کد خبر : 373213
انتشار : 2025/12/21 - 13:51
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

صادق زیباکلام: هنوزم دود از کنده طبقه متوسط بلند می‌شود

به عبارت دیگر، حرکت‌های سیاسی و اجتماعی آغازگر، هنوز از ناحیه طبقه متوسط شکل می‌گیرد.

صادق زیباکلام: هنوزم دود از کنده طبقه متوسط بلند می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا: صادق زیباکلام می‌گوید: هرچند طبقه متوسط در سال‌های اخیر از نظر اقتصادی کوچک‌تر و ضعیف‌تر شده، اما هنوز نقش تعیین‌کننده خود را در تحولات سیاسی و اجتماعی حفظ کرده است.

طبقه متوسط آن‌قدر کوچک و محدود نشده که عملاً اقشار و لایه‌های محروم که از احمدی‌نژاد یا سعید جلیلی حمایت می‌کردند، در سیاست دست بالا را داشته باشند.

همچنان معتقدم که قشر تحصیل‌کرده جامعه، که عمدتاً به طبقه متوسط تعلق دارد، همچنان پشتوانه جریانات معتدل و میانه‌رو است، از جمله دولت‌های پزشکیان، روحانی و خاتمی. به بیان دیگر، هنوز دود از کنده طبقه متوسط بلند می‌شود.

به‌رغم اینکه آمار بانک مرکزی می گوید یک‌سوم جامعه زیر خط فقر هستند، همچنان معتقدم که حرکت‌های سیاسی و اجتماعی ترقی‌خواهانه از سوی همین طبقه متوسط، که خیلی محدود شده و درآمدش کاهش یافته و با مشکلات تورمی و گرانی روبرو است، آغاز خواهد شد.

به عبارت دیگر، حرکت‌های سیاسی و اجتماعی آغازگر، هنوز از ناحیه طبقه متوسط شکل می‌گیرد.

اخبار مرتبط:
رشد اقتصادی کشور: منفی ۱۰ درصد
رشد اقتصادی کشور: منفی ۱۰ درصد

تولید ناخالص داخلی کشور در این سه ماه ۲۱ هزار و ۷۹۵ میلیارد ریال بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۲۴ هزار و ۲۵۵ میلیارد ریال بوده، بیش از ده درصد کمتر شده است.

ادعای توقف تمام پروازهای ایرانی از این تاریخ
ادعای توقف تمام پروازهای ایرانی از این تاریخ

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، ادعای تازه‌ای درباره صنعت هوایی ایران مطرح کرده و گفته است همه شرکت‌های هواپیمایی ایرانی از ۲۳ سپتامبر دیگر امکان فعالیت در سراسر جهان را نخواهند داشت.

ادعای فارس درباره تلاش عربستان برای تعلیق فوتبال ایران
ادعای فارس درباره تلاش عربستان برای تعلیق فوتبال ایران

برخی کشورهای منطقه با هدایت عربستان در تلاش هستند که فوتبال ایران را تعلیق کنن

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است