کد خبر : 184480
انتشار : 2022/03/13 - 15:04
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

دلسوز مسئولان غرب‌زده اوکراین نیستیم/ اگر پشتوانه مردمی نبود، پوتین به ایران هم حمله می‌کرد

دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در نشست خبری خانه احزاب گفت: تفاوتی میان فرزندان معصوم و مظلوم یمن و اوکراین نیست شاید به دلیل چشم زاغ  و برخی تمایلات غرب گرایانه است، که عده‌ای به این ترتیب به جنگ اوکراین واکنش نشان می‌دهند. اگر۸۰ کودک در اوکراین به شهادت رسیدند، در یمن بیش از این تعداد به شهادت رسیدند. وقتی رییس‌جمهور اوکراین رییس‌جمهور شد غرب‌زده ها شاد شدند و این هم نتیجه سیاست‌های آنها است.

دلسوز مسئولان غرب‌زده اوکراین نیستیم/ اگر پشتوانه مردمی نبود، پوتین به ایران هم حمله می‌کرد

به گزارش مدارا از منیبان، حبیب‌الله بوربور، دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در نشست خبری خانه احزاب گفت: تفاوتی میان فرزندان معصوم و مظلوم یمن و اوکراین نیست شاید به دلیل چشم زاغ  و برخی تمایلات غرب گرایانه است، که عده‌ای به این ترتیب به جنگ اوکراین واکنش نشان می‌دهند. اگر۸۰ کودک در اوکراین به شهادت رسیدند، در یمن بیش از این تعداد به شهادت رسیدند. وقتی رییس‌جمهور اوکراین رییس‌جمهور شد غرب‌زده ها شاد شدند و این هم نتیجه سیاست‌های آنها است. ما دلسوز مردم و فرزندان اوکراینی هستیم اما دلسوز مسئولان غرب‌زده آنها نیستیم. لذا طرفدار روسیه و انگلیس نیستیم اینها حکومت‌های منحوسی هستند که قادر هستند که با ما دشمن تر از اوکراین هستند کما اینکه روسیه اگر بداند حکومت ایران پشتوانه مردمی ندارد، همین قضیه اوکراین اتفاق می‌افتد.

 

وی افزود: باید در نظر گرفت که چرا انقلاب کردیم، هیچ کس نمی‌تواند بگوید که ایران مستقل نیست و سفیر هیچ کشور قلدری در انتخابات نقش ندارند. اما نکته اینجاست که در حال حاضر خرد جمعی در کار نیست، وقتی فرد تایید می‌شود و انتخاب می‌شود اگر خرابکاری کند هیچ جریانی از آن دفاع نمی‌کند، همانطور که هیچ جریانی از احمدی‌نژاد دفاع نمی‌کند. مردم به صحبت‌ها و کسی که فک خود را باز می‌کند و به رقیب بیشتر فحاشی می‌کند، رأی نمی‌دهند.

 

بور بور در پایان خاطرنشان کرد: آزادی در کشور به اندازه‌ای است که در مجلس اکثریت مخالف آمریکا هستند اما یک استاد دانشگاه از روی پرچم آمریکا رد نمی‌شود، این نشان دهنده آزادی است. گاهی اساتید به اندازه‌ای دانشجویان را در دانشگاه تحریک می‌کنند که اگر در زمان ما اتفاق می‌افتاد همه اتوبوس‌های دو طبقه آتش می‌گرفتند. بنابراین ما استقلال، آزادی و اسلامی داریم. جمهوریت در مواردی نظیر خانه احزاب معنا پیدا می‌کند. در حال حاضر خرد جمعی مسئول انتخاب نمی‌کند.

 

 

اخبار مرتبط:
ایران به آتش‌بس با آمریکا چراغ قرمز نشان داد
ایران به آتش‌بس با آمریکا چراغ قرمز نشان داد

خبرنگار الجزیره مدعی شد ایران با هرگونه طرح آتش‌بس زمان‌بندی‌شده مخالف است و مذاکرات را منوط به بازگشت به اجرای تفاهم‌نامه می‌داند.

نماینده مجلس: برای دشمن سورپرایزها داریم/ در جنگیدن پیشرفت کرده‌ایم
نماینده مجلس: برای دشمن سورپرایزها داریم/ در جنگیدن پیشرفت کرده‌ایم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ما قبلا سنتی ، قدیمی و کلاسیک می جنگیدیم یعنی «اطلاعات» جمع می‌کردیم تا علیه دشمن «عملیات» کنیم اما الان با موشک و پهپاد و شهپاد، جنگ و شلیک می‌کنیم تا برای «جنگِ نهایی»، اطلاعات جمع کنیم.

واکنش رئیس جمهور به مسدود شدن سایت فوتبال ۳۶۰
واکنش رئیس جمهور به مسدود شدن سایت فوتبال ۳۶۰

واکنش رئیس جمهور به مسدود شدن سایت فوتبال ۳۶۰ موضوع مسدود شدن سایت فوتبال 360 در جلسه هیئت دولت مطرح شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است