کد خبر : 348701
انتشار : 2025/06/28 - 18:11
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

امام جمعه اردبیل: ترامپ، سلطان دروغ است و است جز دروغ پناهگاهی نَدارد

امام جمعه اردبیل طی توئیتی نوشت: آن چه در کله این مرد هزار رنگ نیست رفع تحریم از ملت ایران است و الا برجام را پاره نمی کرد و ده روز قبل زنجیر سگ‌هار خود را برای کشتار ملت ما باز نمی کرد.

امام جمعه اردبیل: ترامپ، سلطان دروغ است و است جز دروغ پناهگاهی نَدارد

ه گزارش سایت خبری مدارا: آیت الله سیدحسن عاملی امام جمعه اردبیل طی توئیتی نوشت:   ترامپ از دیروز وارد فاز جنگ روانی شد این نشان می دهد که در میدان نبرد، بدترین شکست نصیب او بوده است نه ما، این سلطان دروغ که جز دروغ پناهگاهی ندارد دیروز هر چه گفت دروغ بود.علم هسته ای اگر بی ارزش است چرا به خاطر آن خود را می کُشید و به یک کشور مستقل لشگر کشی می کنید؟

 آن چه در کله این مرد هزار رنگ نیست رفع تحریم از ملت ایران است و الا برجام را پاره نمی کرد و ده روز قبل زنجیر سگ‌هار خود را برای کشتار ملت ما باز نمی کرد. باز هم کور خوانده ای سلطان دروغ؛ دروغ های تو در ایران قطعاً مشتری ندارد.باز هم ملت ایران را نشناختی، شاهت الوجوه

photo_2025-06-28_15-36-39 (2)

اخبار مرتبط:
ایران به آتش‌بس با آمریکا چراغ قرمز نشان داد
ایران به آتش‌بس با آمریکا چراغ قرمز نشان داد

خبرنگار الجزیره مدعی شد ایران با هرگونه طرح آتش‌بس زمان‌بندی‌شده مخالف است و مذاکرات را منوط به بازگشت به اجرای تفاهم‌نامه می‌داند.

نمونه اولیه گواهینامه موتورسواری زنان چاپ شد
نمونه اولیه گواهینامه موتورسواری زنان چاپ شد

نمونه اولیه گواهینامه موتورسواری زنان چاپ شد صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان که سال‌ها محل بحث میان دستگاه‌های مختلف بوده، حالا بیش از هر زمان دیگری به مرحله اجرا نزدیک شده است. اظهارات اخیر سخنگوی وزارت کشور، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و پلیس راهور موید این است که به زودی قفل صدور «گواهینامه موتورسواری زنان» شکسته می‌شود.

نماینده مجلس: برای دشمن سورپرایزها داریم/ در جنگیدن پیشرفت کرده‌ایم
نماینده مجلس: برای دشمن سورپرایزها داریم/ در جنگیدن پیشرفت کرده‌ایم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ما قبلا سنتی ، قدیمی و کلاسیک می جنگیدیم یعنی «اطلاعات» جمع می‌کردیم تا علیه دشمن «عملیات» کنیم اما الان با موشک و پهپاد و شهپاد، جنگ و شلیک می‌کنیم تا برای «جنگِ نهایی»، اطلاعات جمع کنیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است