کد خبر : 187799
انتشار : 2022/04/16 - 10:07
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

استیضاح عبدالملکی رأی نمی‌آورد

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی می‌گوید: در حال حاضر تعداد امضاها برای طرح استیضاح درباره وزیر کار حد نصاب را پشت سر گذاشته اما به نظر بنده چنانچه حتی استیضاح صورت بگیرد، این استیضاح رأی نمی‌آورد.

استیضاح عبدالملکی رأی نمی‌آورد

غلامحسین رضوانی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در واکنش به طرح سوال از وزیر کار به خبرنگار سایت خبری مدارا گفت: بنده معتقدم اینکه چه تعداد افرادی خواستار استیضاح هستند، مهم نیست بلکه آنچه اهمیت دارد این است مواردی که به عنوان دلایل استیضاح مطرح می‌شود است که در نهایت بیش از نیمی از نمایندگان سوالات را سوالات واردی تشخیص می‌دهند و توضیحات وزیر را کافی می‌دانند یا نمی‌دانند.

وی افزود: به نظر بنده این پنج، شش ماه برای اینکه عملکرد وزیری را ارزیابی کنیم و به این کیفیت بخواهیم او را استیضاح کنیم، کافی نیست. طبیعتاً قانون تاکید دارد وقتی امضاها به تعداد مقرر برسد و اعلام وصول شود، با توجه به مواردی که در آیین نامه پیش‌بینی شده، طبیعتاً در صحن مطرح می‌شود. لذا در حال حاضر تعداد امضاها برای طرح استیضاح درباره وزیر کار حد نصاب را پشت سر گذاشته اما به نظر بنده چنانچه حتی استیضاح صورت بگیرد، این استیضاح رأی نمی‌آورد.

رضوانی در پایان یادآور شد: تفاوت بسیار عمیقی میان روش‌های عبدالملکی، طرز برخورد او با نمایندگان با سایر وزرا وجود ندارد، به این معنی که آن کیفیتی که در مورد ارتباط وزرا با نمایندگان وجود دارد، به اینگونه نیست که نمایندگان برای افراد مختلف کابینه تفاوت فراوانی قائل شوند، لذا تفاوت معناداری وجود ندارد و اگر دلایل درباره سوال و استیضاح اقناع کننده باشد، از وزیر کار هم سوال می‌شود اگر هم مورد خاصی بقیه وزرا دارند که عبدالملکی ندارد، بنده چنین چیزی را سراغ ندارم.

اخبار مرتبط:
رفتن وحید جلیلی از صداوسیما قطعی شد
رفتن وحید جلیلی از صداوسیما قطعی شد

علاوه بر نام‌هایی که به‌عنوان رقبای پیمان جبلی برای ریاست سازمان صداوسیما منتشر کرد، چند گزینه دیگر هم شانس جدی دارند؛ از جمله علی داربی. با این حال همچنان گفته می‌شود خود جبلی سکاندار خواهد ماند؛ مگر اینکه مصلحتی دیگر اندیشیده شود.

برخورد یک سوپر نفتکش در تنگه هرمز با مین دریایی
برخورد یک سوپر نفتکش در تنگه هرمز با مین دریایی

نیروی دریایی سپاه پاسداران در اطلاعیه ای از آتش سوزی مهیب یک فروند سوپر نفتکش در اثر اصابت با دو مین دریایی خبر داد.

فوری؛ پیام تهران به واشنگتن رسید
فوری؛ پیام تهران به واشنگتن رسید

خبرنگار پاکستانی اعلام کرد: محسن نقوی ساعتی پس از بازگشت از تهران، با کاردار آمریکا در پاکستان دیدار کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است