کد خبر : 354895
انتشار : 2025/08/17 - 10:59
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

سی‌ان‌ان: ترامپ قصد برگزاری نشست سه‌جانبه با زلنسکی و پوتین در جمعه آینده را دارد

بر اساس گزارش رسانه‌های آمریکایی، «دونالد ترامپ» قرار است فردا (دوشنبه) دیداری را با «ولودیمیر زلنسکی» در واشنگتن دی.سی داشته باشد و این دیدار قرار است پیش‌ درآمد نشست سه‌جانبه‌ روسای جمهور آمریکا، روسیه و اوکراین در جمعه آینده قرار بگیرد.

سی‌ان‌ان: ترامپ قصد برگزاری نشست سه‌جانبه با زلنسکی و پوتین در جمعه آینده را دارد

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت: بر اساس گزارش رسانه‌های آمریکایی، «دونالد ترامپ» قرار است فردا (دوشنبه) دیداری را با «ولودیمیر زلنسکی» در واشنگتن دی.سی داشته باشد و این دیدار قرار است پیش‌ درآمد نشست سه‌جانبه‌ روسای جمهور آمریکا، روسیه و اوکراین در جمعه آینده قرار بگیرد.

شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین قرار است فردا با «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا در شهر واشنگتن دی‌.سی نشست داشته باشد و دست کم یک رهبر اروپایی نیز قرار است به در این نشست شرکت کند.

به نوشته این رسانه آمریکایی، ترامپ به مقام‌های اروپایی گفته می‌خواهد بعد از نشست با زلنسکی یک دیدار سه‌جانبه را با شرکت رهبران آمریکا،‌ روسیه و اوکراین در روز جمعه آینده ترتیب دهد.

رئیس جمهور آمریکا روز جمعه گذشته با «ولادیمیر پوتین» در شهر انکوریج ایالت آلاسکا دیدار داشت و به گفته مقام‌های اروپایی، ترامپ بعد از این دیدار گفت پوتین خواستار کل منطقه دونباس در شرق اوکراین در ازای آتش‌بس در طول خطوط مقدم فعلی نبرد است.

یک مقام گفت که رهبران غربی درباره مساله ارائه تضمین‌های امنیتی برای اوکراین با ساز و کاری مشابه با ماده پنجم اساسنامه ناتو معروف به ماده «دفاع دسته‌جمعی» در حال بحث و گفت‌وگو هستند. ماده دفاع دسته‌جمعی در ائتلاف ناتو شرح می‌دهد که «حمله به یک عضو ائتلاف همچون حمله به تمامی اعضای ائتلاف است» و انتظار می‌رود روسیه مخالفت شدیدی با این به اصطلاح تضمین امنیتی غربی‌ها برای اوکراین داشته باشد.

در این میان روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» عن به نقل از مقامات اروپایی که نامشان فاش نشد، نوشت دونالد ترامپ همچنین از رهبران اروپایی دعوت کرده تا در نشست فردا با زلنسکی در کاخ سفید شرکت کنند.

به نوشته سی‌ان‌ان، ترامپ امروز به رهبران اروپایی همچنین گفته که برنامه دارد یک نشست سه‌جانبه را با شرکت پوتین و زلنسکی در روز جمعه «مشروط به اینکه نشست روز دوشنبه با زلنسکی خوب پیش برود» برگزار کند.

همچنین طبق این گزارش «جی‌.دی ونس»، معاون رئیس جمهور آمریکا به همراه دست کم رهبر اروپایی قرار است در نشست زلنسکی و ترامپ در کاخ سفید شرکت کنند.

همچنین مقام‌ها به سی‌ان‌ان گفتند کار آمریکا و اروپا برای ارائه تضمین‌های امنیتی به اوکراین حتی به رغم حصول توافق صلح و آتش‌بس دشوار خواهد بود.

«جیمز استاوریدیس»، فرمانده ارشد سابق ائتلاف ناتو به سی‌ان‌ان اظهار کرد مذاکرات بر سر تبادل اراضی با سهولت بیشتری انجام می‌شود اما پوتین احتمالا موضوع ارائه تضمین‌های امنیتی به سبک ناتو برای اوکراین را یک تهدید موجودیتی علیه کشورش در نظر خواهد گرفت.

اخبار مرتبط:
همتی: نرخ تورم ماهانه در تیر ماه نسبت به خرداد نصف شد
همتی: نرخ تورم ماهانه در تیر ماه نسبت به خرداد نصف شد

رئیس کل بانک مرکزی گفت: بانک مرکزی با اقدامات و ابزارهایی که در اختیار دارد از ماه پیش ترمز تورم را کشیده و نرخ تورم ماهانه در تیر ماه نسبت به خرداد ۱۴۰۵ نصف شده است.

نماینده مجلس: هفته آینده رأی‌گیری طرح مدیریت تنگه هرمز در کمیسیون امنیت انجام می‌شود
نماینده مجلس: هفته آینده رأی‌گیری طرح مدیریت تنگه هرمز در کمیسیون امنیت انجام می‌شود

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس از نهایی شدن بررسی دیدگاه های کارشناسی درباره طرح جامع مدیریت تنگه هرمز خبر داد و گفت: این طرح جامع هفته آینده در کمیسیون به رای گذاشته خواهد شد.

کیهان: ذخیره تسلیحاتی آمریکا ته کشیده است
کیهان: ذخیره تسلیحاتی آمریکا ته کشیده است

روزنامه تحت مدیریت حسین شریعتمداری: اکنون جمهوری اسلامی ایران در موضع اقتدار قرار دارد و دشمن به دلیل ضعف‌های تسلیحاتی عقب‌نشینی کرده است. بنابراین، خاموشی میدان در این لحظه می‌تواند فرصت تجدید قوا به طرف مقابل بدهد. در همین راستا، شایسته است اولویت ایران بر شکستن محاصره دریایی در میدان جنگ از طریق تعریف یک معادله بازدارنده و متقابل متمرکز باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است