کد خبر : 220922
انتشار : 2022/12/28 - 10:40
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

دادستان نظامی هرمزگان: عامل تیراندازی به دختر ۱۲ ساله شناسایی شده است

دادستان نظامی استان هرمزگان از تشکیل پرونده قضایی برای فوت یک دختر در تعقیب و گریز پلیس در شهرستان بستک خبر داد.

دادستان نظامی هرمزگان: عامل تیراندازی به دختر ۱۲ ساله شناسایی شده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ دادستان نظامی استان هرمزگان از تشکیل پرونده قضایی برای فوت یک دختر در تعقیب و گریز پلیس در شهرستان بستک خبر داد.

 حیدری دادستان نظامی استان هرمزگان اظهار کرد: چند شب گذشته از طرف ماموران انتظامی شهرستان بستک در محور لار به میستان تعقیب و گریزی انجام شده است.
به نوشته میزان: وی افزود: طبق گفته ماموران حاضر در صحنه، ماموران در شب حادثه به یک دستگاه خودروی پژو پارس سفید رنگ که شیشه های آن کاملا دودی بوده مشکوک می شوند و با تابلوی ایست و چراغ گردان اقدام به متوقف کردن خودرو می کنند که راننده خودرو پژو پارس توجهی به اخطار ایست نمی کند و به مسیر خود ادامه می دهد.
دادستان نظامی استان هرمزگان افزود: به گفته ماموران، انها برای متوقف کردن خودرو اقدام به تعقیب و گریز و شلیک به لاستیک خودرو میکنند و در نهایت چند تیر به لاستیک و بدنه خودروی پژو پارس اصابت می کند اما همچنان به مسیر خود ادامه می دهد.
دادستان نظامی هرمزگان بیان کرد: در نهایت با پنجر شدن لاستیک ها، خودروی پژو پارس متوقف میشود و قادر به ادامه مسیر نبوده است.
حیدری بیان کرد: طبق اظهارات ماموران حاضر در صحنه، خودرو پژو پارس ۴ سرنشین داشته که با متوقف شدن خودرو متوجه می شوند یکی از سرنشینان که دختری ۱۲ ساله بوده از ناحیه کمر مورد اصابت گلوله قرار گرفته و خونریزی داشته که بلافاصله توسط ماموران با مرکز اورژانس ۱۱۵ تماس گرفته و تقاضای امداد می شود.
وی ادامه داد: فرد مجروح به سرعت به بیمارستان شهرستان بستک اعزام شود که علی رغم انجام اقدامات درمانی در طول مسیر، مجروح حادثه فوت می کند.
دادستان نظامی هرمزگان بیان کرد: همچنین پدر متوفی با حضور در دادسرا اعلام کرده است که ساعت ۴ و نیم عصر روز گذشته همراه خانواده عازم شهرستان کوهیج بودند که از طرف یک خودروی ۴۰۵ مورد تیر اندازی قرار می گیرند و چند تیر به بدنه و لاستیک خودروی انها برخورد می کند.
وی افزود: پدر متوفی در مورد قتل فرزندش شکایتی ثبت کرده است.
دادستان نظامی هرمزگان تاکید کرد: به محض اطلاع از حادثه مقام قضایی به همراه اکیپ بررسی صحنه جرم شامل پزشکی قانونی، کارشناس اسلحه و بازپرس جنایی در محل حادثه حضور پیدا می کنند و اقدامات قضایی لازم را انجام می دهند.
حیدری گفت: فردی که اقدام به تیراندازی کرده بود شناسایی شده و در حال حاضر پرونده در دادسرای نظامی هرمزگان در حال رسیدگی و تحقیقات با جدیت ادامه دارد.
دادستان نظامی هرمزگان تاکید کرد:دادسرای نظامی بدون توجه به حواشی و با دقت کامل و بر اساس مقررات و قوانین به موضوع رسیدگی و عدالت را اجرا خواهدکرد.
حیدری تصریح کرد: این حادثه هیچ ارتباطی به اغتشاشات اخیر نداشته و در این خصوص پدر متوفی هم بیانیه ای صادر کرده است.
اخبار مرتبط:
هشدار اشعه فرابنفش در تهران؛ هواشناسی: خروج از منزل به شدت آسیب‌زا است
هشدار اشعه فرابنفش در تهران؛ هواشناسی: خروج از منزل به شدت آسیب‌زا است

هواشناسی،‌ اشعه ماورای بنفش تهران را امروز در مرحله هشدار اعلام کرد که خروج از منزل به شدت آسیب‌زا است.

چمران: با حضور بی‌حجاب‌ها در کافه‌ها، کافه‌ها خیلی کافه می‌شوند
چمران: با حضور بی‌حجاب‌ها در کافه‌ها، کافه‌ها خیلی کافه می‌شوند

مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران، در پاسخ به سؤالی درباره تفاوت برخورد با زنان بدون حجاب در تجمعات شبانه خیابانی و کافه‌ها گفت: آن وقت کافه‌ها خیلی کافه می‌شوند.

آموزش و پرورش: هزار و ۲۸۸ مدرسه در طول جنگ ۴۰ روزه آسیب دید
آموزش و پرورش: هزار و ۲۸۸ مدرسه در طول جنگ ۴۰ روزه آسیب دید

رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: یک هزار و ۵۰۷ فضای آموزشی کشور در قالب یک هزار و ۲۸۸ مدرسه در طول جنگ تحمیلی سوم آسیب دید و ۱۶ مدرسه به بازسازی و مقاوم‌سازی نیاز دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است