کد خبر : 356970
انتشار : 2025/09/06 - 11:13
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

قوه قضاییه: حکم اعدام مهران بهرامیان اجرا شد / او از عوامل شهادت شهید رضایی در سمیرم در دی‌ماه ۱۴۰۱ بود

قوه قضاییه اعلام کرد: مهران بهرامیان، اوباش سطح یک شهرستان سمیرم و از عوامل شهادت شهید رضایی پس از تأیید حکمش در دیوان عالی کشور بامداد امروز اعدام شد.

قوه قضاییه: حکم اعدام مهران بهرامیان اجرا شد / او از عوامل شهادت شهید رضایی در سمیرم در دی‌ماه ۱۴۰۱ بود

به گزارش سایت خبری مدارا: مهران بهرامیان، اوباش سطح یک شهرستان سمیرم و از عوامل شهادت شهید رضایی پس از تأیید حکمش در دیوان عالی کشور بامداد امروز اعدام شد.

به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه، شامگاه دهم دی‌ماه ۱۴۰۱، در یک اقدام تروریستی چند فرد مسلح در منطقه سمیرم استان اصفهان به خودرو مأموران حافظ امنیت حمله کردند.

در پی این اقدام تروریستی شهید رضایی از ناحیه سر هدف قرار گرفته و به شهادت رسید و تعدادی دیگر مجروح شدند.

شهید رضایی ۳۷ ساله بود و ۲ فرزند از وی به یادگار مانده است.

پس از وقوع این حمله تروریستی، دستورات ویژه قضائی جهت شناسایی و دستگیری عوامل آن صادر شد.

در نهایت پس از انجام اقدامات امنیتی و اطلاعاتی در تاریخ ۲۶ دی ماه متهمان این حادثه تروریستی شناسایی و دستگیر شدند.

یکی از دستگیرشدگان مهران بهرامیان از اراذل و اوباش سطح یک شهرستان سمیرم بود. بهرامیان در شب حادثه با سلاح گرم در محل حادثه تروریستی حضور داشته و به سمت خودرو مأموران شلیک کرده است.

در تحقیقات به عمل آمده مشخص می‌شود به غیر از اقدام فوق، مهران بهرامیان در روز حادثه به همراه چند نفر دیگر با بهره‌گیری از سلاح جنگی کلاشینکف و اسلحه شکاری، اقدام به تحریک مردم کرده بودند که این اقدام آن‌ها منجر به حمله به ساختمان فرمانداری و دادگستری و همچنین حمله به فرماندار، امام جمعه محل و دادستانی شهرستان سمیرم شده بود.

پس از دستگیری متهم، جمع آوری اسناد معتبر و متقن از سوی ضابط و ارائه آن به دستگاه قضائی و اقاریر صریح متهم؛ کیفرخواست وی به اتهام محاربه از طریق کشیدن سلاح کلاشینکف و سلاح شکاری صادر و پرونده با حضور متهم و وکیل او در دادگاه انقلاب اصفهان رسیدگی شد.

با توجه به گزارش‌های نهادهای امنیتی، تحقیقات صورت گرفته، اظهارات و اقاریر محکوم و ادله و مستندات، دادگاه مهران بهرامیان را به اعدام محکوم کرد.

در پی صدور حکم اعدام، پرونده برای رسیدگی به دیوان عالی کشور ارسال شد.

دیوان عالی کشور نخست، با ذکر نقایص تحقیقاتی پرونده را جهت رسیدگی مجدد به دادگاه اعاده کرد.

پرونده مجدداً در دادگاه مورد رسیدگی قرار گرفت و پس از رفع نقایص، در نهایت حکم قبلی یعنی اعدام تأیید و به دیوان عالی کشور ارسال شد.

با بررسی دوباره پرونده، دیوان عالی کشور با توجه به محتویات پرونده فرجام‌خواهی متهم و وکلای وی را رد کرده و حکم اعدام مهران بهرامیان را به جرم محاربه تأیید کرد.

حکم اعدام پس از طی تشریفات قانونی، بامداد امروز اجرا شد.

اخبار مرتبط:
رفتن وحید جلیلی از صداوسیما قطعی شد
رفتن وحید جلیلی از صداوسیما قطعی شد

علاوه بر نام‌هایی که به‌عنوان رقبای پیمان جبلی برای ریاست سازمان صداوسیما منتشر کرد، چند گزینه دیگر هم شانس جدی دارند؛ از جمله علی داربی. با این حال همچنان گفته می‌شود خود جبلی سکاندار خواهد ماند؛ مگر اینکه مصلحتی دیگر اندیشیده شود.

تراب کامران فشخامی در زادگاهش آرام گرفت
تراب کامران فشخامی در زادگاهش آرام گرفت

پیکر «تراب نصرین کامران فشخامی» شاعر آیینی و گیلکی‌سرا، خوشنویس و نقاش توانمند صومعه‌سرا، پس از سال‌ ها فعالیت در عرصه فرهنگ و هنر، در زادگاهش فشخام صومعه‌سرا به خاک سپرده شد.

یادداشت | وقتی مخالفان محسن نامجو عدالت را با مجازات ابدی اشتباه می‌گیرند
یادداشت | وقتی مخالفان محسن نامجو عدالت را با مجازات ابدی اشتباه می‌گیرند

نامجو هنرمندی است که سال‌ها از ایران دور بوده، با حاکمیت زاویه داشته و صدایش در فضای فرهنگی ایران با نوعی اعتراض سیاسی و اجتماعی گره خورده است. اکنون بازگشته است؛ بازگشتی که برای بخشی از مخالفان جمهوری اسلامی، به‌ویژه در خارج از کشور، پرسش‌برانگیز شده. اما مهم‌ترین دلیل اعتراض به بازگشت او، مواضع سیاسی‌اش نیست، بلکه پرونده‌ای است که در سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰، در فضای جنبش می‌تو در ایران، علیه او شکل گرفت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است