کد خبر : 227186
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۰۶ - 11:54
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

فلاحت پیشه: ایران بیش از روسیه دارد تاوان جنگ اوکراین را می دهد/ مسئولان وزارت خارجه عرصه تنش‌زدایی را رها کرده اند

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم گفت: مسئولان وزارت خارجه عرصه تنش‌زدایی را رها کرده اند و متأسفانه بخشی از موضع گیری های آنها یا مشاوران شان به جای آن که در مسیر تنش زدایی باشد در مسیر تنش زایی است.

فلاحت پیشه: ایران بیش از روسیه دارد تاوان جنگ اوکراین را می دهد/ مسئولان وزارت خارجه عرصه تنش‌زدایی را رها کرده اند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ وزارت خارجه در هر کشوری علاوه بر پیگیری موضوعات دیپلماتیک، نقش مهمی برای ارتقا سطح همکاری های اقتصادی آن کشور با سایر کشورها دارد. حسین امیرعبداللهیان طی ۱۸ ماه گذشته سفرهای متعددی به کشورهای مختلف مخصوصا همسایگان داشت. او در سه ماه اخیر به عمان، آنکارا، دمشق، لبنان، ارمنستان و اردن سفر کرد اما سئوال آن است که این سفرهای دیپلماتیک منتهی به چه نتایجی شدند.

به نوشته فردا: حشمت الله فلاحت پیشه درباره خروجی سفرهای دیپلماتیک امیرعبداللهیان به سایر کشورها گفت: در دولت قبل دوگانه ای بین دیپلماسی و میدان مطرح شد و منتقدان آقای روحانی نیز اعتقاد داشتند که دولت دوازدهم اعتقادی به میدان ندارد و فقط نماینده دیپلماسی است، حالا امروز به نظر می آید آقای عبداللهیان کاملا عکس آن رویه را پیش گرفته است.

وی افزود: میدان و دیپلماسی می توانند دو ضلع قدرت ایران باشند و به جای آنکه در چالش با هم قرار بگیرند، می توانند هم افزا قدرت ایران را افزایش دهند. در وضعیت کنونی کمبودی که احساس می شود ضعف دیپلماسی است چون تنش ها به گونه ای اغراق آمیز و کاذب علیه ایران شکل گرفته اند.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه ایران بیش از روسیه دارد تاوان جنگ اوکراین را می دهد، یادآور شد: در حالیکه بالاترین تنوع جنگ‌افزارهای نظامی در جنگ اوکراین استفاده می شود اما ایران بیش از اندازه به دلیل پهپادهای ادعایی زیر فشار قرار دارد. این نشان می دهد که مسئولان وزارت خارجه عرصه تنش‌زدایی را رها کرده اند و متأسفانه بخشی از موضع گیری های آنها یا مشاوران شان به جای آن که در مسیر تنش زدایی باشد در مسیر تنش زایی است.

وی سیاست خارجی را نیازمند تعادل منطقه ای و فرامنطقه ای خواند و افزود: دولت آقای روحانی یکجانبه گرایی در حوزه سیاست خارجی داشت چون بیش از حد به برجام و مناسبات اروپایی-آمریکایی متکی و گسترش روابط در حوزه منطقه رها بود اما دولت سیزدهم برعکس عمل می کند بیشتر اتکایش به حوزه منطقه است و عرصه دیپلماسی بین المللی رها شده و در منطقه بیشتر آمدوشد وجود دارد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دهم تأکید کرد: کشورها حوزه های مختلف قدرت دارند و چالش ممکن است در هر سطحی ادامه پیدا کند ولی وزارت خارجه در هر شرایطی مسئول کاهش تنش ها است و در وضعیت کنونی بهتر باید آن را انجام دهد.

اخبار مرتبط:
ابراهیم رئیسی هَوای موسسه مصباح‌یزدی و پایداری‌چی ها را دارَد
ابراهیم رئیسی هَوای موسسه مصباح‌یزدی و پایداری‌چی ها را دارَد

دولت هوای موسسه پایداری‌ها را به خوبی داشته است. بالاخره هر چه که باشد، دولت ابراهیم رییسی، به دولت جبهه پایداری شهرت دارد؛ مُهر پایداری‌ ‌ بودن، به سبب نفوذ برخی بستگان سببی رییسی و افکار نزدیک او به پایداری و همچنین حضور عناصر منتسب به این تشکل سیاسی، بر پیشانی دولت خورده است.

حق‌شناس: اصلاح‌طلبان بین قدرت و مردم، مَردم را انتخاب کردند
حق‌شناس: اصلاح‌طلبان بین قدرت و مردم، مَردم را انتخاب کردند

یک چهره سیاسی اصلاح طلب گفت: در انتخابات آتی اگر وضعیت براساس همان روال گذشته باشد چیزی عوض نمی شود و مردم بیشتر از قبل از صندوق رای قهر می کنند اما اگر حاکمیت و عقلای تصمیم گیر نظام سیاسی به این نتیجه برسند که در فضای امروز کشور و بخصوص زمانی که کشور درگیر با بیگانگان است نقش مردم، حضورشان و مشارکت‌شان به عنوان یکی از مهمترین نمادهای استحکام نظام تعریف می‌شود توجه بیشتری به مسائل خواهند داشت.

علیرضابیگی: دوقطبی‌سازی حجاب حاصل عملکرد دولت است / وظیفه دولت فراهم کردن زیست و معیشت بهتر برای مردم است
علیرضابیگی: دوقطبی‌سازی حجاب حاصل عملکرد دولت است / وظیفه دولت فراهم کردن زیست و معیشت بهتر برای مردم است

نماینده مردم تبریز در مجلس گفت: موضوعات زیادی باعث بی‌اعتمادی و رخت بستن امید در بین مردم شده است و متاسفانه امکان ابراز مخالفت برای خیلی‌ها وجود ندارد. حال کارکرد وزارت کشور، حجاب را به یک وسیله‌ای تبدیل کرده است که عده‌ای می‌خواهند با بی‌حجابی و بدحجابی ابراز مخالفت و لجاجت نسبت به رویه‌های دیگر داشته باشند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است