کد خبر : 365243
انتشار : 2025/10/28 - 13:03
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

قالیباف: دولت و مجلس تصمیم گرفتند در آبان ماه کالابرگ الکترونیک اجرایی شود؛ کسی به اصل موضوع خدشه وارد نکند

رئیس مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: دولت و مجلس تصمیم گرفتند که در آبان‌ماه کالابرگ الکترونیک که توزیع کالا است اجرایی شود کسی به اصل موضوع هم خدشه وارد نکند.

قالیباف: دولت و مجلس تصمیم گرفتند در آبان ماه کالابرگ الکترونیک اجرایی شود؛ کسی به اصل موضوع خدشه وارد نکند

به گزارش سایت خبری مدارا: محمدباقر قالیباف در جریان جلسه علنی امروز مجلس و بررسی عملکرد دستگاه های متولی در اجرای طرح کالابرگ، بیان کرد: اول اینکه من خواهش می‌کنم توجه داشته باشید که من توضیح دادم که وزیر تعاون و کار و رفاه اجتماعی در خصوص سامانه دهک بندی توضیح دهد، اما آقای وزیر از بحث سامانه پرید و عبور کردید. دهک‌ها را قانون تصویب کرده است.هفت دهک یارانه دریافت می کنند و سه دهک نباید یارانه دریافت کنند. چند سال متوالی هم هست که خلاف قانون انجام می شود. تنها این دولت هم نبوده، بلکه دولت قبل هم خلاف قانون عمل کرده است.

وی در ادامه اظهار کرد: الان شما از اول دولت می‌خواهید این دهک‌ها را حذف کنید. عملاً قادر نیستید حذف کنید.

رئیس مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: سالیان سال است که سامانه رفاه ایرانیان وجود دارد و این سامانه باید به‌گونه‌ای باشد که اگر فردی از ۷ دهک یارانه بگیر خارج شد، بتواند اطلاعات خود را در سامانه مشاهده کند که چرا حذف شده و اگر اضافه می‌شود مشخص شود چرا به این دهک‌ها افزوده شده است.دولت و مجلس تصمیم گرفتند که در آبان‌ماه کالابرگ الکترونیک که توزیع کالا است اجرایی شود کسی به اصل موضوع هم کسی خدشه وارد نکند.

قالیباف در ادامه خاطر نشان کرد: در برنامه هفتم آمده است که وزارت تعاون مجاز است در سقف منابع مربوط در قوانین بودجه سنواتی با طراحی و استقرار نظام تأمین اجتماعی چندلایه، مبتنی بر آزمون وسع باهدف کاهش فقر مطلق و بهبود توزیع درآمد و با شناسایی اقشار کم‌درآمد تا دهک هفتم درآمدی، در قالب بسته معیشتی پایه به خانوارهای کم‌درآمد به‌صورت کالابرگ الکترونیکی مازاد بر یارانه‌های قانونی اقدام کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: آقای میدری نگویید مجلس به ما گفته است ۲۰ میلیون یا ۳۰ میلیون یا ۴۰ میلیون از یارانه‌بگیران را کم کنید، مجلس در قانون آورده است که بر اساس نظام تأمین اجتماعی و با آزمون وسع بین ۱۰ دهک، ۷ دهک را شناسایی کنید.

وی در ادامه تاکید کرد:آقای میدری موضوع را نپیچانیم، شما باید آزمون وسع را انجام دهید. هدف مجلس این است که یارانه‌ای که ابتدای زنجیره به‌ صورت ارز به نهاده‌ها می‌دهیم به کالاهای مشخصی تبدیل کرده و حداقل ۲۱۰۰ کالری در روز به خانواده‌های ۷ دهک برسد.امروز می‌خواهیم بشنویم که آزمون وسع را انجام دادید و آیا افراد می‌توانند که در سامانه رفاه ایرانیان مراجعه کنند و اطلاعات خود را اصلاح کنند.

اخبار مرتبط:
۲۲ بیماری نادر جدید در ایران شناسایی شد
۲۲ بیماری نادر جدید در ایران شناسایی شد

مدیرعامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران می‌گوید: بسیاری از داروهای مورد نیاز بیماران نادر در کشور موجود نیست. شرکت‌های دارویی اعلام می‌کنند که با توجه به تعداد محدود بیماران، تولید دارو برای آنها صرفه اقتصادی ندارد. به همین دلیل بخش قابل توجهی از داروهای بیماران نادر از خارج کشور تامین می‌شود.

ادعای یک رسانه اماراتی درباره بسته پیشنهادی ایران به آمریکا
ادعای یک رسانه اماراتی درباره بسته پیشنهادی ایران به آمریکا

یک رسانه اماراتی به نقل از منابعی که آنها را غربی معرفی کرده، مدعی شده است ایران بسته‌ای پیشنهادی برای کاهش تنش با آمریکا ارائه کرده است.

نرخ دعای سر به راه شدن همسر و فرزند اعلام شد!
نرخ دعای سر به راه شدن همسر و فرزند اعلام شد!

در فهرست دعاهای فردی که ادعا می‌کند با دعاخوانی‌اش می‌تواند حاجات افراد را برآورده کند، انواع‌ و اقسام خواسته‌ها و حاجات گنجانده شده و با قرار دادن آنها ذیل عناوین «هفت‌نرخی»، «شش‌نرخی»، «پنج‌نرخی»، «چهارنرخی» و...‌ اگر تمایل دارند خاص‌ترین دعاهای حضرت استاد شامل حالشان شود باید هزینه بخش هفت‌نرخی‌ها را پرداخت کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است