کد خبر : 373298
انتشار : 2025/12/21 - 14:44
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: کارگران، کارمندان و بازنشستگان زیر چرخ‌دنده‌های گرانی در حال له شدن هستند

احمد فاطمی، نماینده بابل در صحن علنی مجلس گفت: امروز موج فزاینده گرانی و تورم سرسام‌آور کمر مردم را شکسته است. کارگران، کارمندان و بازنشستگان زیر چرخ‌دنده‌های گرانی در حال له شدن هستند، اما آقایان نعل وارونه می‌زنند و به جای پاسخگویی، فرافکنی می‌کنند.

نماینده مجلس: کارگران، کارمندان و بازنشستگان زیر چرخ‌دنده‌های گرانی در حال له شدن هستند

به گزارش سایت خبری مدارا: خانه ملت نوشت: احمد فاطمی، نماینده  بابل در صحن علنی مجلس گفت: امروز موج فزاینده گرانی و تورم سرسام‌آور کمر مردم را شکسته است. کارگران، کارمندان و بازنشستگان زیر چرخ‌دنده‌های گرانی در حال له شدن هستند، اما آقایان نعل وارونه می‌زنند و به جای پاسخگویی، فرافکنی می‌کنند.

وی افزود: از آقای دکتر پزشکیان قویا می‌خواهم برخی وزرای ناکارآمد و ضعیف را برکنار کند و تا استیضاح به مرحله عمل نرسیده، خود داوطلبانه کار را سامان دهد.

فاطمی بیان کرد: بر اساس ماده ۱۲۵ قانون مدیریت خدمات کشوری، حقوق سالانه کارمندان و کارگران باید متناسب با تورم افزایش یابد، اما شنیده‌ها حاکی است که دولت در لایحه‌ای که تنظیم کرده، می‌خواهد افزایش حقوق را در حد ۲۰ درصد نگهدارد و پیشنهاد دهد. این نقض قانون است و وهن مجلس و تمام کارگران محسوب می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: توصیه می‌کنم دولت در لایحه‌اش متناسب با تورم حقوق را افزایش دهد، وگرنه مجلس به شهادت همکارانم زیر بار این پیشنهاد نخواهد رفت.

اخبار مرتبط:
گروسی: بار دیگر دست خود را به سوی تهران دراز می‌کنیم تا برای شفاف‌سازی مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای خود، با ما همکاری کند
گروسی: بار دیگر دست خود را به سوی تهران دراز می‌کنیم تا برای شفاف‌سازی مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای خود، با ما همکاری کند

رافائل گروسی، مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: ما بار دیگر دست خود را به سوی ایران دراز می‌کنیم تا برای شفاف‌سازی مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای خود با ما همکاری کند.

تورم چیست و چگونه بر زندگی ما تأثیر می‌گذارد؟
تورم چیست و چگونه بر زندگی ما تأثیر می‌گذارد؟

گالری کاظمی با سال‌ها تجربه و مجوز رسمی، یکی از معتبرترین مراکز خرید شمش طلا و نقره در ایران است. تمامی محصولات با اصالت تضمینی، فاکتور رسمی، گواهی اصالت معتبر و قابل استعلام از سامانه GS1 ایران عرضه می‌شوند.

نماینده مجلس: در شرایط فعلی شاهد هستیم که برخی تراستی‌ها منابع قابل توجهی را از شبکه بانکی خارج کرده‌اند
نماینده مجلس: در شرایط فعلی شاهد هستیم که برخی تراستی‌ها منابع قابل توجهی را از شبکه بانکی خارج کرده‌اند

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به خروج منابع ارزی از بانک‌ها توسط برخی تراستی‌ها و بازنگشتن بخشی از این منابع گفت: این روند می‌تواند مشکلات و ناترازی بانک‌ها را تشدید کند؛ چراکه بانک‌ها با کمبود منابع مواجه شده و در نهایت، تبعات آن از مسیر افزایش تورم به مردم و به‌ویژه حقوق‌بگیران و کارگران تحمیل می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است