کد خبر : 387850
انتشار : 2026/06/20 - 20:57
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

طرح ۵۴۰ هکتاری بیابان زدایی در جوار شهرک صنعتی سجزی اصفهان به بهره برداری رسید

طرح مشارکتی ۵۴۰ هکتاری بیابان زدایی با اعتبار ۸۵ میلیارد ریال در جوار شهرک صنعتی سجزی اصفهان با حضور مسوولان استانی به بهره برداری رسید.

طرح ۵۴۰ هکتاری بیابان زدایی در جوار شهرک صنعتی سجزی اصفهان به بهره برداری رسید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان در این آیین، اظهار داشت: این طرح به عنوان یکی از مسوولیت‌های اجتماعی شرکت شهرک‌های صنعتی استان برای ایجاد یک کمربند سبز و به منظور کاهش ریزگردها و گرد و غبار در جوار شهرک صنعتی بزرگ سجزی اصفهان و با مشارکت شرکت شهرک‌های صنعتی، اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان و هلدینگ مبنا فولاد اجرا شده است.

به نوشته ایرنا؛ محمدجواد بگی ادامه داد: شرکت شهرک‌های صنعتی در راستای حفظ محیط زیست و حفظ منابع طبیعی وظایف و مسوولیت‌هایی را بر عهده دارد و رسالت خود را در این زمینه به خوبی انجام خواهد داد.

وی خاطرنشان کرد: ما علاوه بر پایبندی به تعهد خود در زمینه ایجاد ۱۰ درصد فضای سبز در شهرک‌های صنعتی علاوه بر تعهد ۲۰ درصدی واحدهای صنعتی در عملیات بیابان زدایی در خارج از شهرک‌های صنعتی نیز مشارکت می‌کنیم.

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان اصفهان وعده داد: عملیات اصلاح و تکمیل مدول‌های تکمیلی شهرک‌های صنعتی مبارکه، رازی، مورچه خورت و تصفیه خانه جدید کوهپایه و عملیات اجرایی تصفیه خانه خمینی شهر تا هفته دولت سال جاری افتتاح خواهد شد.

به گزارش ایرنا، آیین بهره برداری از طرح مشارکتی بیابانزدایی دشت سجزی به مساحت ۵۴۰ هکتار با حضور مدیران کل مدیریت بحران استانداری، منابع طبیعی و آبخیزداری، حفاظت محیط زیست و و مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان در شهرک صنعتی سجزی اصفهان برگزار شد.

شهر سجزی در حدود ۶۰ کیلومتری شرق اصفهان قرار دارد.

۸۰ شهرک صنعتی مصوب در اصفهان وجود دارد که از این تعداد ۷۵ شهرک عملیاتی شده و در حال واگذاری است.

تاکنون ۵۰ درصد از شهرک‌های صنعتی استان به ظرفیت نهایی خود رسیده است و بیش از ۱۷۰ هزار نفر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی مصوب و فعال آن مشغول کار شده‌اند.

اخبار مرتبط:
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

وقوع حریق در انبار علوفه دامداری محور هرند – قهی؛ آتش تحت کنترل است
وقوع حریق در انبار علوفه دامداری محور هرند – قهی؛ آتش تحت کنترل است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از وقوع حریق دامداری واقع در محور هرند به روستای قهی در شهرستان کوهپایه خبر داد و گفت: این حادثه با اعزام سریع نیروهای امدادی تلفات جانی نداشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است