کد خبر : 347825
انتشار : 2025/06/15 - 15:23
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

معاون استانداری اصفهان:

حمله به پالایشگاه اصفهان کذب است

معاون امنیتی و انتظامی استانداری اصفهان گفت: ساعتی قبل به یکی از مراکز وابسته به وزارت دفاع در اصفهان حمله شد که خسارات احتمالی در حال بررسی است.

حمله به پالایشگاه اصفهان کذب است

به گزارش سایت خبری مدارا: اکبر صالحی، امروز یکشنبه ۲۵ خرداد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از مراکز وابسته به وزارت دفاع در شهر اصفهان لحظات قبل مورد حمله قرار گرفت که هیچ تلفاتی تا این لحظه در بر نداشته، خسارات احتمالی در حال بررسی تیم‌های کارشناسی است.

وی افزود: ضمناً خسارتی جزئی به ساختمان اطراف این محل هم وارد شده است.
معاون امنیتی و انتظامی استانداری اصفهان ادامه داد: همچنین خبرهای مبنی بر حمله به پالایشگاه اصفهان کذب است و چنین موردی صحت ندارد.
اخبار مرتبط:
نرخ دعای سر به راه شدن همسر و فرزند اعلام شد!
نرخ دعای سر به راه شدن همسر و فرزند اعلام شد!

در فهرست دعاهای فردی که ادعا می‌کند با دعاخوانی‌اش می‌تواند حاجات افراد را برآورده کند، انواع‌ و اقسام خواسته‌ها و حاجات گنجانده شده و با قرار دادن آنها ذیل عناوین «هفت‌نرخی»، «شش‌نرخی»، «پنج‌نرخی»، «چهارنرخی» و...‌ اگر تمایل دارند خاص‌ترین دعاهای حضرت استاد شامل حالشان شود باید هزینه بخش هفت‌نرخی‌ها را پرداخت کنند.

اولین عکس از قاتل ۵ عضو یک خانواده در تهران
اولین عکس از قاتل ۵ عضو یک خانواده در تهران

اولین عکس از یکی از دو قاتل، قتل عام ۵ عضو یک خانواده در پونک تهران منتشر شد.

تهرانی‌ها بین موقعیت واقعی و GPS گیر افتادند!
تهرانی‌ها بین موقعیت واقعی و GPS گیر افتادند!

اختلال و خطا در موقعیت‌یابی GPS طی روزهای اخیر برای بسیاری از کاربران تهرانی دردسرساز شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است