کد خبر : 391420
انتشار : 2026/09/12 - 18:13
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران عازم وین شد

معاون رئیس‌ جمهور و رئیس‌ سازمان انرژی اتمی ایران، برای حضور در هفتادمین کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی عازم وین شد.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران عازم وین شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمد اسلامی، معاون رئیس‌ جمهور و رئیس‌ سازمان انرژی اتمی ایران، برای حضور در هفتادمین کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی عازم وین شد.

محمد اسلامی به همراه هیاتی از مسئولان سازمان انرژی اتمی در هفتادمین کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شرکت خواهد کرد.

اسلامی در جریان این سفر، علاوه بر سخنرانی در نشست سالانه کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، با سفرا و نمایندگان کشورهای مختلف دیدار و درباره موضوعات مرتبط با همکاری‌های هسته‌ای و توسعه تعاملات دوجانبه و بین‌المللی در حوزه علوم و فناوری هسته‌ای گفت‌وگو خواهد کرد.

وی همچنین در حاشیه این کنفرانس، با شماری از مقام‌ها و نمایندگان کشورهای مختلف دیدار و رایزنی خواهد داشت.

گفتنی است معاونان و مسئولان سازمان انرژی اتمی ایران نیز در مدت برگزاری این کنفرانس با نمایندگان کشورهای مختلف دیدار و درباره زمینه‌های همکاری و تعاملات هسته‌ای گفت‌وگو خواهند کرد.

اخبار مرتبط:
همسر حدادعادل تعداد شهدای حمله ۹ اسفند در بیت رهبری را اعلام کرد؛ ۷۶ نفر
همسر حدادعادل تعداد شهدای حمله ۹ اسفند در بیت رهبری را اعلام کرد؛ ۷۶ نفر

همسر حدادعادل با بیان این که «هفتاد و شش نفر در حمله ۹ اسفند در بیت رهبری شهید شدند، شبیه واقعه کربلا» تاکید کرد: قطعا همان طور که قیام امام حسین اثر گذاشت، شهادت رهبری نیز تاثیر خود را خواهد گذاشت.

سازمان هواپیمایی: تمامی پرواز‌های ایران به نجف و بغداد مطابق برنامه انجام می‌شود
سازمان هواپیمایی: تمامی پرواز‌های ایران به نجف و بغداد مطابق برنامه انجام می‌شود

سازمان هواپیمایی کشوری با رد شایعات اخیر در مورد بسته شدن پروازهای ایران به عراق اعلام کرد که تمامی پروازهای ایران به نجف و بغداد مطابق برنامه انجام می‌شود. همچنین فرودگاه بصره به دلایل داخلی عراق بسته شده و شایعات مربوطه رد می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است