کد خبر : 373180
انتشار : 2025/12/21 - 04:16
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

۶۰ بسته معیشتی شب یلدا به خانواده زندانیان نائین اهدا شد

رئیس اداره زندان شهرستان نائین گفت: ۶۰ بسته معیشتی میان خانواده زندانیان نیازمند زندان شهرستان نائین به مناسبت فرارسیدن شب یلدا توزیع شد.

۶۰ بسته معیشتی شب یلدا به خانواده زندانیان نائین اهدا شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ رضا رمضانی اظهار کرد: در آستانه فرا رسیدن شب یلدا، بسته‌های حمایتی با مساعدت دادستان و رئیس هیئت مدیره انجمن حمایت از زندانیان شهرستان نائین و مدیرعامل انجمن حمایت از زندانیان شهرستان نائین و مشارکت کمیته امداد امام خمینی (ره) نائین و جمعی از خیرین آماده سازی شد تا میان خانواده‌های تحت پوشش توزیع شود.

به نوشته مهر؛ وی افزود: این اقدام با هدف حمایت از خانواده‌های زندانیان و کاهش مشکلات معیشتی آن‌ها به ویژه در شب یلدا انجام شد زیرا این شب، شبی است که به تحکیم بنیان و اساس خانواده کمک می‌کند و سبب همدلی و همبستگی خواهد بود.

رئیس اداره زندان شهرستان نائین گفت: این بسته‌های معیشتی شامل اقلام غذایی، میوه، آجیل و مابقی مایحتاج ضروری به ارزش هر بسته یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بوده که به خانواده‌های نیازمند زندانیان تحویل داده شدند.

وی اضافه کرد: این اقدام نه تنها به تأمین نیازهای اساسی خانواده‌های زندانیان کمک کرد، بلکه به آن‌ها احساس امید و همبستگی را نیز منتقل کرد.

رئیس اداره زندان شهرستان نائین تاکید کرد: امیدواریم با ادامه این نوع فعالیت‌ها، بتوانیم به بهبود شرایط زندگی خانواده‌های زندانیان نیازمند کمک کنیم؛ همشهریان عزیز می‌توانند کمک‌های خود را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۵۹۹۰۴۷۹۸۳ به نام انجمن حمایت از زندانیان واریز کنند.

به گزارش مهر، زندان نائین، تنها زندان شرق استان اصفهان است که از هفت حوزه قضائی پذیرش زندانی دارد.

اخبار مرتبط:
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست

رئیس مؤسسه تحقیقات آب با اشاره بر اینکه ۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند، تاکید کرد: افزایش تراز آب در برخی مخازن الزاماً به معنای بهبود وضعیت منابع آبی نیست.

نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است