حامی بی‌قید و شرط دولت نباشد و از آن سو خود را رقیب سیاسی دولت هم فرض نکند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است