کد خبر : 342035
انتشار : 2025/05/03 - 15:07
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

کیهان: شاید ایران غنی سازی را تا آستانه غیرنظامی کاهش دهد

کیهان نوشت: شاید تنها کورسوی امید، آن باشد که دونالد ترامپ از تجربه مذاکرات غیرمستقیم دولت خود با ایران درسی آموخته باشد.

کیهان: شاید ایران غنی سازی را تا آستانه غیرنظامی کاهش دهد

به گزارش سایت خبری مدارا: کیهان نوشت: ترامپ می‌کوشد تا خود را شخصیتی تحول‌آفرین در سیاست خارجی معرفی کند، اما تصمیمات او درباره جنگ اوکراین، مذاکرات هسته‌ای با ایران و روابط با پوتین، می‌تواند ایالات متحده را در معرض شکست‌های ژئوپلیتیک خطرناک قرار دهد و او را به جای معامله‌گری نابغه، به نماد بی‌ثباتی تبدیل کند.

این روزنامه افزود: آنچه ترامپ واقعاً جست‌و‌جو می‌کرد، نه مهار صرف، بلکه تحسین بود: تصویری از خود به‌عنوان مردی که توانست، جایی که دیگران شکست خوردند، بحران را بدون جنگ حل کند؛ و واقعاً، چه رهبر عاقلی راه‌حل دیپلماتیک برای مهار برنامه هسته‌ای ایران را با آتش جنگ عوض می‌کند، وقتی هنوز پنجره‌ای هرچند باریک، برای مذاکره باز است؟

کیهان نوشته: طرف ایرانی شاید آماده باشد سطح غنی‌سازی را تا آستانه‌ای غیرنظامی کاهش دهد و اجازه دهد این کاهش به‌صورت مستقل راستی‌آزمایی شود، اما هرگز به خلع کامل هسته‌ای تن نخواهد داد.

کیهان با تاکید بر اینکه «انتظار معجزه‌ای در کار نیست» نوشته: «آنچه باقی مانده، نه یک فرصت طلایی، بلکه آخرین رشته امید است: اینکه دونالد ترامپ از مسیری که به‌وضوح به فاجعه ختم می‌شود، بازگردد. مسیری که اگر در آن پافشاری کند، نه‌تنها به زنجیره‌ای از شکست‌های خیره‌کننده در سیاست خارجی خواهد انجامید، بلکه چهره «معامله‌گر نابغه» را در هم فرو خواهد ریخت. در نهایت، شاید همان لقب تند و تحقیرآمیزی که او برای جو بایدن بر زبان آورد، سرانجام نصیب خود او شود: «احمقی فوق‌العاده مخرب».

اخبار مرتبط:
احتمال افزایش قیمت بنزین در سه ماه آینده
احتمال افزایش قیمت بنزین در سه ماه آینده

سخنگوی دولت درباره احتمال افزایش قیمت بنزین گفت: مصوبه دولت این اجازه را داده است که در سه ماه آینده، در صورت رسیدن به جمع‌بندی، امکان افزایش رقم وجود داشته باشد.

بحرین نشست با حضور ایران را نپذیرفت
بحرین نشست با حضور ایران را نپذیرفت

وزارت خارجه بحرین به انتشار گزارش‌هایی درباره پیشنهاد برگزاری نشست درباره تحولات تنگه هرمز در سطح وزیران خارجه واکنش نشان داد.

عمان با طرح ایران مخالفت کرد/ رویترز: انتظار نمی‌رود نشست روز دوشنبه عمان به توافق امضاشده درباره تنگه هرمز منجر شود
عمان با طرح ایران مخالفت کرد/ رویترز: انتظار نمی‌رود نشست روز دوشنبه عمان به توافق امضاشده درباره تنگه هرمز منجر شود

رویترز نوشت: یک مقام ارشد ایرانی روز شنبه گفت نشست میان ایران و کشورهای عربی خلیج فارس که قرار است روز دوشنبه در عمان برگزار شود، فرصتی برای گفت‌وگو درباره مسائل مختلف، از جمله تنگه هرمز خواهد بود، اما انتظار نمی‌رود این نشست به امضای توافقی درباره این آبراه تحت محاصره منجر شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است