کد خبر : 197291
انتشار : ۱۴۰۱/۰۵/۱۳ - 11:58
دسته‌بندی : اخبار ویژه، اقتصادی
چاپ

روزنامه جمهوی اسلامی: هزینه خانواده ها نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۹۰درصد افزایش داشته است

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: جدیدترین گزارش مرکز آمار ایران در این هفته نشان داد که نرخ تورم نقطه به نقطه تیرماه برای اقلام مورد نیاز مصرفی و خوراکی در برخی استانها به بیش از 90 درصد رسیده است.

روزنامه جمهوی اسلامی: هزینه خانواده ها نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۹۰درصد افزایش داشته است

به گزارش سایت خبری مدارا، روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: جدیدترین گزارش مرکز آمار ایران در این هفته نشان داد که نرخ تورم نقطه به نقطه تیرماه برای اقلام مورد نیاز مصرفی و خوراکی در برخی استانها به بیش از ۹۰ درصد رسیده، در حالیکه در اواخر خردادماه پیش‌بینی می‌شد که این رقم در تیرماه با افزایش ۱۱ درصدی نسبت به خردادماه به حدود ۶۰ درصد برسد.

این شاخص تورمی به آن معناست که درصد تغییر عدد شاخص قیمت نسبت به ماه مشابه سال قبل در برخی از استانها، افزایش انفجاری داشته و خانوارها ۹۰ درصد بیشتر از تیر ۱۴۰۰ برای خرید یک مجموعه کالاها و خدمات یکسان، هزینه کرده‌اند.
این شاخص تورمی از جنبه دیگر بیانگر آنست که سیاست دولت و اصلاحات اقتصادی وعده داده شده نتوانسته باعث تخلیه تورمی شده و شوک تورمی خردادماه نه‌تنها پایدار مانده بلکه افزایش انفجاری سطح عمومی قیمت‌ها در تیرماه، زنگ خطر را برای ماههای آینده به صدا درآورده است. هرچند مسئولین از پشت تریبون‌ها به مردم نوید بهبود اوضاع و بهتر شدن شرایط اقتصادی و معیشتی را می‌دهند.

اخبار مرتبط:
قیمت دلار به ۸۶ هزار تومان رسید
قیمت دلار به ۸۶ هزار تومان رسید

امروز در بازار‌های مالی قیمت سکه و طلا با کاهش همراه بود و دلار نیز به کانال ۸۰ هزار تومان بازگشت. هر دلار آمریکا امروز در بازار آزاد به نرخ ۸۶ هزار و ۵۰۰ تومان معامله شد.

اعتبار کالابرگ، ماهانه شارژ خواهد شد؟ / نحوه اعتراض به دهک‌بندی / پرسش و پاسخ‌های عمومی طرح کالابرگ الکترونیکی
اعتبار کالابرگ، ماهانه شارژ خواهد شد؟ / نحوه اعتراض به دهک‌بندی / پرسش و پاسخ‌های عمومی طرح کالابرگ الکترونیکی

با اجرای مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیک در تیرماه و شارژ حساب سرپرستان خانوارِ دهک‌های یک تا سه درآمدی به میزان ۵۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر، وزارت رفاه اعلام کرد که براساس تصمیم اخذ شده دولت، فعلاً کالابرگ الکترونیکی در تیرماه واریز خواهد شد و در صورتی که دولت تصمیم بگیرد در ماه‌های آتی نیز کالابرگ الکترونیکی توزیع کند، اطلاع‌رسانی لازم در این خصوص صورت خواهد گرفت.

نرخ بلیت قطار ۳۰% گران شد
نرخ بلیت قطار ۳۰% گران شد

دبیر انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی مسافری و خدمات وابسته از اجرای افزایش 30 درصدی قیمت بلیت قطارهای مسافری از نیمه دوم تیرماه 1404 خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است