کد خبر : 322368
انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۲۸ - 12:53
دسته‌بندی :
چاپ

تمجید بی‌سابقه از ویشکا آسایش در صداوسیما I ببینید

تمجید بی‌سابقه از ویشکا آسایش در صداوسیما I ببینید

به گزارش سایت خبری مدارا: در بخشی از برنامه اخیر «هفت» نام ویشکا آسایش به میان آمد. ابتدا محمدرضا شریفی‌نیا از چگونگی حضور آسایش در سریال «امام علی» گفت و محمدرضا ورزی نیز او را یکی از بهترین انتخاب‌های تاریخ تلویزیون دانست. آسایش نقش قطام را در ۱۹ سالگی بازی کرد و مسیر زندگی‌اش عوض شد. او با فیلم و سریال‌های دیگر نشان داد صاحب استعداد در بازیگری است و حالا تصمیم گرفته خارج از ایران به ادامه زندگی و فعالیت بپردازد. خوب است که در برنامه تخصصی «هفت» می‌توان درباره کارنامه سینماگران حرف زد؛ حتی کسانی که شیوه‌ای متفاوت از قبل پیش گرفته‌اند. آیا اگر برنامه ضبطی بود، صحبت‌ها درباره آسایش مجوز پخش می‌گرفت؟ بعید می‌دانیم و این بد است!

اخبار مرتبط:
آغاز تخفیف ۵۰ درصدی هتل‌ها و بوم‌گردی‌های اصفهان ویژه گردشگران محرم
آغاز تخفیف ۵۰ درصدی هتل‌ها و بوم‌گردی‌های اصفهان ویژه گردشگران محرم

مدیر کل میراث فرهنگی استان اصفهان گفت: طرح تخفیف ۵۰ درصدی هتل‌ها و بوم‌گردی‌های اصفهان از ۱۱ تیر به مدت پنج روز اجرا می‌شود.

شهروندان از پارک خودرو در خیابان هفده‌تن در شب‌های محرم خودداری کنند
شهروندان از پارک خودرو در خیابان هفده‌تن در شب‌های محرم خودداری کنند

فرمانده انتظامی شهرستان گلپایگان با اشاره به آغازحرکت دسته‌جات عزاداری درخیابان هفده‌تن ازشب ششم محرم، از شهروندان خواست برای حفظ نظم و امنیت، از پارک خودرو در این مسیر پرهیز کنند.

نصب ۴۰۰۰ پرچم و المان‌ معنوی در اصفهان
نصب ۴۰۰۰ پرچم و المان‌ معنوی در اصفهان

مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان از اقدامات گسترده این سازمان برای تزئین و آذین‌بندی شهر در ایام محرم خبر داد و گفت: بیش از ۲۰۰۰ پرچم عمودی و ۳۰۰ پلاکارد با شعار «ما ملت امام حسینیم» در سطح شهر نصب شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است