کد خبر : 383306
انتشار : 2026/03/31 - 23:36
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

ناپایداری‌های همرفتی اصفهان رافرامی‌گیرد؛وزش باد پدیده غالب سیزده بدر

رئیس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان از وقوع ناپایداری‌های همرفتی به شکل بارش باران و وزش باد طی ۲۴ ساعت پیش‌رو خبرداد.

ناپایداری‌های همرفتی اصفهان رافرامی‌گیرد؛وزش باد پدیده غالب سیزده بدر

به گزارش سایت خبری مدارا؛ لیلا امینی اظهار کرد: از امروز سه‌شنبه، شرایط ناپایداری‌های جوی به شکل افزایش ابر، رگبار باران و رعد و برق، در مناطق سردسیر بارش برف و در نواحی مستعد ریزش تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

به نوشته مهر؛ وی با اشاره به اینکه در برخی ساعات وزش باد شدید و وقوع توفان‌های لحظه‌ای دور از انتظار نیست، افزود: این پدیده در مناطق شرقی با گردوخاک محلی همراه است.

رئیس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان با بیان اینکه شدت ناپایداری‌های همرفتی طی امروز و در مناطق شرق و شمال استان است، اضافه کرد: فردا چهارشنبه نیز در مناطق شرق و شمال شرق استان، وقوع رگبار و رعد و برق را انتظار داریم.

امینی خاطرنشان کرد: در روز پنجشنبه ۱۳ فروردین، آسمان استان صاف تا قسمتی ابری همراه با وزش باد خواهد بود و در مناطق مرکزی و شرقی وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

به گفته وی، دمای هوا طی ۲۴ ساعت پیش رو در مناطق شمال و شرق استان بین ۲ تا چهار درجه سلسیوس کاهش می‌یابد و طی این مدت بیشینه و کمینه دمای کلانشهر اصفهان بین ۲۱ و هفت درجه سلسیوس بالای صفر نوسان دارد.

رئیس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان افزود: خورو بیابانک با بیشینه دمای ۲۷ درجه سلسیوس بالای صفر و بوئین میاندشت با کمینه دمای صفر درجه به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان خواهند بود.

امینی اضافه کرد: بیشترین میانگین بارندگی شبانه روز گذشته تا صبح امروز از ایستگاه اسلام آباد موگویی از توابع پشتکوه فریدونشهر با ۵.۲ میلیمتر، گلپایگان سه میلیمتر و فریدونشهر ۱.۶ میلیمتر بوده است.

اخبار مرتبط:
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

وقوع حریق در انبار علوفه دامداری محور هرند – قهی؛ آتش تحت کنترل است
وقوع حریق در انبار علوفه دامداری محور هرند – قهی؛ آتش تحت کنترل است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از وقوع حریق دامداری واقع در محور هرند به روستای قهی در شهرستان کوهپایه خبر داد و گفت: این حادثه با اعزام سریع نیروهای امدادی تلفات جانی نداشت.

زاینده‌رود به سدچم آسمان رسید؛آماده باش ۶۷ تیم امدادی در مسیر رودخانه
زاینده‌رود به سدچم آسمان رسید؛آماده باش ۶۷ تیم امدادی در مسیر رودخانه

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از افزایش خروجی سد زاینده‌رود خبر داد و گفت: جریان آب باعبور از مسیر باغبهادران و باغشاد به سد چم‌آسمان رسید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است