کد خبر : 349581
انتشار : 2025/07/03 - 08:03
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

نصب ۴۰۰۰ پرچم و المان‌ معنوی در اصفهان

مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان از اقدامات گسترده این سازمان برای تزئین و آذین‌بندی شهر در ایام محرم خبر داد و گفت: بیش از ۲۰۰۰ پرچم عمودی و ۳۰۰ پلاکارد با شعار «ما ملت امام حسینیم» در سطح شهر نصب شده است.

نصب ۴۰۰۰ پرچم و المان‌ معنوی در اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حمید قنادنیا به تشریح اقدامات انجام شده برای آماده‌سازی شهر در ماه محرم پرداخت و اظهار کرد: تمام طرح‌ها و دستورالعمل‌های مربوط به این ایام توسط سازمان زیباسازی به تمامی مناطق ابلاغ شده است. مناطق پانزده‌گانه شهر نیز نسبت به نصب المان‌ها و پرچم‌ها اقدام کرده‌اند و بخشی از آذین‌بندی و فضاسازی شهری نیز توسط سازمان زیباسازی اجرا شده است.

به نوشته ایسنا؛ وی افزود: در رینگ سرداران، که یکی از رینگ‌های ترافیکی شهر محسوب می‌شود، بیش از ۲۰۰۰ پرچم عمودی نصب شده است، همچنین در زیرگذرهای داخل شهری بیش از ۳۰۰ پلاکارد با شعار «ما ملت امام حسینیم» نصب شده است.

مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان ادامه داد: در راستای ایجاد فضایی معنوی، ۵۰۰ عدد پارچه‌نوشته عرضی که توسط شاعران آیینی سروده شده، در فضای شهری نصب شده است. ریسه‌های پارچه‌ای به رنگ قرمز و مشکی به طول بالغ بر ۱۰۰ هزار متر در سطح شهر قرار داده شده و تعداد پرچم‌های آویز خیابانی نیز بیش از ۴۰۰۰ عدد است.

قنادنیا همچنین به نصب پنج عدد ابر پرچم در فضای شهر اشاره کرد و گفت: این ابر پرچم‌ها تعویض شده‌اند و علاوه‌بر آن، ۴۰ عدد المان موقتی که نمادی از دست حضرت ابوالفضل(ع) هستند، در چهارراه‌ها و میادین شهر نصب شده است. حدود ۱۰۰ عدد المان حجمی در باکس‌های شیشه‌ای در سطح شهر قرار دارد.

اخبار مرتبط:
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

وقوع حریق در انبار علوفه دامداری محور هرند – قهی؛ آتش تحت کنترل است
وقوع حریق در انبار علوفه دامداری محور هرند – قهی؛ آتش تحت کنترل است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از وقوع حریق دامداری واقع در محور هرند به روستای قهی در شهرستان کوهپایه خبر داد و گفت: این حادثه با اعزام سریع نیروهای امدادی تلفات جانی نداشت.

زاینده‌رود به سدچم آسمان رسید؛آماده باش ۶۷ تیم امدادی در مسیر رودخانه
زاینده‌رود به سدچم آسمان رسید؛آماده باش ۶۷ تیم امدادی در مسیر رودخانه

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از افزایش خروجی سد زاینده‌رود خبر داد و گفت: جریان آب باعبور از مسیر باغبهادران و باغشاد به سد چم‌آسمان رسید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است