کد خبر : 222673
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۱۴ - 19:23
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

محسن میردامادی: برخورد برخی اعضای کمیسیون ماده ١٠ احزاب شبیه بازجویی است

فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: تعدادی از افرادی که در کمیسیون ماده ١٠ احزاب حضور دارند در جلساتی که کسی را دعوت می‌کنند (‌که یکبار هم آقای شکوری‌راد از حزب اتحاد دعوت شده بود و دوشنبه هم آقای جواد امام دبیرکل حزب ایثارگران دعوت شده بود)، برخوردشان مثل جلسه بازجویی است و جلسه بحث و بررسی نیست.

محسن میردامادی: برخورد برخی اعضای کمیسیون ماده ١٠ احزاب شبیه بازجویی است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محسن میردامادی فعال سیاسی اظهار داشت: من متاسفم این را می‌گویم؛ تعدادی از افرادی که در کمیسیون ماده ١٠ احزاب حضور دارند در جلساتی که کسی را دعوت می‌کنند (‌که یکبار هم آقای شکوری‌راد از حزب اتحاد دعوت شده بود و دوشنبه هم آقای جواد امام دبیرکل حزب ایثارگران دعوت شده بود)، برخوردشان مثل جلسه بازجویی است و جلسه بحث و بررسی نیست.

هم میهن نوشت: آنها می‌گویند چرا در بیانیه این جمله آمده و چرا این موضع را داشته‌اید؟ اگر بنا باشد که حزب حرف شما را بزند که در جناح مقابل اصلاح‌طلبان هستید، اصلا احتیاج نبود حزبی تشکیل شود. حزب تشکیل می‌شود که انتقاداتش را مطرح ‌کند. این برخوردها عملا به این معنا است که ما اجازه نمی‌دهیم احزاب باشند.

اگر اینطور بخواهد عمل شود، امروز می‌گویند دبیرکل نمی‌تواند باشد، فردا می‌گویند شورای مرکزی را قبول نداریم و این عملا یعنی اینکه شورای مرکزی و دبیرکل را باید ما منصوب کنیم.

بسیاری از این افراد در دولت آقای احمدی‌نژاد هم بودند. آن دولت هم احزاب را قبول نداشت و شوخی می‌گرفت و برخوردهای فعلی هم متاسفانه یادآور همان دوره است.

از یکی از نمایندگان احزاب هم که در کمیسیون ماده ١٠ حضور دارد، سوال شده که آیا درباره حزب اتحاد بحثی شده؟ گفته است مطرح نشده و قرار است در جلسه بعد بررسی شود. وقتی هیچ‌وقت در کمیسیون مطرح نشده است، دبیر کمیسیون چگونه می‌گوید کمیسیون با دبیرکلی خانم منصوری مخالف است؟

وقتی اعلام می‌کند که کمیسیون مخالف است یعنی اینکه تصمیم جایی دیگر گرفته شود و بعد به کمیسیون بروند و نظر مثبت کمیسیون را بگیرند که خانم منصوری نباید دبیرکل باشد.

اگر اینطور عمل شود، کمیسیون ماده ١٠ احزاب از مسیر درست خودش خارج می‌شود و عملا خودش تبدیل به مانع احزاب می‌شود.

اخبار مرتبط:
بخشایش‌اردستانی، منتخب مجلس دوازدهم: اگر نامزد ریاست مجلس رأی قاطع و بالایی بیاورد احتمال دیکتاتور شدنش زیاد می‌شود
بخشایش‌اردستانی، منتخب مجلس دوازدهم: اگر نامزد ریاست مجلس رأی قاطع و بالایی بیاورد احتمال دیکتاتور شدنش زیاد می‌شود

بخشایش درباره لرزان بودن صندلی ریاست قالیباف در مجلس آینده به شرط رأی آوری مدعی شد: این اتفاق بهتری است. معمولا نمایندگان برای آنکه بر رئیس فشار بیاورند باید صندلی ریاست را لرزان کنند، این به نفع مجلس است. اگر کسی رأی قاطع و بالایی بیاورد احتمال دیکتاتور شدنش زیاد می شود.

نقوی‌حسینی: امثال مهدی نصیری سرمایه‌های ما هستند و می‌توانند حفظ شوند
نقوی‌حسینی: امثال مهدی نصیری سرمایه‌های ما هستند و می‌توانند حفظ شوند

نماینده ادوار مجلس گفت: مصادیقی را دیدیم که فرد چند دوره نماینده مجلس، وزیر یا استاندار بوده، وقتی به یک دستگاهی برای پیگیری کار یا مشکلش می رود برخورد بدی با او می شود و کسی هم نیست که حرفش را گوش دهد. معتقدم این گروه از افراد سرمایه های انسانی هستند که می توانند حفظ شوند، نه آنکه با این حرف مواجه شوند که «نظام به تو میدان داد وگرنه تو کسی نبودی که در فلان جایگاه قرار بگیری».

کیهان: اصلاح‌طلبان طی روزهای گذشته قصد التهاب‌آفرینی داشتند
کیهان: اصلاح‌طلبان طی روزهای گذشته قصد التهاب‌آفرینی داشتند

روزنامه حسین شریعتمداری بار دیگر رسانه‌های اصلاح‌طلب و افراد نزدیک به این جریان را به التهاب آفرینی متهم کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است