کد خبر : 388985
انتشار : ۱۴۰۵/۰۴/۲۷ - 17:11
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

کمیته رسانه‌ای مذاکرات با صدور اطلاعیه‌ای، ضمن رد ادعاهای صورت گرفته در مورد تداوم مذاکرات اعلام می‌دارد که خانعلی‌زاده مسئولیتی در تیم مذاکره‌کننده ندارد. در ادامه این اطلاعیه آمده است: ایشان به همراه برخی خبرنگاران و کارشناسان فقط در سفر اسلام آباد همراه تیم اعزامی بوده‌اند و شایسته است که این موضوع از جانب رسانه های محترم مورد توجه قرار گیرد. همچنین ادعای ایشان درباره ادامه مذاکره رد می‌شود و تاکید می‌گردد مجاری رسمی در این زمینه محل استناد هستند. ذکر این نکته نیز ضروری است که تنگه هرمز بنا به ماده ۵ یادداشت تفاهم باید توسط ایران مدیریت شود و از این جهت به دلیل نقض این موضوع توسط آمریکا وضعیت تنگه به قبل از یادداشت تفاهم بازگشته است و از همکاران و فعالان رسانه‌ای و فضای مجازی انتظار می رود که ضمن خودداری از تقویت روایت رسانه های غربی که بخش عمده‌ای از آن‌، برای اختلاف‌افکنی در داخل ایران است، واقعیت های میدانی را با روایت واقعی و ایرانی بیان کنند و خطوط مدنظر دشمنان را در شرایط حساس کنونی، تقویت و دنبال نکنند.

ادعاهای مطرح شده درباره تداوم مذاکرات صحت ندارد

کمیته رسانه‌ای هیئت مذاکره‌کننده ایرانی، با صدور اطلاعیه‌ای، ضمن رد ادعاهای صورت گرفته در مورد تداوم مذاکرات اعلام کرد که خانعلی‌زاده مسئولیتی در تیم مذاکره‌کننده ندارد.

ادعاهای مطرح شده درباره تداوم مذاکرات صحت ندارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ کمیته رسانه‌ای مذاکرات با صدور اطلاعیه‌ای، ضمن رد ادعاهای صورت گرفته در مورد تداوم مذاکرات اعلام می‌دارد که خانعلی‌زاده مسئولیتی در تیم مذاکره‌کننده ندارد.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: ایشان به همراه برخی خبرنگاران و کارشناسان فقط در سفر اسلام آباد همراه تیم اعزامی بوده‌اند و شایسته است که این موضوع از جانب رسانه های محترم مورد توجه قرار گیرد.

همچنین ادعای ایشان درباره ادامه مذاکره رد می‌شود و تاکید می‌گردد مجاری رسمی در این زمینه محل استناد هستند.

ذکر این نکته نیز ضروری است که تنگه هرمز بنا به ماده ۵ یادداشت تفاهم باید توسط ایران مدیریت شود و از این جهت به دلیل نقض این موضوع توسط آمریکا وضعیت تنگه به قبل از یادداشت تفاهم بازگشته است و از همکاران و فعالان رسانه‌ای و فضای مجازی انتظار می رود که ضمن خودداری از تقویت روایت رسانه های غربی که بخش عمده‌ای از آن‌، برای اختلاف‌افکنی در داخل ایران است، واقعیت های میدانی را با روایت واقعی و ایرانی بیان کنند و خطوط مدنظر دشمنان را در شرایط حساس کنونی، تقویت و دنبال نکنند.

اخبار مرتبط:
آیت‌الله اراکی: نباید کاری کنیم که رهبر از اصول خود کوتاه بیاید
آیت‌الله اراکی: نباید کاری کنیم که رهبر از اصول خود کوتاه بیاید

آیت‌الله اراکی: گاهی رهبر برای حفظ وحدت و مصالح جامعه از برخی اصول کوتاه می‌آید، اما نباید شرایطی ایجاد شود که امام امت ناچار به چنین تنازلی شود. وی خاطرنشان کرد: ما اعتراضی به شورای عالی امنیت ملی یا دولت نداریم، اما لازم است بفهمیم قضیه چگونه است و این پیام را به تصمیم‌گیرندگان عالی کشور منتقل کنیم که اگر امام امت بر اساس سعه صدر و رعایت حال برخی مسئولان، و با مشاهده ضعف آنان، تصمیمی را می‌پذیرد، این به معنای مطلوب بودن آن وضعیت نیست.

قطر از ایران شکایت کرد
قطر از ایران شکایت کرد

دولت قطر بامداد سه‌شنبه در نامه‌ای به سازمان ملل و شورای امنیت، از عملیات انتقامی ایران علیه منافع و تأسیسات آمریکایی در این کشور شکایت کرد.

قیمت جدید دلار، یورو و سایر ارزها امروز ۳۰ تیرماه ۱۴۰۵ /جدول
قیمت جدید دلار، یورو و سایر ارزها امروز ۳۰ تیرماه ۱۴۰۵ /جدول

قیمت دلار در روز سه‌شنبه در قیمت ۱۸۷ هزار و ۸۰۰ تومان قرار گرفت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است