کد خبر : 363821
انتشار : 2025/10/19 - 15:34
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

فعال اصولگرا: فقط افراد هرزه و چشم چران از بی‌‍حجابی خوشحال می‌شوند

صادق کوشکی، در واکنش به اظهار نظر رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت درباره روانه کردن ۸۰ هزار آمر به معروف در تهران، تأکید کرد که مردم از ترویج حجاب و آموزش امر به معروف عصبانی نمی‌شوند، بلکه نگرانی اصلی آن‌ها ناشی از سیاست‌های غلط و تصمیمات اقتصادی و اجتماعی دولت پزشکیان است.

فعال اصولگرا: فقط افراد هرزه و چشم چران از بی‌‍حجابی خوشحال می‌شوند

به گزارش سایت خبری مدارا:   صادق کوشکی از فعالان سیاسی اصولگرا، در واکنش به اظهار نظر رئیس امور اطلاع رسانی دولت درباره اقدام جدید ستاد امر به معروف تهران در روانه کردن ۸۰ هزار آمر به معروف در سطح شهر،، نوشت: ایرانیان از چشم چرانی و بی حیایی متنفرند اما به شدت نگران بلاهایی اند که دولت پزشکیان بر سر آنها آورده و خواهد آورد!

او در این نوشتار مجازی آورده است:

«فردی که با وثیقه ۵۰۰ میلیونی معاون اول پزشکیان از زندان آزاد و با شروع ریاست جمهوری پزشکیان به مدیریت اطلاعات و اخبار دولت چهاردهم منصوب شده،می نویسد تشکیل دفتر بررسی وضعیت عفاف و حجاب و آموزش به ۸۰ هزار آمر به معروف،مردم را عصبی می کند!

از نظر این فرد، قطع بی رحمانه گاز و برق در زمستان و تابستان گذشته،افزایش ۱۰۰ درصدی قیمت ارز در یک سال اخیر، گرانی روزانه نان،گوشت،مرغ،تخم مرغ، حبوبات و مایحتاج مردم،تقدیم چند میلیارد از بیت المال به روزنامه الیاس حضرتی،سفرهای میلیاردی مقامات دولتی به خارج از کشور با هزینه بیت المال، وضع مالیاتهای سنگین برای کاسبان جزء، تصمیم به گرانی ۳۰۰ درصدی بنزین، منصوب کردن اقوام رئیس‌جمهور و مقامات به مناصب مهم،بیچاره کردن تولید کنندگان و کشاورزان با تصمیمات غلط دولت و…موجب شادی و انبساط خاطر مردم شده است؟؟

آیا سخنرانی‌های کم معنی و پر از اشتباه رئیس‌جمهور موجب رفع نگرانی های مردم شده؟آیا تاکید مکرر پزشکیان بر”پول نداریم،نمی شود،نمی توانیم، بدبختیم و…” خیال مردم را راحت و اعصاب آنها را آرام کرده است؟؟

زندانی مذکور که به برکتِ دولت پزشکیان به جرگه مقامات دولتی پیوسته،  نوشته:مردم از ترویج حجاب و آموزش امر به معروف،عصبانی می شوند!

شاید این”زندانیِ سابق” نداند اما فقط افراد هرزه و چشم چران از بی حجابی خوشحال می شوند!

این مدیر ارشد دولت پزشکیان نمی داند اغلب مردم ایران اهل پاکدامنی اند و از چشم چرانی و بی حیایی متنفرند اما به شدت نگران بلاهایی اند که دولت پزشکیان بر سر آنها آورده و خواهد آورد!»

اخبار مرتبط:
رفتن وحید جلیلی از صداوسیما قطعی شد
رفتن وحید جلیلی از صداوسیما قطعی شد

علاوه بر نام‌هایی که به‌عنوان رقبای پیمان جبلی برای ریاست سازمان صداوسیما منتشر کرد، چند گزینه دیگر هم شانس جدی دارند؛ از جمله علی داربی. با این حال همچنان گفته می‌شود خود جبلی سکاندار خواهد ماند؛ مگر اینکه مصلحتی دیگر اندیشیده شود.

برخورد یک سوپر نفتکش در تنگه هرمز با مین دریایی
برخورد یک سوپر نفتکش در تنگه هرمز با مین دریایی

نیروی دریایی سپاه پاسداران در اطلاعیه ای از آتش سوزی مهیب یک فروند سوپر نفتکش در اثر اصابت با دو مین دریایی خبر داد.

فوری؛ پیام تهران به واشنگتن رسید
فوری؛ پیام تهران به واشنگتن رسید

خبرنگار پاکستانی اعلام کرد: محسن نقوی ساعتی پس از بازگشت از تهران، با کاردار آمریکا در پاکستان دیدار کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است