کد خبر : 373470
انتشار : 2025/12/22 - 14:18
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

احتمال تغییر دروس عمومی پایه یازدهم کنکوری‌ها/ تأثیر قطعی معدل تغییر نخواهد کرد

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر اینکه اصل مصوبه تأثیر قطعی معدل در کنکور تغییر نخواهد کرد، گفت: ممکن است تعداد دروس عمومی پایه یازدهم در کنکور کم و یا زیاد شود؛ اما اصل مصوبه تاثیر قطعی معدل تغییر نخواهد کرد.

احتمال تغییر دروس عمومی پایه یازدهم کنکوری‌ها/ تأثیر قطعی معدل تغییر نخواهد کرد

به گزارش سایت خبری مدارا:عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، در حاشیه همایش چهلمین سالگرد تاسیس شورای عالی انقلاب فرهنگی و سند جدید نقشه علمی کشور که در فرهنگستان علوم برگزار شد، با تاکید بر اینکه کاهش طول تحصیل دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری هنوز در مرحله ایده قرار دارد، گفت: اگر این ایده به یک نظر، سیاست و در نهایت قانون شود مقداری زمان خواهد برد؛ البته صاحبنظران باید در این زمینه فکر کنند و نظر دهند.

وی در ادامه تصریح کرد: مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه‌های کنکور و تاثیر معدل مصوباتی نبوده است که با یک احساساتی نوشته شده باشد؛ بلکه جمعی از حکمیان، عاقلان و متخصصان فن که از سوی وزارت آموزش و پرورش، شورای عالی و سایر صاحبنظران تعلیم و تربیت تدوین و تصویب شده است؛ بنابراین این مصوبات به راحتی قابل تغییر نیست.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: ما مصوبه تاثیر قطعی معدل در پایه‌های یازدهم و دوازدهم کنکور را داریم و این مصوبه تغییر نخواهد کرد اعضای حقیقی و حقوقی تا کنون بر این نظر هستند که مصوبه تغییر نکند.

خسروپناه تاکید کرد: ممکن است تعداد دروس عمومی پایه یازدهم در کنکور کم و یا زیاد شود این یک بحث دیگری است. اما اصل تاثیر قطعی معدل در کنکور تقریبا اجماعی است و ما در شورای عالی انقلاب فرهنگی مخالفی با این مصوبه نداریم.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: عزیزان نماینده‌ای که دارند تلاش می‌کنند مصوبه تاثیر قطعی معدل در کنکور تغییر کند توصیه می‌کنم کارهای مهم‌تری در مجلس شورای اسلامی وجود دارد که بهتر است به آن مسائل بپردازند.

اخبار مرتبط:
نرخ دعای سر به راه شدن همسر و فرزند اعلام شد!
نرخ دعای سر به راه شدن همسر و فرزند اعلام شد!

در فهرست دعاهای فردی که ادعا می‌کند با دعاخوانی‌اش می‌تواند حاجات افراد را برآورده کند، انواع‌ و اقسام خواسته‌ها و حاجات گنجانده شده و با قرار دادن آنها ذیل عناوین «هفت‌نرخی»، «شش‌نرخی»، «پنج‌نرخی»، «چهارنرخی» و...‌ اگر تمایل دارند خاص‌ترین دعاهای حضرت استاد شامل حالشان شود باید هزینه بخش هفت‌نرخی‌ها را پرداخت کنند.

اولین عکس از قاتل ۵ عضو یک خانواده در تهران
اولین عکس از قاتل ۵ عضو یک خانواده در تهران

اولین عکس از یکی از دو قاتل، قتل عام ۵ عضو یک خانواده در پونک تهران منتشر شد.

تهرانی‌ها بین موقعیت واقعی و GPS گیر افتادند!
تهرانی‌ها بین موقعیت واقعی و GPS گیر افتادند!

اختلال و خطا در موقعیت‌یابی GPS طی روزهای اخیر برای بسیاری از کاربران تهرانی دردسرساز شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است