کد خبر : 345121
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۳۱ - 21:12
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

کرم‌زاده: حراج صنایع‌دستی به‌زودی در اصفهان برگزار می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی اصفهان در آئین رونمایی از اثر استاد امامی از برگزاری قریب‌الوقوع حراج صنایع‌دستی برای حمایت از اقتصاد هنرمندان خبر داد

کرم‌زاده: حراج صنایع‌دستی به‌زودی در اصفهان برگزار می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ آئین نمایش ویژه تک‌اثر «معرق سوخت چرم» اثر استاد میرزا آقا امامی، پیش‌ازظهر چهارشنبه با حضور جمعی از مسئولان، هنرمندان و علاقه‌مندان به هنرهای سنتی در محل موزه هنرهای تزئینی ایران برگزار شد

به نوشته مهر؛ در این مراسم، امیر کرم‌زاده، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان، با اشاره به جایگاه رفیع هنرهای سنتی در فرهنگ ایرانی، اظهار کرد: هنرهایی چون خوشنویسی و مینیاتور، با قرار گرفتن بر بستر یک اثر هنری، می‌توانند موجب ماندگاری و جاودانگی آن اثر شوند؛ همان‌گونه که در اثر فاخر استاد امامی مشاهده می‌شود.

ضرورت احیای نظام استاد و شاگردی در آموزش هنر

کرم‌زاده با تأکید بر لزوم احیای نظام استاد و شاگردی در هنرهای سنتی خاطرنشان کرد: در گذشته، هنرجو برای پذیرفته شدن نزد یک استاد بزرگ، بارها تلاش و ممارست می‌کرد تا لیاقت شاگردی را بیابد. امروز هم باید این سنت احیا شود؛ چرا که هنر راستین نیازمند طلبگی، تلاش و تعهد است. استادانی چون سرکار خانم امامی، سرمایه‌های فرهنگی ما هستند و می‌توانند با آموزش به نسل‌های جوان، این مسیر را استمرار ببخشند.

وی با اشاره به نقش استاد امامی در تربیت هنرجویان افزود: آثاری که استادان برجسته همچون ایشان خلق می‌کنند، نه‌تنها قابلیت عرضه در بازار هنر معاصر را دارند، بلکه می‌توانند از طریق فروش و جایگزینی، به پویایی اقتصاد هنرمندان نیز کمک کنند.

حراج صنایع‌دستی؛ مسیری برای رونق اقتصاد هنرمندان

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اصفهان از تلاش برای برگزاری حراج آثار صنایع‌دستی در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: ان‌شاءالله هرچه سریع‌تر شاهد برگزاری حراج آثار صنایع‌دستی باشیم تا این رویداد بتواند به اقتصاد هنرمندان کمک کند. برخی هنرمندان ممکن است بخواهند آثار خود را به فروش برسانند و با جایگزین‌کردن آثار جدید، هم چرخه تولید حفظ شود و هم نسل‌های آینده از این هنر بهره‌مند شوند.

کمبود شدید منابع انسانی در حوزه میراث فرهنگی

کرم‌زاده در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به چالش‌های جدی در حوزه حفاظت از میراث فرهنگی، اظهار کرد: واقعیت این است که ما با کمبود شدید نیروی انسانی، بودجه و امکانات مواجه هستیم. همان‌گونه که یکی از عزیزان اشاره کردند، موزه‌ها و اماکن فرهنگی نیاز به نیروی انسانی متخصص و متعهد دارند؛ چرا که نگهداری و اداره این اماکن، مدیریت می‌خواهد.

وی ادامه داد: در فرهنگ اصفهانی مثلی هست که می‌گوید هر چیزی “داری” می‌خواهد، یعنی برای ماندگاری هر چیز ارزشمندی، باید متولی و مدیر داشته باشد. ما باید از این فرهنگ غنی صیانت کنیم، و این مهم بدون نیروی انسانی کافی ممکن نیست.

قدردانی از فعالان حوزه میراث فرهنگی

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اصفهان، با تبریک هفته میراث فرهنگی، از برنامه‌ای برای تجلیل از خادمان این حوزه خبر داد و گفت: در برنامه‌ای که چهارم خردادماه سال جاری از ساعت ۵ تا ۷ عصر برگزار خواهد شد، از فعالانی که در حوزه‌های مختلف میراث فرهنگی زحمت کشیده‌اند از جمله خبرنگاران، اینفلوئنسرها، فعالان فضای مجازی، پیمانکاران، شهرداران، فرمانداران و هنرمندان، تجلیل به عمل خواهد آمد.

اخبار مرتبط:
انهدام اهداف متخاصم در اطراف نطنز
انهدام اهداف متخاصم در اطراف نطنز

پدافند هوایی اصفهان از ساعات اولیه بامداد امروز با پرتابه‌های رژیم صهیونیستی درگیر بود و اهداف متخاصم را در نزدیکی نطنز منهدم کرد.

کمبود گندم نگران‌کننده نیست؛ آبیاری نوین در۱۴۰هزارهکتار از اراضی اصفهان
کمبود گندم نگران‌کننده نیست؛ آبیاری نوین در۱۴۰هزارهکتار از اراضی اصفهان

مدیرکل جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به تجهیز ۱۴۰هزار هکتار از اراضی استان به سیستم‌های نوین آبیاری گفت: ظرفیت اجرای سالانه ۴ هزار هکتار دیگر را نیز داریم.

فرونشست ۳۵۰ دشت ایران؛ ۸۰ درصد منابع آب تجدیدپذیر مصرف می‌شود
فرونشست ۳۵۰ دشت ایران؛ ۸۰ درصد منابع آب تجدیدپذیر مصرف می‌شود

معاون دفتر برنامه‌ریزی شرکت مدیریت منابع آب ایران از فرونشست ۳۵۰ دشت کشور به دلیل برداشت بی‌رویه آب زیرزمینی و کاهش ۱۷ درصدی بارش‌ها خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است