کد خبر : 198355
انتشار : 2022/08/28 - 03:45
دسته‌بندی : خوزستان
چاپ

وزیر بهداشت: دانشگاههای علوم پزشکی در مسیر هوشمند شدن حرکت می کند

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: دانشگاه های علوم پزشکی در مسیر هوشمند شدن حرکت می کند و امید است روند کار تسریع و تقویت شود.

وزیر بهداشت: دانشگاههای علوم پزشکی در مسیر هوشمند شدن حرکت می کند

دکتر بهرام عین اللهی در آیین افتتاح پروژه های اورژانس ۱۱۵ خوزستان در سرسرای دانشگاه علوم پزشکی اهواز از طریق ارتباط تصویری بیان کرد: وضعیت اورژانس کشور ما باید هر چه بیشتر به سمت هوشمند سازی و بهره مندی از آخرین تکنولوژی های روز حرکت کند که در این راستا اقدامات خوبی از جمله انتقال نوار قلبی مصدوم به مرکز مجهز به صورت آنلاین صورت گرفته است.

وی افزود: خدمات اورژانس ۱۱۵ از جمله کمک به مصدومان، بیماران و انتقال به مراکز درمانی از مهمترین برنامه های وزارت بهداشت، پرمان و آموزش پزشکی است.

عین اللهی با اشاره به اینکه امروز بزرگترین ثواب و حرکت در راه خدا به خودکفایی رساندن مملکت است گفت: با وجود تحریم های ناجوانمردانه در شرایط شیوع بیماری کرونا مردم قهرمانانه ایستادند و به سمت خودکفایی پیش می رویم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز نیز بیان کرد: اورژانس خوزستان در قالب ۱۲۱ پایگاه و یک هزار و ۷۰ نفر پرسنل، ۱۱۰ هزار ماموریت را در یک سال گذشته به سرانجام رساند که با وجود ۳۰۰ دستگاه آمبولانس که ۵۰ درصد فرسوده و خارج از دسترس بودند ماموریت ها به خوبی انجام شد.

دکتر محمد حسین سرمست افزود: برای افتتاح ۱۱ پروژه اورژانس ۱۱۵ خوزستان حدود ۱۸ میلیارد تومان هزینه شده است‌.

بر اساس این گزارش پروژه های اورژانس شامل پنج پایگاه اورژانس در شهرستان‌های هندیجان، ماهشهر، رامشیر و هویزه، هلی پد اورژانس شهرستان گتوند، سیستم ارتباطی رادیویی دیجیتال در شهرستان‌های باغملک و اندیکا و سامانه اعزام آمبولانس (آسایار) در اورژانس ۱۱۵ کلیه شهرستان‌های تابعه این دانشگاه است.

منبع: ایرنا

اخبار مرتبط:
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید

در جلسه هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان به اتفاق آراء به عنوان نایب رئیس این انجمن انتخاب شد.

قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی
قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان گفت: ۳۳ طرح زیرساختی برای پایداری تولید و عمل به مسوولیت‌های اجتماعی در شرکت فولاد خوزستان آماده بهره‌برداری شد.

زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند
زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند

دومین جلسه کمیته راهبری با حضور قائم مقام مدیرعامل در حوزه بهره‌برداری و توسعه، علیرضا مخبر دزفولی قائم مقام مدیرعامل در امور ستادی و مسئولیت های اجتماعی و جمعی از معاونان و مدیران این شرکت برگزار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است