کد خبر : 341780
انتشار : 2025/04/30 - 14:33
دسته‌بندی : برگزیده ها، ورزشی
چاپ

شورای تأمین خراسان رضوی با حضور تماشاگران زن در بازی ایران و کره شمالی در مشهد موافقت کرد

دبیر شورای تأمین خراسان رضوی به موضوع حضور بانوان در ورزشگاه اشاره کرد و گفت: این موضوع در جلسه مطرح شد و اعضای شورای تأمین با حضور بانوان در ورزشگاه موافق بودند.

شورای تأمین خراسان رضوی با حضور تماشاگران زن در بازی ایران و کره شمالی در مشهد موافقت کرد

به گزارش سایت خبری مدارا: دبیر شورای تأمین خراسان رضوی به موضوع حضور بانوان در ورزشگاه اشاره کرد و گفت: این موضوع در جلسه مطرح شد و اعضای شورای تأمین با حضور بانوان در ورزشگاه موافق بودند.

به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، امیرالله شمقدری در حاشیه جلسه شورای تأمین استان اظهار کرد: امروز معاون وزیر ورزش و رئیس فدراسیون فوتبال در استان حضور داشتند و موضوع میزبانی مشهد از این رقابت بین‌المللی مطرح شد. خوشحالیم که همه اعضای شورای تأمین استان با اتفاق‌نظر از این پیشنهاد استقبال کردند و برای تأمین امنیت و برگزاری شاداب این رویداد اعلام آمادگی کردند.

دبیر شورای تأمین خراسان رضوی افزود: مجموعه آستان قدس رضوی نیز به طور خاص از این اتفاق مبارک حمایت کرد و آمادگی خود را برای به‌کارگیری تمام ظرفیت‌های ورزشگاه ۳۰ هزار نفری امام رضا (ع) اعلام کرد.

به گفته وی، در ادامه این نشست، جلسه‌ای جداگانه درباره مسائل عمومی ورزش استان با حضور استاندار برگزار شد که نشان‌دهنده اهتمام جدی مسئولان خراسان رضوی به توسعه ورزش و حمایت از جوانان است.

معاون امنیتی انتظامی استانداری خراسان رضوی همچنین از برنامه‌ریزی برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و رسانه‌ای پیش از مسابقه خبر داد و گفت: در این ستاد مباحثی چون تسهیل تردد تماشاگران، مسائل ترافیکی و امنیتی، فضاسازی شهری و اطلاع‌رسانی پیگیری خواهد شد. همچنین به‌زودی سخنگوی این ستاد معرفی می‌شود.

وی به موضوع حضور بانوان در ورزشگاه اشاره کرد و گفت: این موضوع نیز در جلسه مطرح شد و اعضای شورای تأمین با حضور بانوان در ورزشگاه موافق بودند. ان‌شاءالله زمینه حضور بانوان در این مسابقه مهم فراهم می‌شود تا بتوانیم از همه ظرفیت‌های استان برای برگزاری شایسته این بازی استفاده کنیم.

اخبار مرتبط:
رشد اقتصادی کشور: منفی ۱۰ درصد
رشد اقتصادی کشور: منفی ۱۰ درصد

تولید ناخالص داخلی کشور در این سه ماه ۲۱ هزار و ۷۹۵ میلیارد ریال بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۲۴ هزار و ۲۵۵ میلیارد ریال بوده، بیش از ده درصد کمتر شده است.

ادعای توقف تمام پروازهای ایرانی از این تاریخ
ادعای توقف تمام پروازهای ایرانی از این تاریخ

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، ادعای تازه‌ای درباره صنعت هوایی ایران مطرح کرده و گفته است همه شرکت‌های هواپیمایی ایرانی از ۲۳ سپتامبر دیگر امکان فعالیت در سراسر جهان را نخواهند داشت.

ادعای فارس درباره تلاش عربستان برای تعلیق فوتبال ایران
ادعای فارس درباره تلاش عربستان برای تعلیق فوتبال ایران

برخی کشورهای منطقه با هدایت عربستان در تلاش هستند که فوتبال ایران را تعلیق کنن

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است